ADVENTSTÄVLING: VINN ETT LOVETAG-HALSBAND FRÅN JANE KONIG

jane-konig-tävling

Den här tävlingen hoppas jag att ni kommer gilla, idag har ni nämligen chansen att vinna mitt favorithalsband från Jane Konig! En lycklig vinnare får välja valfri kedja och lovetag i följande färger: Rhodinated Silver, Gold-Plated, Sterling Silver and Rose gold-plated Silver, jag har Gold-Plated på mina! Allt ni behöver göra för att delta är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet. Kör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
163kommentarer
 • Hej! Jag skulle vilja vinna ett halsband med min dotters första bokstav, E som Elisa. Hon är det finaste vi fått och då känns det så fint att kunna bära henne kring min hals jämt <3

  Jossan 2016-01-03 21:33:51
  Svara
 • Tycker detta halsband är så snyggt! Har velat ha ett sådant länge. Min tvillingsyster har ett likadant i gold-plated och jag har inte fått tummen ur att köpa ett än. Tycker om janekoenigs halsband grymt mycket då det är stilrent och exklusivt. Flera olika företag säljer liknande för en billigare peng men här får man kvalitet och en känsla av lyx. Skulle bli så glad om jag blev vinnare av halsbandet! Kram

  Matilda 2016-01-02 19:52:55 http://nouw.com/matildaemiliaj
  Svara
 • Jag och min man gifte oss i somras och hela årets budget gick till det eftersom det är en sådan stor utgift. Därför har jag inte haft möjlighet att shoppa i princip någonting sedan dess. Därför hade jag blivit SÅ glad för det här halsbandet då jag har suktat efter det så länge. Det hade fått symbolisera kärleken till min fina man och allt han betyder för mig.

  Nu håller jag tummarna för fullt. 🙂
  Tack för en underbar blogg.
  Kram!

  Julia 2015-12-30 22:07:26 http://www.frusmetana.blogg.se
  Svara
 • Är det för sent att tävla nu? Ger det en chans i vilket fall…

  Dessa halsband är verkligen något jag suktat efter länge, tävlat om ett vid många tillfällen. Som student känner jag inte att detta är en rimlig ”unna-mig-grej” heller.

  Jag skulle välja ett guldpläterat med lång kedja att bära dygnet runt. Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv, att skriva om det får mig att börja gråta. Utan att gå in för mycket i det är det en väldig blandning av utbrändhet, depression, sorg, saknad, panik, glädje, spänning, utmaning och ledsamhet. Det är mycket av livet helt enkelt och jag skulle vilja bära min egen bokstav för att inte tappa bort mig själv och den jag är i allt som händer.

  Cornelia 2015-12-28 23:40:25 http://www.corneliae.blogg.se
  Svara
 • Oooh har velat ha dessa så länge nu!

  Sabria 2015-12-27 20:38:12
  Svara
 • Hej! På mors dag köpte jag ett sånt här fint halsband till mamma med min och min brors första bokstav och när jag fick hem det blev jag helt såld! Nu vill jag ha ett eget så jag håller tummarna hårt 🙂

  Julia 2015-12-27 18:02:21
  Svara
 • Tycker smyckena är så vackra och jag skulle välja mina bästa kompisar initialer H / T och grava in det så att dom ändå är med mig trots att vi har flyttat ifrån varandra och går på olika skolor nu 🙂

  Prietha 2015-12-27 12:44:50 http://prietha.se
  Svara
 • Hej!
  Tycker att dessa smycken är så stilrena eleganta och perfekta för att livs upp en outfit samtidigt som de kan hålla en nära sina nära och kära. Skulle gärna ha mina systrars initialer ingraverade för att hålla dem när mig nu när jag precis flyttat till USA på obestämt tid.

  Kelly Thorburn 2015-12-26 04:49:49
  Svara
 • Jag har alltid beundrat detta smycke. Så enkelt men ändå så vackert. Jag köpte en väldigt liknande från h&m för 3 månader sedan som jag tänkte använda tills jag samlat ihop egna pengar och kan skaffa en egen, som är av originalet. Skulle plocka ut initialerna A/K för mina underbara föräldrar och låta den smala kedjan hänga fint runt min hals, till en välskapt outfit. Kram.

  Magdalena 2015-12-25 18:27:34
  Svara
 • Hej! Fyller snart 18år och detta skulle sitta perfekt som nästan en 18års födelsedagspresent för mig. Äger nästan inga ’flick saker’ ;smycken,kosmetics etc. Är dock väldigt kär och beroende av dessa.

  Tove Nykänen 2015-12-25 12:07:13
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja äga ett Gold-Plated lovetag med bokstaven H som står för mitt eget namn, jag känner att jag vill ha något som visar att jag är den viktigaste personen i mitt liv och att det är så otroligt viktigt att kunna ”love yourself”. Sen är ju också halsbanden från Jane Konig übersnygga!

  Hannah Holmberg 2015-12-25 09:22:09
  Svara
 • Ett Jane Konig halsband skulle inte sitta fel att bära, den önskan har jag haft länge. Jag skulle vilja ha ett i Guld med bokstaven G, initialen för min mamma namn.
  Hon är den starkaste, smartaste och vackraste människan jag känner och att bära hennes initial skulle vara en ära.
  Jag önskar dig en God Jul och Gott Nytt år Fanny!

  Elelta Tella 2015-12-24 16:31:50
  Svara
 • Om jag hade fått detta halsband hade jag tagit initialen C. C står för Caroline, för mig. Under ett års tid har jag satt mig själv i bakgrunden, i andra hand, efter honom. Han har varit min största prioritering. Men nu är det slut på det! Från och med nu ska jag prioritera mig själv. Det kommer inte att vara lätt att släppa taget – men med detta halsbandet runt halsen kommer jag att bli påmind varje dag om hur viktig just JAG är!
  Tack för en underbart mysig blogg Fanny! Puss, Caroline

  Caroline 2015-12-24 00:09:51
  Svara
 • Åh! Jag har spanat in dessa halsband ett tag nu men har känt att dom är liite för dyra, vore underbart att vinna ett! Har så dåligt med smycken så det vore perfekt☺️

  Cecilia 2015-12-23 20:07:57
  Svara
 • Planerarens planerare här! Jag tar studenten 2017 och har redan bestämt mig för att studentmössan ska gå i guld. Saken är den att jag har ca. 0 smycken i guld, vilket gör det hela lite problematiskt eftersom att jag inte vill ha guldig mössa och silversmycken/inga smycken. Därför har jag redan nu börjat önska mig halsband, armband, örhängen, klocka osv i guld för att jag ska kunna vara guldig från topp till tå på min stora dag! Ett såhär fint halsband hade varit D-R-Ö-M att få ha runt halsen på studenten, dels som fanborgare 2016, och dels som student 2017! God jul Fanny

  Emelie Aniliadis 2015-12-23 19:30:54
  Svara
 • Ett sådant här halsband hade varit ett perfekt sätt att ta med en liten del av familjen, i alla fall deras initialer, tillbaka till England efter jul. En fin påminnelse när man saknar allt som har med hemma att göra, vilket jag tror att jag verkligen kommer behöva. Plus att det verkar vara det ultimata vardagssmycket.
  Tack för alla fina juliga tips vi har fått i år!
  Kram!

  Joanna Emelia 2015-12-23 17:36:59
  Svara
 • En utav mina bästa vänner dog för lite mer än ett år sedan. Vi var vänner från det att vi var små och jag hade under ett födelsedagskalas fått ett halsband med ett hjärta på av henne i present. Det var ett sådant halsband som jag hade på mig varenda dag men dessvärre så har kedjan blivit för liten allt eftersom att jag blivit större och halsbandet sitter nu väldigt tight. Ett love tag halsband med bokstaven M på vore det optimala sättet att hedra och påminnas om min kompis minne så att jag kan ha på mig halsbandet varje dag och aldrig glömma.

  Josefine 2015-12-23 11:26:49
  Svara
 • Jag skulle vilja ge ett sånt här fint halsband till min farmor. Hon är en riktig kämpe och trots att hon har lite luft får jag ofta se henne skratta. Man ser att det är jobbigt för henne, att skratta gör det nämligen svårare att andas, och det är jobbigt att se, men hon kämpar på och jag är stolt över henne. Hon tycker om smycken, och därför vill jag ge ett sådant här halsband till henne.

  Emelie 2015-12-23 10:17:23
  Svara
 • Hej!

