FILMTIPS V.51 (CHRISMAS EDITION)

filmtips-jul

 

Love Actually – 10/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 7.7
Christmas feeling: 10/10

Denna filmen är helt fantastisk för varenda jul när jag sätter på den för att det är tradition så blir jag lika förvånad över hur bra jag tycker att den är. Utan tvekan en av mina favoritfilmer med alla rätt!

This movie is amazing because every Christmas when I watch it because it’s tradition I’m surprised by how good it really is. Without doubt one of my favorite movies ever with everything a great romcom or christmas movie needs!

The Most Wonderful Time Of The Year – 8/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 7.3
Christmas feeling: 9/10

Detta är en TV-movie vilket betyder att kvaitén inte är den bästa men när jag såg den här för första gången blev den genast en julfavorit, kan nog till och med ta i och säga att den är i topp 3! Så himla mysig, julig och gullig. Den här precis rätt julkänsla och en ganska klassisk men ack så (enligt mig) vinnande story. Jag anar att det inte är så många som sett den här men jag rekommenderar den varmt!

When I saw this movie for the first time it instantly became one of my favorite christmas movies ever, I can even say that it’s in the top 3! So cozy, christmassy and cute. It has the perfect christmas feeling and the story is pretty classic but it still works great. I guess there aren’t that many people who has seen this but I really recommend it!

Surviving Christmas – 6/10
Genre: Comedy/Romance
IMDB Rating: 5.3
Christmas feeling: 9/10

Detta är en ganska gammal film med Ben Affleck och Christina Applegate men jag såg den faktiskt för första gången förra året, jag hade aldrig ens hört om den innan det. Den hamnade i alla fall genast på titta-varje-år-listan så jag har sett den i år också. En gnutta överdriven måste jag säga och hade inte sett den någon annan gång på året att den är men julig, mysig och rolig precis som det ska vara i December.

This is a pretty old movie with Ben Affleck and Christina Applegate but I actually saw it for the first time last year, I hadn’t even heard about it before that. It got a spot on my watch-every-year-list so I’ve seen it this year too. I have to say that the main character played by Ben Affleck is a little bit to much some times but it’s christmassy, cozy and funny just as it’s supposed to me. 

filmtips-christmas

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!