SNOW

IMG_65882 IMG_65762 IMG_67932 IMG_67972 IMG_68012 IMG_67992

Äntligen fick jag min snö! Även fast jag givetvis helst hade haft den till jul så är jag himla glad att jag hann uppleva lite + riktig kyla innan jag åker tillbaka till Australien. Allt blir så ljust, glittrigt och vackert! Idag har jag fixat och trixat med lite inlägg och nu ska jag packa en väska då jag ska bo hos min kusin Sofia och hennes familj över nyårshelgen. Så mysigt! Var hos frisören igår och kom hem med en helt ny hårfärg, men mer om det imorgon!

Finally some snow! Everything is so much more beautiful, brighter and more sparkly when there is snow on the ground. Today I’ve been working on some posts and now I’ll pack my bag because tomorrow I’ll go to my cousin Sofia’s house for New Years. I’m really looking forward to it! I went to the hairdresser yesterday and came home with a whole new color on my hair, but more about that tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Hoppas du har det mysigt hemma i Sverige. Undrar hur det blev med dina jul tips, du skrev hela tiden att fet var X av 12, men jag såg bara 11. Kommer det sista inlägget eller struntar du i det eftersom julen är över?

  Ha ett riktigt gott nytt år!!!

  Emma 2015-12-29 21:50:05
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hejsan!

   Tyvärr så hanns det sista helt enkelt inte med och jag gissade att folk inte skulle vara så intresserade av det efter jul 😉 Haha.

   Gott nytt år!

   Fanny Staaf 2016-01-07 11:11:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!