  Jag är en tjej som tog studenten i våras och nu pendlar mellan att leva loppan och jobba för att komma iväg och resa, men som samtidigt pendlar mellan att chilla runt och att komma på vad man vill bli i livet.
  Min pojkvän tog Studenten förra året och vi båda har kommit in i en period då vi vill göra olika grejer och tillåter varandra till det. Vi vill båda komma iväg och resa, till olika platser och med olika personer; vilket gör att vi imellanåt spenderar lång tid ifrån varandra, och kommer att göra.
  Därav bli min enkla anledning att jag skulle älska att ha en lovetag med ett J på, så att jag alltid kan bära runt på en del av honom, oavsett hur långt avstånd det är mellan oss.

  Maria Bratli 2015-12-22 23:07:08
  Svara
 • Vill gärna ha en gold-plated då den är finaste nu till hösten till allt svart man har på sig. Ser mig som en bra vinnare till detta halsband då jag är student men gärna vill ha fina enkla smycken i skolan också! Kram

  Ivanka Milikic 2015-12-22 22:52:31
  Svara
 • Jag hade velat vinna ett halsband och jag hade valt bokstaven S. För min värdefulla vän Simone. Hon är en person som ställer upp för alla i hennes omgivning, oavsett tid på dygnet eller vad det gäller är hon där. Hon smsar eller ringer varje dag för att kolla hur man mår och väldigt ofta får man ett fint sms där hon berättar hur mycket hon tycker om en, hur värdefull vår vänskap är. Hon är vännen jag pratar med om mina djupaste hemligheter och även vännen jag är mest oseriös och skrattar med. Hon gör så mycket för andra människor, som på julafton, ska hon gå runt i stan på kvällen för att leta upp hemlösa och ge dem mat och julklappar. Min vän är så fantastisk och jag vill visa hur mycket jag uppskattar henne. S för Simone och för Stark. Hon är starkast i världen och hon är en stjärna för mig och många andra.

  elin pettersson 2015-12-22 20:41:10 http://www.nouw.com/eln
  Svara
 • Jag skulle gärna vara med i tävlingen då jag konstigt nog inte äger så många smycken för att jag oftast glömmer sätta på mig dem då jag har bråttom. Men om jag skulle vinna denna halsband skulle jag kunna alltid ha den på mig eftersom den är så vacker! En annan ide jag har haft är att ge den som en gåva åt någon som är nära till mig. 🙂

  Sara Al-Neyazi 2015-12-22 19:19:04
  Svara
 • Jag tycker dessa halsband är så otroligt fina, enkla och passar till allt! Jag skulle önskat mig ett i julklapp om de inte vore så otroligt dyra, så jag HOPPAS verkligen att jag kan få ett halsband på detta sätt istället!

  God jul och kramar från Astrid!

  Astrid 2015-12-22 18:57:34
  Svara
 • Elsker det smykket, det er nydelig og passer til alle anledninger!

  Vilde 2015-12-22 15:42:50
  Svara
 • hej fina fanny!

  jag älskar jane konigs halsband och skulle bli så glad att äga mitt första egna halsband därifrån! Jag skulle valt min egna initial, A på halsbanden precis som du har! super fint! x

  kram

  Agnes 2015-12-22 14:56:31
  Svara
 • Jag hade velat vinna detta halsbandet och skriva ett A på det, för min lillebror. Jag har sedan 2 år tillbaka bott tillsammans med min pojkvän. Både i vår hemstad och 150 mil hemifrån. Det märks att vi har glidit isär på grind av detta. Jag kan bli riktigt ledsen när jag tänker på det då vi har varit super tighta under hela vår uppväxt. Det hade känts som en fin sak att kunna ha honom nära mitt hjärta hela tiden.

  Frida 2015-12-22 14:10:15
  Svara
 • Kom hem i fredags efter ett år i Australien. När jag var där nere blev jag med världens finaste pojkvän, vi hade nio månader ihop där nere och han följde med till Sverige i ett par dagar för att träffa min familj, men igår sa vi hejdå för att han ska åka hem, vilket är på andra sidan jordklotet i Argentina. Nu kommer vi inte kunna träffas på minst tre månader, något som du vet hur det känns. Hade varit så fint att kunna ha hans initialer runt halsen nu när vi är ifrån varandra!

  Isabell 2015-12-22 13:09:53
  Svara
 • Jag är för första gången i mitt 22-åriga liv kär. Har en pojkvän som jag älskar mer för varje gång vi ses och som får mig att må så himla bra. Är, och har varit, väldigt rörigt i mitt liv på senaste då jag snart blir av med såväl boende som arbete och samtidigt kämpar med mitt egna mående. Han är verkligen min trygga zon och när jag är med honom kan jag distrahera mig från det andra. Inser hur lyckligt lottad jag är av att ha en kille som får mig att må så mycket bättre bara av att tänka på honom. Att bära ett lovetag-smycke med hans initial runt min hals hade varit en fin och ständig påminnelse om honom, då det aldrig hade tagits av.

  Hanna 2015-12-22 12:44:22
  Svara
 • Åh jag har alltid önskat mig ett lovetag-smycke. Jag har sedan två år tillbaka burit ett armband med min pojkväns bokstav på, och har länge funderat på att köpa ett halsband till. Jag har funderat om jag ska ha mina syskons bokstäver, mamma och pappas eller min pojkväns, men kommit fram till att jag vill ha min egna bokstav, E. Efter ett tufft år i skolan och på jobb behöver mitt psyke en liten push och jag tror att ett ”powersmycke” a la Isabella Löwengrip hade varit precis vad jag behöver, och hade det varit signerat Jane Koenigs design hade inte varit mig emot.

  Emelie S 2015-12-22 09:02:27 http://movefromhome.tumblr.com
  Svara
 • Så fin tävling! Att vinna detta halsband skulle vara betydelsefullt för mig. Senaste halvåret har varit jobbigt privat i min familj,med sjukhusbesök, inbrott och andra jobbiga saker nu innan juletider. Och mina föräldrar har funnits där till 110%. Alla älskar vi våra familjer högt och mycket, och det finns inget vi inte skulle göra för dom. Och att få bära detta halsband(mina förläldrar och jag har samma första bokstav i förnamnet) skulle vara ett sätt att visa uppskattning, för allt dom har gjort. vilket jag inte alltid har gjort i mitt liv. Det är svårt att återgälda något till sina föräldrar, då dom har gjort allt för en och så mycket. Men att få bära det här halsbandet skulle vara någon slags symbol över att vi klarar så mycket tillsammans, och att det viktigaste vi har är varandra.

  julia 2015-12-22 07:15:41
  Svara
 • Ååh! Vilken fin tävlibg! Har sedan jag såg det halsbandet på dig här på bloggen verkligen velat ha ett! Älskar det där enkla, rena men ändå så himla fina smycket! Du skrev ut vart du köpt det för några veckor sedan, men då jag varit iväg på långresa har kag ej haft möjligheten att beställa… Så jag blev jätteglad när jag såg tävlingen!!
  Ä L S K A R halsbandet och skulle nog viga det åt min kära mormor <3 det skulle hon bli glad över att se, liksom hon blev över rosen jag tatuerade för henne. Hoppas hoppas hoppas!!

  God jul Fanny!

  Emelie 2015-12-22 05:59:36
  Svara
 • Åh jag har velat ha ett halsband från Jane Koening länge nu men det har alltid kommit upp något annat som måste köpas. Jag skulle skriva min bokstav på det. Det är så lätt att man tänker på andra före sig själv, till exempel genom att skriva någon annans bokstav, vilket jag gjort på andra smycken. Det är väldigt fint men på något vis glömmer man liksom bort vem som egentligen står en allra närmast. Sig själv. Det är så viktigt att visa uppskattning mot sig själv också vilket man ofta är ganska dålig på att göra! Så halsbandet kommer alltid vara en påminnelse om att klappa sig själv på axeln och säga fysjutton vad bra jag är, va grym jag är som gjorde det. Vad man än gör här i livet så är det alltid viktigast att sätta sig själv först, respektera sig själv och veta vad man är värd. D

  Elvira 2015-12-22 01:43:26 http://www.elvirall.se
  Svara
 • Fett snyggt halsband! Hade velat rista in och stolt bära upp mina egna initialer, mest för att boosta självförtroendet en aning! Tycker att vi i allmänhet är dåliga på att lyfta upp oss själva!
  Kram och god jul

  Tove 2015-12-22 00:54:40
  Svara
 • Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna ett sånt här halsband och gravera in ett L som står för mig och mina syskon som alla har samma initialer. Älskar att dom är så stilrena och enkla, har inget liknande och vore såååå kul att vinna. Kram

  Linn 2015-12-21 23:17:25
  Svara
 • Vill först och främst säga att din blogg är sjukt inspirerande! Blir motiverad att följa sina drömmar när man läser om vad du har gjort och går igenom nu! Så tack för det!
  Sedan har jag under en längre tid tittat på detta fina smycke!
  Tycker att det är så fint att kunna bära ett smycke med så stor betydelse i ett sånt litet budskap! Har tänkt på att köpa ett halsband ett tag nu där jag tänkte ha min mormors namn som bokstav som är min främsta förebild men inte tagit mig i kragen och gjort det.. Så att vinna detta smycke och kunna bära henne runt halsen det hade betytt oerhört mycket!

