BLOPPIS

bloppis-1 bloppis-2

Ni hittar alla försäljningar på Tradera här. 

Jag tänkte passa på att sälja av lite kläder nu medan jag är hemma, framförallt för att jag inte får med mig allt tillbaka till Australien och jag vet med mig att om det packas ner i en flyttkartong och körs till ett lager så är det väldigt liten chans att de kommer packas upp och användas sedan om några år när jag flyttar hem… Det mesta är oanvänt eller bara använt 1 gång och alla priser ligger mellan 30-70 kronor. Ni kommer till alla mina annonser om ni trycker på länken ovan!

Selling some clothes, only to Swedish readers though. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det går inte att trycka på länken :/ fungerar inre? Intresserad av massa plagg!

    Sofia 2015-12-20 01:50:39
    Svara
  • Sender du til Norge da? 🙂

    Melissa 2015-12-12 14:31:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!