ATT HUGGA JULGRAN

IMG_49492 IMG_49782 IMG_49442 IMG_49592 IMG_50402 IMG_50972

I lördags var vi ute och tog en julgran i min morbrors skog! Jämfört med tidigare år så har vi väldigt liten plats att ha granen på i år (och lågt i tak) så det tog ett tag innan vi lärde oss att titta på ”rätt storlekar”, men tillslut hittade vi en gran som jag tror blir superfin! Som ni ser på bilderna så envisades jag med att såga ner den själv också, men det visade sig att jag har en väldigt hög växel när det gäller sågning! Haha. På tal om annat, jag är sååå trött på den här jetlagen! Jag kan aldrig somna på kvällen och sedan vill jag helst sova hela dagen, annars är jag en person som gärna gör tvärt om då jag älskar att gå upp tidigt och få saker gjorda! Hoppas det försvinner snart, snart, snart. Nu ska jag och mamma checka in på spa för dagen, såååå underbart!

Some pics for when we went to cut down our christmas tree last weekend. I think we found a perfect one after an hour of looking around! (It ended up with us choosing the first one we saw, haha). Anyway, I’m sooo tired of this jetlag. I can never fall asleep at night and then I can’t wake up in the morning. Usually I’m the other way around, I love waking up early to get things done so this is not a good rhythm for me! Haha. I hope I’ll get rid of it soon. Now my mom and I will check in to a spa for the day, can’t wait!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny ! Wow this christmas tree is very nice. I hope we will see it with Christmas decorations very soon. Enjoy the spa 😉

  Elise 2015-12-15 22:39:54
  Svara
 • Va mysigt och roligt att hugga ner en gran! Jättefina bilder också! Man får lite julkänsla! 🙂 Tänkte kolla om du vill ta bilder eller göra en film som tidigare på dina föräldrars nya hem? När du berättade tidigare lite om det så lät de hur magiskt och mysigt som helst. Skulle vara väldigt kul och se hur de ser ut, bortsett från de du redan visat redan!

  Kram

  Kajsa 2015-12-15 10:27:55
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Eller hur, supermysigt!

   Det kommer absolut komma lite fler bilder under tiden jag bor här 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-12-16 09:52:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!