  Josefine 2015-12-21 22:58:10
  Svara
 • Idag är det min pojkväns och min årsdag, och trots att vi bestämde att vi inte skulle ge varandra presenter så kan jag i efterhand ångra det lite. Det är ju faktiskt något speciellt med att ha något som symboliserar ens 2-årsdag. Därför skulle detta underbara halsband från Jane Koenig ligga varmt om hjärtat (bokstavligen) med hans initialer runt min hals.

  Tuva Alicia 2015-12-21 22:50:00 http://www.itgirls.se/tuvaalicia
  Svara
 • Långdistans förhållande är inte skoj någonstans. Att vara nära är det bästa som finns. Halsbandet skulle jag ha för att alltid ha min älskling initialer närmast hjärtat. Många kramar

  Linda 2015-12-21 22:46:32
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta fina halsband. Det hade varit en fantastiskt julklapp till mig själv, och något som jag som ensamstående och studerande mamma inte skulle kunna unna mig själv.

  Kram Sanna

  Sanna 2015-12-21 21:38:03 http://mammasvardag.se
  Svara
 • Detta halsband har funnits i mina drömmar i många månader och nu när jag äntligen hittat kärleken igen efter ett hårt uppbrott för flera år sedan så skulle det vara så mysigt att få ha våra initialer ingraverade runt min hals för att alltid bli påmind om vilken underbar kille jag har i mitt liv <3 Tack för en riktigt inspirerande blogg!

  Malin 2015-12-21 21:28:47
  Svara
 • 2015 blev det året då jag verkligen lärde mig att handskas med allt från breakups med vänner till brustna hjärtan och ett evigt velande. Men allt ont för också med sig något gott och jag insåg vilka som verkligen står vid min sida. Som min syster och det är hennes initialer jag skulle ha haft runt halsen.

  Karin 2015-12-21 21:09:56
  Svara
 • Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit tjejen som bär smycken och speciellt inte halsband. MEN när jag såg detta halsband för första gången så blev jag helt förälskad (kan man bli förälskad i ett halsband(?)). I alla fall har sedan dess velat klicka hem ett till mig men julklapparna har gått före..

  Hanna 2015-12-21 21:01:20
  Svara
 • Att få möjlighet att bära detta halsband med min familjs initialer på skulle vara en ära och ge mig den känsla som min familj ger mig, värme, närhet, kärlek och trygghet. Jag kommer få bära med mig dem hela dagarna och inse att man inte är lika ensam som den ensamma blomman som står på den snötäckta ängen och ensam slåss emot vind, kyla och snö.

  Tack för all inspiration, kram

  Frida 2015-12-21 20:44:44
  Svara
 • Detta vill jag gärna bära runt min hals, av glädje skulle jag bjuda upp dig på vals.
  Med bokstäver av de jag står kär,
  Snälla säg att tomten det med sig i säcken bär!

  God jul!

  Elin viktor 2015-12-21 20:30:45
  Svara
 • Jag är en vanlig kontorsråtta, utan uppenbar charm. Jag hade inte varit en medelmåtta, med detta vackra smycke på min barm.

  Cecilia 2015-12-21 20:27:31
  Svara
 • Blev vingklippt av saker som hände mig som liten, men min nu ensamstående mamma hjälpte oss ur det. Nu håller vingarna på att växa ut igen och jag hoppas att jag lyckas flyga snart, lyckas med att våga och lyckas med att leva. Som mamma sa: ”Man bara gör det, och vi har förmånen att göra det tillsammans.” Jag skulle vilja ha ett halsband med hennes bokstav som en påminnelse om det. Kram!

  Ebba 2015-12-21 20:03:12
  Svara
 • Åh vilken underbar tävling! Har velat ha det här halsbandet ett bra tag, speciellt när man sett till hur många olika outfits som fungerat för dig med halsbandet. Skulle leva i det. Håller tummar och tår

  Sandra 2015-12-21 19:25:08
  Svara
 • Skulle bära halsbandet varje dag , till alla klädesplagg. Ger en personlig prägel att bära att visst smycke. Den tid på dygnet det inte är runt halsen har det plats i mitt smyckesträd.

  marlene 2015-12-21 18:42:28
  Svara
 • Åh jag har så länge velat ha ett sådant halsband! De äe så vakta men det harbinge blivit av att jag köpt något. Skulle verkligen vara den perfekta julklappen, till mig själv ☺️

  Sanna 2015-12-21 18:29:50
  Svara
 • Finaste halsbandet! För att uttrycka mig kort: allt är skit och jag behöver ett litet tecken att bra saker kan hända. <3

  Jennifer 2015-12-21 18:25:09
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna ett K i sterling silver. Jag skulle vilja vinna för jag vill ge det till min bästa kompis Klara. Jag vill ge det till henne för hon är verkligen världens bästa vän som alltid finns där, peppar, sprider glädje och är underbar att ha prata om allt med. Hon förtjänar att få den för denna hösten har varit väldigt tuff för henne då hennes föräldrar skilde sig och det ledde till att hon blev deprimerad. Det har varit jättejobbigt att se henne på det viset och jag vet att hon verkiligen vill ha ett sådant halsband så det hade varit jättekul att ge henne det. Jag hoppas verkligen jag vinner för hennes skull! 🙂

  Kajsa 2015-12-21 18:02:34
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna halsbandet för att jag tycker verkligen det är snyggt. Och det är inte ofta jag har möjligheten att unna mig själv något riktigt fint. Kram

  Angelika Morris 2015-12-21 17:58:24
  Svara
 • Har länge gått och kikat på dessa vackra smycke, dock har plånboken inte fattat tycke.
  Håller tummar och tår att jag detta smycke får.

  God Jul Fanny!

  Malin 2015-12-21 16:47:03
  Svara
 • Åh, vilken tävling! Hoppas den fortfarande är igång, för här är min motivation: Min dator har precis kraschat, antagligen är en stor del av mina bilder borta, och på det blev sambons dator stulen på tåget hem över jul… Jag har länge önskat mig ett sånt här, och hade antagligen haft råd att köpa ett i mellandagarna, men det är ju inte aktuellt när jag behöver en ny dator. Att vinna ett vore därför den perfekta julklappen! Dröm-halsbandet skulle vara med bokstaven E för min sambo, Eric, som alltid alltid finns där för mig.

  Beatrice 2015-12-21 16:35:56 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Jag har länge gått och tittat på dessa halsband och funderat på att köpa ett. De är så snygga och samtidigt så enkla. Jag har ännu inget litet och enkelt halsband som jag skulle kunna använda varje dag och som skulle passa till allt! Ett sånt här smycke skulle nog vara den perfekta julklappen till mig själv! 😀

  Jenny 2015-12-21 16:06:18
  Svara
 • Jag tog körkort i torsdags (yay!) så ett riktigt fint halsband skulle vara den perfekta presenten till mig själv. Inte ofta man lyxar till det å köper smycken till sig själv, men känner att jag skulle vara värd ett riktigt fint smycke!

  Ina 2015-12-21 14:04:39
  Svara
 • Wow vilken tävling!
  Jag och min sambo har nu varit tillsammans i 11 år. Vårt förhållande har varit knackigt några gånger men alltid har vi hittat tillbaka till varann och nu står vi tillsammans starkare än nånsin med hus och tvillingar. Jag skulle välja ett P på mitt halsband för att alltid påminnas om min älskade man och bäste vän, Patrik.

  Frida 2015-12-21 13:29:12
  Svara
 • Åh ett sånt halsband har jag suktat efter länge! Vore perfekt just den här julen då vi precis köpt hus och har valt bort julklappar eftersom så mycket pengar går till huset och all renovering. Men jag kommer sakna julklappar, så att få en ändå hade varit väldigt välkommet!

