I’LL BE HOME FOR CHRISTMAS

IMG_46972 IMG_47022 IMG_47842 IMG_47322 IMG_47542 Sverige Julen 2015 IMG_47162 IMG_48272

Hej från Sverige!! Det känns helt underbart att äntligen vara här, speciellt såhär i December. Jag har redan varit väldigt juligt svensk och ätit vörtbröd med julskinka till lunch! Jag har knappt träffat någon än dock då alla är på jobbet, bara pappa en snabbis när han skjutsade mig från flygplatsen. Som några av er kanske vet så har mina föräldrar flyttat till ett nytt hus i världens mysigaste Sigtuna (en liten sagostad) under hösten och jag hade inte sett huset klart för än nu och det är verkligen världens mysigaste! Det känns som att jag är i någon idyllisk Astrid Lindgren saga, med något modernare inredning, haha. Jag kan knappt bärga mig för att spendera ett December här, både i huset och staden! Nu ska jag mysa med min misse, ta ett varmt bad och göra allt för att hålla mig vaken tills mamma och pappa kommer hem, jag missade en hel nattsömn pga flygningen så jag kan knappt hålla ögonen öppna nu!

English Translation /// Hello from Sweden! It feels amazing to finally be here, especially since it’s Christmas. I have already had a very Swedish, christmassy sandwich for lunch. During September my parents moved out of out old house and to a new, smaller one in a fairytale town called ”Sigtuna”, everything here is old, small and idyllic and I can’t wait to spend December here. My mom did such a great job with the house too, I absolutely love it.  Now I’ll spend some quality time with my cat Figaro that I miss all the time when I’m away and then take a hot bath while waiting for my mom and dad to come home from work. I missed a whole nights sleep because of my flight so I can barely keep my eyes open right now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Fanny ! Your mum did an amazing job in the house. Everything looks lovely. Make the most of your time with your parents. Only one week until I go home 🙂

  Elise 2015-12-13 16:54:14
  Svara
 • Ååh vad mysigt att vara i Sigtuna under december månad, det är alltid så mysigt, bor själv där! 😀 missa inte julmarknaden! 😉 men huset ser enormt mysigt ut, skulle du inte kunna visa oss mer av det? 😀

  Elin 2015-12-11 23:37:42
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh vad roligt att du också bor här! 🙂 Ja julmarknaden är redan inbokad på söndag, har hört att den ska vara riktigt bra. Det kommer komma fler bilder nu medan jag bor här 🙂 Trevlig helg!

   Fanny Staaf 2015-12-12 00:01:59
   Svara
 • Välkommen hem till Sverige 🙂 måste vara underbart att få fira jul hemma! Kul med dina föräldrars hus, har alltid tyckt att de har så fint på bilderna du lägger upp, hade varit kul med lite fler från nya huset också 🙂 det är inspirerande! Kramar

  Therese 2015-12-10 21:55:10
  Svara
 • Så koselig og fint det var hjemme i huset! Kos deg hjemme i Sverige igjen 🙂

  Maria 2015-12-10 21:23:01
  Svara
 • Nä inte smygstarta med julskinka. Dagen innan julafton som tidigast: D
  Härligt att du ät hemma!

  Carro 2015-12-10 21:02:26
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Haha det har jag nog aldrig hört förut! Har många traditioner och grejer man inte får göra för tidigt men julskinka äter jag alltid hela December då jag aaaaldrig tröttnar på det så måste få tillräckligt 😉 Kram!

   Fanny Staaf 2015-12-11 21:14:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!