SPA DAY

IMG_54372 IMG_54522 IMG_55202 IMG_54702 IMG_55262

Igår fick jag en tidig julklapp av mamma, vi spenderade dagen på Krusenberg Herrgård’s spa! Vi blev riktigt ompysslade med massage, ansiktspressur och en massa mineralinpackningar, jag satt även med denna fantastiska utsikt och läste i två hela timmar, så himla skönt och så välbehövligt efter mina 3 galna, stressiga månader i New York. Idag har jag varit vansinnigt produktiv och bockat av en to do-lista med hela 15 punkter! Nu kommer snart min faster Marie och hennes familj på middag så jag ska laga min kantarellpasta till alla, jag ska äntligen få träffa min yngsta, lilla kusin Ingrid för första gången! Ha en fin kväll alla, imorgon kommer recept, inslagningstips och lite annat ♥

Yesterday I got an early christmas present from my mom, a whole day at a spa! We got some treatments and I also sat with this view and read my new book for 2 whole hours, felt amazing after 3 stressful months in New York. Today I’ve been super productive and gotten a lot of things done, now my aunt and her family is coming over for dinner so I will meet my youngest cousin Ingrid for the first time! Have a great night ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Fanny ! It always feels so good to go to the spa. I discovered sauna in Sweden and I have to say that I loved it very much. So now I try to have some in France when I can. You are very lucky to have a little baby girl in your family 🙂

  Elise 2015-12-16 22:09:10
  Svara
 • Underbart, vilken fotograf du är OCH mamma 😉
  Tack för Ert besök och för att jag får besöka din blogg
  Snygg, proffsig och intressant, Tack!
  God Jul till Er
  // ingela

  Ingela 2015-12-16 20:25:45
  Svara
 • Fanny! Älskar din blogg,har läst den i en evighet nu! Tycker att du tar så sjukt fina bilder! Min käre far har äntligen investerat i en splitter ny system kamera,kan du snälla inte ha en liten fotoskola i ett inlägg! Vore jätte kul! Massa jul kramar / En annan Fanny

  fanny sandberg 2015-12-16 18:09:26
  Svara
 • Så mysigt, låter underbart att bli så ompysslad!

  Escaping Reality-ett nytt liv 2015-12-16 17:24:04 http://escapingreality.spotlife.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!