  Lovisa 2015-12-21 12:28:41
  Svara
 • Åh, vilken perfekt julklapp!! Håller tummarna 🙂

  Elin 2015-12-21 11:45:48 http://www.ewphoto.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna halsbandet för att ge till min flickvän. Hon skulle bli så glad och att hon är glad är det viktigaste för mig. 🙂

  Niclas 2015-12-21 11:09:50
  Svara
 • Skulle vara en väldigt fin julklapp till sig själv, plånboken säger ju ifrån lite grann såhär innan jul. Dessutom älskar jag smycken som blir lite mer personliga, som betyder något.

  Emilia 2015-12-21 10:57:19 http://Meremilia.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag vill gärna vinna ett Jane Koening halsband till min mor! Jag fick ett av henne när jag fyllde år, och jag vet att hon gärna skulle vilja ha ett själv.. Men hon är för snål för att skämma bort sig själv! Så, det skulle vara väldigt kul om jag kunde få göra det lagom till jul! 🙂
  Kram

  Maja Verne 2015-12-21 10:54:42
  Svara
 • Precis som många andra så har jag också önskat mig ett halsband åt mig själv, men med en gnutta för min pojkvän. Vi studerar på olika orter och är ifrån varandra i längre perioder, därför hade jag gärna haft hans bokstav runt min hals eftersom att han då alltid ”är med”. Tyvärr är smycket över studentbudget för både honom och mig, därför hade jag blivit så glad att kunna vinna det här hos dig! God jul och tack för en jättebra blogg!

  Nicki 2015-12-21 10:14:36
  Svara
 • Har tittat länge på det här halsbandet och skulle bli så lycklig om jag vann denna tävling, då jag inte haft ekonomin till att köpa ett eget. Jag skulle vilja gravera in min tvillingsyster bokstav, så att jag har henne nära hela tiden.

  caroline 2015-12-21 10:13:54
  Svara
 • Hej!
  Att vinna det här fina halsbandet skulle vara en riktigt fin julklapp till en själv. Har länge suktat efter dessa halsband men känt att pengarna spenderas på andra viktigare saker för att ekonomin ska hålla. Därför vore det extra kul att få chabseb till ett sådabt här halsband när man annars kanske inte haft det eller lagt pengar på att köpa ett!

  Ellinore 2015-12-21 09:59:13
  Svara
 • Jag skulle bli så glad om jag vann detta då jag funderat på att köpa ett väldigt länge men inte kunnat unna mig det! En julklapp till mig själv skulle behövas i år 🙂

  Katta 2015-12-21 09:37:13
  Svara
 • Detta drömhalsband har jag haft på min önskelista länge nu. Älskar enkelheten men som ändå sätter pricken över i på en outfit. Ett smycke som passar till allt enligt mig. Hoppas såå att turen är på min sida 🙂 God jul alla!

  Stephanie 2015-12-21 09:24:10
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna halsbandet för min bokstav J är samma första bokstav som min pojkväns namn. Vi kör på långdistans förhållande; jag pluggar utomlands, han pluggar i Sverige. Det äter upp en med avståndet, men jag tänker att det hade varit så fint med våran bokstav runt halsen så att han alltid är där liksom.

  Josefin 2015-12-21 09:06:39
  Svara
 • Den har jag verkligen beundrat flera gånger! Så otroligt fin! En gåva man kanske inte skulle köpa sig själv, tyvärr! Därför skulle det vara så kul att vinna 🙂
  Jag skulle i så fall gärna ha den i rosa-guld. God jul!

  Charlotta 2015-12-21 08:59:19
  Svara
 • Tänk att få vinna
  jag skulle bli en andäktig kvinna.
  Skulle välja ett i gold-plated stil
  och sätta mina älsklingars initialer i.
  Ett Love-tag smycke
  från Jane Koening vore det allra bästa i mitt tycke.
  Så Fanny nu hoppas jag på dig
  att du skall välja just lilla mig !

  Elin 2015-12-21 08:57:33
  Svara
 • Åh, jag skulle vilka vinna ett halsband till min fru med vår dotters första bokstav. Min fru är en helt fantastisk mamma åt vår tjej som är två månader gammal och jag vet att hon saknar henne varje dag när hon går till jobbet. God jul!

  Emelie 2015-12-21 08:42:53
  Svara
 • Hej! Jag skulle bli sååå glad om jag vann detta halsband! Jag tycker alltid att det är så fint på dig och har velat köpa ett likadant länge. God Jul!

  Elin 2015-12-21 08:42:26
  Svara
 • Jag kan förstå att dessa är din favorit för stilrena och vackra de är.
  Jag skulle vilja vinna dem till min tonårsdotter som precis har börjat på gymnasiet och börjat intressera sig för mode, smink och smycken men hon har inte så många smycken att välja mellan och ska det vara något så ska det vara stilrent precis som det här.
  Jag är säker på att hon skulle älska det lika mycket som du 🙂

  Frida Elmgren 2015-12-21 08:38:46
  Svara
 • Jag tycker det vore så kul att pryda min hals med ett Jane Koenig-halsband. Dels för att jag älskar smycken men för att jag nu tröttnat på mitt nuvarande vardagshalsband. De är så otroligt snygga!

  Stina 2015-12-21 08:31:50
  Svara
 • Kanske är för sent att vara med att tävla idag, men jag gör ettt försök. Jag tycker jane konigs halsband är så fina. Förhöjer varje outfit med ett enkelt men superfint halsband. Såklart man vi ha et sådant halsband.

  Matilda 2015-12-21 07:54:18
  Svara
 • Tänker det som en kärleksförklaring till mig själv att ha ett S runt min hals efter år av psykisk ohälsa , något att pilla på när en bryter ihop och påminnas om att man duger som en är !

  Sara 2015-12-21 07:41:20
  Svara
 • Inom loppet av ett år fick jag två fina syskonbarn i mitt liv, Nelson & Minelle. Dom här två är mina guldklimpar och jag älskar dem till månen och tillbaka. Att få bära deras initialer vore drömmen för mig!

  Att älskar är att vinna
  Tänk att jag dessa små skulle få
  Jag vill aldrig att dom ska försvinna
  Dom är det käraste jag har dom två

  Att bära ett dem med mig varje dag
  Det skulle utgöra varje dag till en jubeldag
  Jag håller nu tummar och tår
  Och hoppas på en glädjetår

  Denice 2015-12-21 07:17:23
  Svara
 • Motiveringen är enkel. Jag ska ge halsbandet till min storasyster som befinner sig på andra sidan jorden, i USA, och som jag saknar otroligt mycket. Vi har en väldigt bra relation och detta halsband med ett fint halsband ska symbolisera vår syskonrelation och min kärlek och saknad till henne, samt få henne att känna lite hemkänsla när hon behöver det i tuffa stunder.

  // nouw.com/100kitchenstories

  Paulina 2015-12-21 03:44:18 http://nouw.com/100kitchenstories
  Svara
 • Jag bor just nu i drömstaden London! Det enda som gör en liten skugga över drömmen är min pojkvän och mamma hemma i Sverige som jag saknar så mycket! Hade känts himla skönt att få bära dom med mig runt halsen 🙂

  Jenny 2015-12-21 01:03:39
  Svara
 • Alltid drömt om att ge min mamma ett Jane Konig halsband med ett H för mig och A för min bror! Vet att hon skulle uppskatta det så mycket och det finns inget bättre att se henne överraskad och glad! Att ge henne detta halsband kanske skulle få henne att förstå huuuur mycket vi verkligen älskar och behöver henne! Mamma ät vår hjälte och förtjänar det bästa!!!

  Hanna 2015-12-21 00:13:21
  Svara
 • Åh dom är så fina! Ifall jag vann skulle jag ge det till min mamma i (försenad) julklapp, antingen ett med S för hennes namn eller med S & M för mig och min syster. Så perfekt överraskning verkligen <3

  Moa 2015-12-21 00:03:14
  Svara
 • Dessa vackra och stilrena smycken är verkligen för ögat en fröjd,
  att vinna ett halsband hade varit alldeles på sin höjd.
  De dagar då inspirationen sviker, vill jag ta på mig ett av Jane Konigs favoriter!

  P.s. Tack Fanny för en fantastiskt välgjord blogg under alla år!

  Linda 2015-12-21 00:02:27
  Svara
 • Hej! Jag älskar min pojkvän och vill visa det på detta sätt tills dagen vi gifter oss. Ett L för Liam hade varit så fint!

  emma 2015-12-20 23:59:25
  Svara
 • Enkelt och minimalistiskt står min stil för. ”Less is more” är ett grymt uttryckt enligt mig då de viktiga små enkla detaljerna kryddar till vardagen. Detta halsband har precis just det jag tycker behövs för en personlig touch. Detta halsband hade gjort mina outfits kompletta framöver….i love this one!

  Josefin 2015-12-20 23:40:33
  Svara
 • När min syster flyttade för att plugga på en annan ort fick jag ett armband av henne med en liknande berlock som på Jane Koenigs smycken. På den står det ”pences de moy” (tänker på dig på franska) och jag har inte tagit av den sedan dess. I år skulle jag vilja ge ett smycke till henne som hon kan ha på sig varje dag och, precis som jag gör, påminnas om vår fina relation eftersom vi ses så sällan.

  Därför skulle jag vilja vinna ett smycke från Jane Koenig för att få ge det till henne 🙂

  KRAM! Och +++ för din fina blogg!!

  Sara Nuder 2015-12-20 23:24:52
  Svara
 • Jag älskar Konigs enkla och personliga stil,
  hon lyckas mixa rockig och finurlig med gracil.
  Att bära sin älsklings bokstav känns rätt,
  man kan visa kärlek på många sätt.
  Så kära tomten, högst upp på listan i år,
  en kärleksförklaring i sterling silver står.

  Catharina 2015-12-20 23:23:35
  Svara
 • Ett lovetag halsband från Jane Konig är en fin symbol att bära med sig varje dag för att påminna om någon. Precis som du, så har jag tidigare bott utomlands och flyttar snart iväg igen efter några månader hemma. Halsbandet hade varit en fantastisk gåva till min mamma, som under åren alltid finns där för mig och supportar alla mina knasiga äventyr. Jag ser hur jobbigt det är för henne att säga ”vi ses” varje gång det är dags att åka iväg. Med ett vackert gold-plated lovetag halsband kan hon ha mig och min syster nära vart vi än befinner oss i världen, och påminna henne att vi älskar henne av hela våra hjärtan.

  Louise 2015-12-20 23:16:29
  Svara
 • Jag har måååånga gånger gått in på deras hemsida för att spana på de fina halsbanden, men när man är student får man endast titta. Det är trist, men jag vet att en vacker dag kommer jag ha lyckats lägga undan en liten slant varje månad för att till slut kunna köpa ett fint halsband! Därför vore det kul med en liten putt i baken så jag slipper vänta så länge innan jag får känna mig så fin igen!

  God jul på dig Fanny! har följt din blogg länge, och hoppas jag får göra det ett bra tag framöver! du känns genuin och naturlig och det är endast positivt! håll kvar vid det 🙂

  Alexandra 2015-12-20 23:13:39
  Svara
 • Hej, jag skulle vill halsbandet och rista in min nyblivne fästmans och mina initialer för vi har precis förlovat oss! Skulle vara så roligt att få pigga upp min vardag med ett så fint halsband! Är så trött varje dag pga. massor med allergier och astma så alla små saker är det som gör stt jag orkar med! Och det skadar ju verkligen inte att deras smycken är äkta pga att jag inte tål det annars… Min kropp är allmänt problematisk och då tycker jag att det är okej att vara lite materialistisk! Kram och god jul!

  Frida Karlberg 2015-12-20 22:37:53
  Svara
 • Jag och min köra har haft och går igenom en ganska jobbig period just nu. Vore en sån härlig känsla och få ha våra initialer runt halsen varje dag som en liten påminnelse att vi är underbara tillsammans, och att man aldrig ska ge upp något man älskar.

  Skulle bli världens gladaste om jag vann halsbandet i rosé gold plated silver 🙂

  Nina 2015-12-20 22:35:02
  Svara
 • Hej! Jag bor precis som du i ett annat land från mina nära och kära, största saknaden är lillebror min som växer så han knackar, jag saknar honom dagligen. Att ha ett halsband med hans initialer skulle inte minska saknaden men det hade varit skönt att ha honom så nära hjärtat som möjligt trots att vi är långt ifrån varandra.

  God jul!! 🙂

  Yasmine 2015-12-20 22:23:38
  Svara
 • Hej! Jag älskar verkligen dessa halsband och har velat ha ett eget länge, men har inte unnat mig själv att köpa ett. Jag följer din blogg flitigt och det var faktiskt på din blogg som jag såg halsbandet för första gången. Jag tycker att det är ett personligt smycke som är stilrent och enkelt som man kan bära både till vardags och till fint. Jag är så dålig på att köpa smycken själv men detta har jag fastnat för. Jag skulle bli så himla glad om jag vann tävlingen och jag skulle garanterad använda det väl.

  God jul och Gott nytt år!

  Anna 2015-12-20 22:21:27
  Svara
 • Åhhh jag vill så gärna vinna!! Har velat ha detta såååå länge!! Men har inte riktigt ekonomin för att köpa det :((
  Men Gud hade blivit så lycklig!!! Lätt det finaste och stilrenaste smycket som finns!!
  Sen Gud jag älskar din blogg! Har läst den varje dag sen jag fick höra om den av en kompis för många Goa år sen!!
  Hoppas du får en super mysig jul! Kram på dig

  Malim 2015-12-20 22:20:27
  Svara
 • Åh jag skulle jättegärna vilja vinna ett sådant halsband för att ge till min flickvän på vår tvåårsdag på nyårsafton <3

  anna 2015-12-20 22:15:38
  Svara
 • Jag har länge kollat på detta halsband. I början av mars blir jag mamma för första gängen och hade gärna velat ha bebisens första bokstav hängandes runt min hals.

  Sofia 2015-12-20 22:14:43
  Svara
 • Jag skulle älska en lovetag med bokstaven E,
  Det är nämligen så att min sambo börjar på de.
  Emil heter han och honom gillar jag mycke,
  Vore kul att visa det med ett smycke.
  Honom vid min sida är allt jag önskar mig till jul,
  Men det är klart att ett halsband från Jane Køening också vore kul.

  Älskar din blogg och inspireras av dig var da!
  God Jul och hoppas du har det bra ❤️

  Josefin 2015-12-20 22:14:09
  Svara
 • Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för att kunna ge det till min finaste vän som fyller 24 år. Hon har betytt jättemycket för mig och det vore ren lycka att få ge något som speglar det tillbaka!

  Emma 2015-12-20 22:10:16
  Svara
 • Halsband har blivit en grej för mig, jag tycker inte om att bära ringar eller armband som lätt kan vara i vägen för mig under dagen.
  Dock är ett halsband bara där men gör så mycket till en outfit och det känns som att det blir som en liten lyckogrej runt halsen som är med en vart man än går.
  Och att ha lyckan med sig varje dag känns som en säker grej inför olika prövningar i det vardagliga livet. 🙂

  Ronja Holmgren 2015-12-20 22:07:23
  Svara
 • Hej! Jag har önskat mig ett konigs halsband jättelänge nu, dom är så himla fina och enkla smycken. Jag har letat hur länge som helst efter ett halsband som man kan ha varje dag som både är fint men ändå ganska vardagligt och alltid när jag börjar kolla på halsband så kommer jag tillbaka till Konigs halsband. Jag har även ganska känslig hud och brukar få utslag av oäkta smycken, så det är ju bara ett plus att konigs halsband är äkta! Kram

  God jul och gott nytt år Fanny!

  Hanna 2015-12-20 22:00:35
  Svara
 • Om jag skulle vinna så vill jag ge bort det till min mamma på hennes 50 års dag :).

  Louice 2015-12-20 21:49:39
  Svara
 • Jag har länge önskat mig ett sådant halsband men aldrig tagit tillfälle i akt och köpt ett tyvärr, men nu vill jag absolut ta chansen att vinna ett. Jag skulle vilja vinna halsbandet för att alltid kunna bära med mig mina nära och kära, överallt och när som helst. Dessutom är det otroligt fint och kan lyfta en hel outfit. Halsbandet hade blivit en fin och uppskattad gåva nu juletid och jag hade blivit väldigt glad om jag fick äran. Sist men inte minst så är halsbandet väldigt personligt och ett smycke att bära med sig livet ut. För mig är det väldigt viktigt med visad kärlek och vem vill inte kunna märka det på ett smycke att kunna bära dagligen.

  Vill önska dig en God jul. Kram

  Emma Bergroth 2015-12-20 21:47:41
  Svara
 • Åh nej, älskar Konigs smycken! Har jättesvårt för att ha icke-äkta smycken, min hud tycker inte om det hehe, så jag måste alltid köpa äkta men har bara några få. Har velat ha ett så länge men de är lite för dyra för mig just nu! Tänker dock alltid på det när du har dem i din blogg! Ska precis flytta från ett litet studentrum på 19 kvm till en lite större lägenhet (äntligen) så det får dock bli någon annan gång om jag inte skulle ha turen att vinna! Kram!

  Tilda 2015-12-20 21:43:51
  Svara
 • På julafton är det 2 månader sedan jag förlorade min mamma alldeles för tidigt, hon blev bara 59 år.
  Jag skulle välja att gravera in bokstaven M på halsbandet som står för mamma och dessutom är första bokstaven i hennes namn.

  Carolina 2015-12-20 21:40:51
  Svara
 • Det här halsbandet vill jag ge till min närmaste vän. Hon finns alltid där för mig och det är skulle vara en perfekt present som jag verkligen tycker att hon är värd! 🙂

  Minh 2015-12-20 21:37:13
  Svara
 • Hej!
  Jag har spanat in dessa halsband i en evighet nu, så detta hade varit en grym möjlighet för mig att äntligen få ett. Jag älskar att ha halsband på mig och har det varje dag. Men nu känner jag att jag har haft mitt gamla vanliga alldeles för länge, det hade varit kul med lite förnyning. Det hade dessutom varit kul att få ett i guld eftersom jag endast har silvriga annars. Det hade varit den perfekta symbolen för mig då jag skulle vilja ha det för att påminna mig om att vara stolt över mig själv och att hålla blicken framåt och att bli starkare av det förflutna snarare än att sinkas av det.
  Ha en fin jul!

  Cornelia 2015-12-20 21:29:32
  Svara
 • Har funderat på att köpa ett sånt sånt här halsband till min syster i flera år nu. Det skulle passa hennes stil, hon älskar om enkla, men vackra smycken. Anledningen till varför jag kollat på just detta är för att ge henne ett lite personligare smycke med initialer i. Min studentbudget har dock stoppat mig alla julaftnar och födelsedagar. Skriver detta i hopp om att kunna överaska henne på hennes 23-årsdag. <3

  Önskar dig en underbar jul och ett gott nytt år!!

  Christina 2015-12-20 21:24:02
  Svara
 • Behövs inte någon direkt motivering varför man skulle vilja ha detta fantastiska halsband. Tänk att få bära med sig sina nära runt halsen varje dag. Så fint!

  Sofie 2015-12-20 21:22:13
  Svara
 • Jag älskar enkla, helt vanliga smycken som talar för sig själv. Inga stora stenar eller andra krusiduller! Självklart så väljer även jag att ha bokstaven som representerar mannen i mitt liv 🙂

  Bea 2015-12-20 21:13:34
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna detta halsband. Halsbandet skulle jag tillägna till min fina syster som alltid finns där och visar sig stark trots sin besvärliga ADHD och övervikt, som dagligen begränsar henne. Detta halsband vill jag ge min syster för att visa min uppskattning och kärlek till henne. Att halsbandet ska symbolisera att jag alltid finns med henne, både i motgång och medgång.
  Jag hoppas på vinsten, det vore så himla värdefullt för mig.

  Ida Funeland 2015-12-20 20:58:08
  Svara
 • Snart är det jul och det vore fantastiskt att få möjligheten att ge ett Love-tag halsband till min älskade mamma som betyder så himla mycket för mig! Hon är så himla värd det!

  Tack för en inspirerande och härlig blogg.
  Kram

  Klara 2015-12-20 20:50:34
  Svara
 • Tjatat på min fina kille om detta halsband i roseguld men är 100 på att han köpt något annat då han inte gillar smycken haha. Så vad vore bättre än att vinna ett?! Får hålla tummarna ❤

  Anna 2015-12-20 20:44:04
  Svara
 • Hej.
  Jag skulle väldigt gärna vara med och ta chansen att vinna ett lovetag smycke. Har länge kollat in dem ovh tycker att de är fantastiskt fina. Dock är de i dyraste laget för min del. Skulle jag vinna så skulle jag ha min mors bokstav runt halsen då hon är min stora inspiration här i livet och alltid funnits där för mig. Sen skulle jag ha min pojkväns bokstav runt halsen. Han flyttade till Australien nyligen, ha honom nära hjärtat trots att han bor långt borta.

  Tack för en fantastisk blogg. Du inspirerar!
  Kram

  Moa 2015-12-20 20:38:53
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta halsband för att hela tiden ha min mamma och lillasyster nära mig. Jag är student och flyttade direkt efter gymnasiet hemifrån, något som jag såklart tycker är jättekul samtidigt som jag ofta saknar min lilla familj hemma. Halsbandet skulle påminna mig om att de alltid är med mig även fast vi är många mil ifrån varandra ❤️

  Emma 2015-12-20 20:29:49
  Svara
 • Åh, Jane Konig!! Jag använder inte speciellt mycket smycken, men har förälskat mig i det här och gått in på hennes hemsida om och om igen. Har dock aldrig tagit mig i kragen och köpt det, för jag är student, har en massa andra utgifter & känner aldrig att jag kan unna mig ett smycke. Det vore den perfekta julklappen till mig själv!

  Louise 2015-12-20 20:23:52
  Svara
 • Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja ha chansen att vinna detta halsband! Just nu i juletider har vi alla mycket jobb och stress kring julhandel osv. Jag tycker det är väldigt viktigt att inte snöa in sig för mycket på allt runt omkring utan istället ta ett djupt andetag och vara glad för det man har och uppskatta jultiden som en tid för familj och vänner istället för denna enorma stress vissa känner. Jag känner en stor kärlek för min familj, speciellt nu under julen för all kärlek dom har gett mig. Jag vill ge något tillbaka, men inte genom saker, utan genom detta fina halsband med deras bokstäver på. En tidlös present till dom och mig.

  Frida 2015-12-20 20:23:24
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna ett halsband för att jag nu till julen kommer få ett armband från samma märke och det skulle vara perfekt att ha ett matchande halsband. Då skulle jag också få möjlighet att välja bokstäver på fler av de människor jag älskar. På armbandet kan man endast välja två bokstäver så där ryms inte alla med. 🙂

  Erika 2015-12-20 20:14:24 http://eerikaceciliaa.blogg.se
  Svara
 • Hade varit en perfekt julklapp till mig själv för det tuffa året som gått. Jag har fått ta bort båda mina två hästar pga sjukdomar, och i början på året gick min gammelfarmor bort som jag alltid stått nära ända sedan jag var liten. Vore perfekt med det här halsbandet med deras initial då de alla tre började på samma bokstav! Hoppas verkligen på denna gången, lyckas alltid att inte vinna något annars.

  Linda 2015-12-20 20:07:15
  Svara
 • Rolig tävling! Dessa halsband har länge legat på önskelistan och att vinna en lagom till jul hade varit en perfekt julklapp! Detta halsband hade varit perfekt då det är enkelt och passat till allt samtidigt som det är så snyggt och blir pricken över i:et på flera outfits! Trevlig advent! 🙂

  Linda 2015-12-20 20:03:19
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna detta halsband då jag tycker att det är fantastiskt fint och jag vet att det skulle användas jämnt då det passar till allt! Hoppas att du får en god jul och ett gott nytt år!

  Hanna 2015-12-20 19:53:38
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! Jag skulle vilka vinna då jag läääänge kikat på halsband från Jane Konig, men aldrig riktigt haft pengarna till att köpa ett (det är knapert med studiebidrag på 1050kr/ månad). Nu håller jag också på att spara pengar till en resa till Italien i februari, så det skulle ju vara perfekt att kunna spara pengar på ett superfint halsband och lägga dem på resan istället! 🙂 Kram

  Linnéa Johansson 2015-12-20 19:49:14
  Svara
 • Jag har länge suktat efter ett sådant halsband och det vore jättekul att få vinna det. I åtta år har jag haft ätstörningar, anorexia. Det har gått upp och ner under åren men 2015 har verkligen inte varit mitt år. Sjukdomen fick makten återigen, till på det fick jag panikångest och tappade livslusten. I november började jag behandling igen för anorexin och är motiverad att eliminera den ur mitt liv. Att kunna bära ett halsband med min initial på skulle symbolisera den styrka jag har inom mig och jag skulle krama halsbandet i svåra stunder. Tack för en fin blogg!

  Janina 2015-12-20 19:39:57
  Svara
 • Jag skulle vilja göra en lovetag till minne av min fina vän som jag nu har känt i lite mer än ett år. Vi har varit med om väldigt mycket tillsammans det senaste året och hon har bokstavligen förändrat mig till en bättre version av mig själv. Idag är jag en gladare, spralligare och mer spontan person. Jag kommer alltid att vara henne evig tacksam för det. Utan henne skulle jag inte vara jag. Det vill jag varje dag bära med mig.

  Frida 2015-12-20 19:33:14
  Svara
 • Åh vilken tävling! Jag har länge varit sugen på att köpa ett sånt halsband. Funderade faktiskt på att ge mig själv ett i julklapp. Jag skulle vilja ha ett med första bokstäverna i mina systrars namn. Jag tycker om dem så mycket, de betyder guld! Vi ses väldigt ofta men på så sätt skulle de vara med mig jämt. Närmast hjärtat 🙂

  Nora 2015-12-20 19:28:10
  Svara
 • Det här skulle jag jättegärna vilja ha runt min hals. Helst med bokstaven M eftersom min pojkvän heter Martin. Han är bäst och han skulle nog bli lika glad som jag ifall jag vann det här halsbandet.

  Kramis

  Victoria Le 2015-12-20 19:26:41
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna för jag har haft en riktigt dålig start på min favoritmånad – december. Jag var med och försökte rädda en kvinna som höll på att drunkna under stormen Helga, tyvärr gick inte hennes liv att rädda. Så jag skulle därför vilja vinna för att ge mig själv en julklapp och få lite julkänsla.
  Kram

  Linnea 2015-12-20 19:25:15
  Svara
 • Toppentävling! Jag skulle ha min bästa tjejkompis initial och min egna initial. Alltså L och R. Hon ställer alltid upp i vårt o torrt, så hade vart fint att visa min uppskattning genom ett sånt halsband med våra initialer! Håller tummarna 🙂

  Linnéa 2015-12-20 19:24:14 http://fotonea.blogg.se
  Svara
 • Åh vilken fin present till sig själv! Något jag suktat efter men är för snål för att köpa till mig själv..

  Ebba 2015-12-20 19:14:05
  Svara
 • Jag har länge suktat efter ett sådant halsband, men inte känt att jag haft någons initial att verkligen bära upp. Jag miste min mamma för några veckor sen, mycket hastigt. Och har sedan dess funderat över hur jag skulle kunna bära henne med mig, min mamma bar alltid en gulldig kedja efter min mormor som ett minne av henne och för att alltid känna att hon hade en del av henne med sig henne. Så ett goldplated halsband med ett M i skulle vara ett fint sätt att alltid böra med mig min mamma och samtidigt bevara traditionen med en gulldig kedja runt halsen.

  Alida 2015-12-20 19:13:45
  Svara
 • Åhhhh!!! Så länge som jag har suktat efter detta fina halsband men inte haft möjlighet eller pengar att köpa mig det. Vore fantastiskt att få vinna det, alltid när du bär det på dina bilder så blir som pricken över i;et på hela outfiten! Håller alla tummar och tår! Jag hade valt ett i guldigt med min sambos & livskamraterna första bokstav, V! Tack för en inspirerande blogg!

  Sara 2015-12-20 19:02:22
  Svara
 • Åh, så fin! Jag skulle vilja ge världens bästa mamma ett A i goldplated.

  Angelica 2015-12-20 18:58:04
  Svara
 • Jag har länge funderat på att köpa ett smycke med min pojkväns bokstav ingraverat och när jag såg Jane Konigs smycken första gången kändes det som en match made in heaven utifrån den typ av smycke som jag fantiserat ihop i mitt huvud. Vi bor i olika städer så det vore både fint och tröstsamt att ha ett smycke ”med honom” att bära omkring på i hans frånvaro.

  Beatrice 2015-12-20 18:57:04
  Svara
 • Åh så rolig tävling! Jag som nästan aldrig unnar mig halsband skulle trivas jättebra i något liten men ändå så fint. Hade passat perfekt till mitt guldhjärta som hängt runt min hals sedan många år tillbaka. Men då jag inte riktigt vet vilken bokstav jag skulle välja så hade jag mer än gärna unnat min mamma ett nytt halsband. Där är bokstäverna lätt att välja då vi har två små barn som nykommit i familjen, och med det så har min mamma blivit mormor för första gången. F och A hade prydigt hennes hals så fint!
  Tack för en bra blogg 🙂

  Hanna 2015-12-20 18:54:41
  Svara
 • Min storasyster har haft det svårt att kunna balansera jobb och samtidigt ta hand om sina relationer och om sitt egna välbefinnande. Jag tänkte då skämma bort henne en dag och ta henne till spa och ge henne en gåva! Det här skulle hon bli så oändligt glad av, att få ha sin lillasysters bokstav runt halsen varje dag, som en påminnelse att hon klarar allt och inte är ensam. Hon är såklart guld för mig och därför skulle hon få ett A i gold-plated! HOPPAS HOPPAS PÅ MIG OCH MIN SYSTER (lovar att skicka bilder från våran dag då)

  Alva 2015-12-20 18:51:26
  Svara
 • Ett sånt smycke skulle passa perfekt nu när jag ska ut och resa i tre månader. Det är snyggt, enkelt och elegant och det kommer passa perfekt till alla enkla outfits man har med sig på en backpackerresa.

  Ida 2015-12-20 18:49:51
  Svara
 • Åh vilken fantastisk tävling! Skulle skriva in ”N” i gold-plated då min pojkväns namn börjar på de. Kram!

  Linda 2015-12-20 18:41:02
  Svara
 • Skulle vilja ge ett halsband till min mamma som ständigt har varit en klippa och stöttat hela familjen när hösten var riktigt tuff och flera jobbiga besked nådde oss. Hon skulle bli så glad och tacksam! Tack för superbra blogg!

  Jenny 2015-12-20 18:40:36
  Svara
 • Jag älskar enkla och stilrena smycken, och detta har jag suktat efter länge då det passar verkligen till alla möjliga outfits. Jag har haft ett väldigt tufft år, jag förlorade min pappa i cancer vid jul förra året, jag blev sårad av den jag älskar allra mest och var verkligen nere i botten. Men jag bestämde mig för att jag klarar av allt och ska göra allt för att visa min pappa att jag ska fortsätta kämpa trots han inte är med mig längre. Så nu står jag här och ska läsa till Visual Merchandiser samt jobbar extra i hemtjänsten. Jag har kämpat mig upp trots alla bakslag som jag fått och gått igenom. Det är du själv som bestämmer vad du ska göra med ditt liv och hur du ska må. Jag har lärt mig detta, dock genom en svår läxa. Jag är stolt över mig själv att jag är där jag är idag. Jag skulle ha ett A på halsbandet som står för Angelica, mig själv. Jag är stolt och nöjd med mig själv. Jag kommer aldrig låta någon annan människa påverka mig så pass mycket igen så man mår så dåligt över sig själv. Att vinna ett halsband skulle vara en superfin julklapp till mig själv och en påminelse om att du är bra som du är. Det låter som en kliche, men det är sant.

  Angelica Haglund 2015-12-20 18:40:31
  Svara
 • Min mamma tycker om enkla vackra halsband så hon hade blivit så glad av att få detta i julklapp 🙂

  Linnea 2015-12-20 18:28:50
  Svara
 • Åh, har så länge velat ha ett sånt här halsband! Jag gillar faktiskt alla färger men känner kanske aningen starkare för ett guldigt sådant. Jag skulle så gärna bära ett halsband med bokstaven S för att bära mitt livs kärlek runt halsen och nära hjärtat. Vi träffades för två år sedan då vi båda backpackade i Sydost Asien. Vi träffades på en båt i Kambodja och klickade direkt. Tyvärr hade vi endast en vecka tid att kunna umgås eftersom vi båda måste flyga hem till våra egna hemländer. Hjärtekrossade kunde vi inget annat än att hålla kontakten via email och sedan whatsapp och ett halvt år senare träffades vi i Tyskland då jag hälsade på honom i några dagar. Vi fick inte det att fungera då ännu pga distansen men nu detta år i September har vi blivit ett par, ett riktigt par, fortfarande i lång distans, men vi har hittat tillbaka till varandra och har det bättre tillsammans än någonsin förut. Halsbandet skulle symbolisera min kärlek och passa extra bra som julklapp då han kommer till mig över julen. Första julaftonen med en kille för min del <3

  Cecilia Finell 2015-12-20 18:22:00
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna detta vackra halsband. 2015 var verkligen inte mitt år. Men vann jag detta halsband så skulle det åtminstone sluta bra.

  Emelie 2015-12-20 18:21:32
  Svara
 • Åh vilken härlig tävling! Detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv då både jag och min älskling har förnamn som börjar på J! En påminnelse om att jag själv är alldeles perfekt som jag är och sedan att ha en liten detalj som innefattar min älskling runt halsen vore rena drömmen!

  Julia Norström 2015-12-20 18:10:59
  Svara
 • Skulle så gärna ett såhär fint halsband som symboliserar min farmor som gått bort <3

  Julia 2015-12-20 18:10:42
  Svara
 • Ett otroligt vackert halsband som på ett fint, diskret och vackert sett visar uppskattning till en eller flera personer. I mitt fall skulle jag självklart ha bokstaven till min livs stöttepelare och trygga punkt här i livet, min fina sambo! Hoppas på vinst nu! Kram och god jul!

  Martina 2015-12-20 18:10:02
  Svara
 • Villen underbar tävling, jag hade så gärna velat vinna detta fina halsband! Jag har aldrig fått ett smycke av min kille och hoppas på att vinna ett nu till mig själv i julklapp!

  Molly 2015-12-20 18:05:11
  Svara
 • Sikke en fantastisk giveaway! Glædelig jul til dig og dine kære 🙂
  Jeg ønsker mig halskæden fra Jane König i gold-plated med bogstavet S – både for mit eget navn, men også et bogstav som min søster og mor starter med.

  Søs Lauridsen 2015-12-20 18:04:27
  Svara
 • Hej Fanny ! I really love the necklaces from Jane Konig . I’ve been on the website of the brand when you presented it to us a few weeks ago and I have to say that I was really tempted. My wish would be to receive a Rose Gold-plated necklace with my initials on the medal 🙂 I think Rose Gold-plated is such a beautiful and feminine color on the skin. Tack så mycket !

  Elise 2015-12-20 18:03:11
  Svara
 • För att kunna hylla de två viktigaste personerna i mitt liv som båda börjar på G. Och såklart för att det är ett otroligt vackert halsband som inte går ur tiden.

  Jonna 2015-12-20 17:55:42
  Svara
 • Har flyttat hemifrån för första gången detta år. Till ett annat land dessutom. Det har varit fantastiskt på många sätt. Men jag saknar min lillasyster varje dag! Svårt att gå från att ses och prata varje dag till att endast kunna prata i telefon och att ses sällan. Skulle vara underbart att ha ett halsband som symboliserar henne och att hon är hos mig varje dag <3

  Emma 2015-12-20 17:53:03 http://emmahjosefin.tumblr.com
  Svara
 • Åhhh! Vilken lucka! Älskar designen på detta halsband! Jag har följt din blogg i många år nu och inspireras dagligen av dina fina bilder och härliga personlighet. Du verkar vara en toppentjej! Jag skulle bli såå glad om jag var den lyckliga vinnaren! Jag skulle bära halsbandet med initialer av mig och mina två älskade systrar!

  Lovisa 2015-12-20 17:48:58
  Svara
 • Jag och min pojkvän har precis firat två hela år tillsammans, vi är fortfarande lika kära som när vi blev tillsammans. Dock vore det kul att efter två år kunna visa hur mycket man uppskattar varandra 🙂 våra initialer blir J & A, lite cheesy kanske men det vore ett fint sätt att visa att det fortfarande är han och jag! 🙂

  Josephine 2015-12-20 17:45:08 http://Nouw.com/mejva
  Svara
 • Det fina halsbandet vill jag ge till mamma 87, långt inne i dimmorna. Bara det hon ser framför sig existerar. Bara här och nu gäller.

  Helena i Uppsala 2015-12-20 17:41:16
  Svara
 • Ett halsband, bland de finaste som finns
  Som jag skulle tillägna min prins
  Ett guldigt litet A
  För att fira att vi i sommar säger ”Ja”,
  Till varandra och till livet
  Ett svar som ju är givet
  En kärlekskedja att bära runt min hals
  När nyblivne maken bjuder upp till vals
  För att fira kärleken jag haft ynnesten att finna
  Ett guldigt halsband med berlock jag hoppas vinna

  ♥️

  Stina - Tillvaron.se 2015-12-20 17:34:34 http://tillvaron.se/stina
  Svara
 • förlorade nästan min pappa för ett år sen men som tur är fick jag behålla honom i livet, men året som gått har varit som en bergochdalbana och skulle va fint att få bära med honom runt halsen hela tiden då man aldrig vet vad som kan hända.

  Felicia 2015-12-20 17:33:03
  Svara
 • Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag detta underbara halsband vann.
  Prislappen är för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.

  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in halsbandet om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? De här är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det Var Fanny Staaf som tyckte att du detta skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

  God jul önskar Erik 🙂

  Erik 2015-12-20 17:28:03
  Svara
 • Jag älskar enkla och stilrena smycken, och detta har jag suktat efter länge! Nästa år åker jag över atlanten för att vara Au Pair i USA, och kommer därför inte träffa familjen och speciellt min bror lika mycket. Därför hade ett R för Rickard varit den perfekta going-away presenten!

  Jenny 2015-12-20 17:20:28
  Svara
 • En vän är enligt mig det finaste och mest värdefulla man kan ha och just min allra bästa vän betyder oerhört mycket för mig. Att få ge henne ett sådant halsband skulle få henne att gråta utav lycka och mitt hjärta att känna enorm kärlek och tacksamhet för att jag fick ge henne ett sådant fint halsband som för oss två kommer betyda något alldeles extra.

  Julia Valfridsson 2015-12-20 17:10:57
  Svara
 • Men åh vilken tävling!
  Jag behöver uppdatera mitt smyckesskrin, och älskar dessa med den personliga touchen. Jag fyller år 6:e januari och kan bara säga att det vore så kul att få vinna denna som en liten födelsedagspresent! Skulle ha familjens initialer, familjen är allt för mig. Kram på dig!

  Mathilda Alm 2015-12-20 17:07:40
  Svara
 • Åh! Jag har suktat efter detta fina halsband i flera månader, men tyvärr håller inte riktigt tonårsbudgeten. Tack för bästa bloggen! Kram

  Filippa 2015-12-20 17:02:42 http://www.thisisfilippa.devote.se
  Svara
 • Tänk vad ett sådant enkelt och stilrent smycke kan göra med en hel outfit och för sig själv. Hade gärna burit ett med ett E på, för att hålla min sambo lite extra hjärtat varje dag 🙂

  camilla 2015-12-20 16:53:31 http://camillale.se
  Svara
 • Har genomgått ett väldigt jobbigt år med dålig hälsa och depression. Mina föräldrar har ställt upp i vått och torrt och hjälpt mig med ALLT och jag är så tacksam att jag har dem. Skulle bli så glad om jag hade vunnit ett lovetag-halsband i pläterat guld så att de kan vara med mig dygnet runt. God jul! 🙂

  Annie 2015-12-20 16:44:51
  Svara
 • åhh det här var den bästa luckan jag har sett, har letat efter exakt ett sånt här jätte länge, så skulle bli super glad om jag vann. Bästa julklappen!!! 🙂

  Sofia 2015-12-20 16:41:23
  Svara
 • Hade så himla gärna haft ett sådant halsband och gravera min pojkväns initialer. han bor i Kanada så vi har ett distansförhållande, vilket ju inte är det lättaste alltid men halsbandet hade fått symbolisera närheten trots avståndet.

  Tack för en fin blogg! Kram

  Annie 2015-12-20 16:39:45
  Svara
 • Jag tycker verkligen att det är ett perfekt halsband att ha på sig varje dag, passar till alla outfit och går aldrig ur tiden! Ett sådant i silver hade gjort mig väldigt lycklig 🙂

  Sandra 2015-12-20 16:34:41
  Svara
 • Min motivering till att jag ska vinna är att jag länge har letat efter ett signaturhalsband som jag kan använda varje dag och som passar till allt, utan att själv tröttna på det. Jag älskar jane Konigs stil på smycken och det känns som det perfekta halsbandet som kan användas precis varje dag.

  fanny 2015-12-20 16:24:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!