GEOMETRIC

IMG_43742

CARDIGAN: SHEIN (HERE), PANTS: NELLY, SNEAKERS: STAN SMITH, BAG: ACCESSORIZE

Godmorgon! Hoppas ni alla hade en bra andra advent? Bortsett från att mitt objektiv trillade ner i ett stengolv och gick sönder så att jag fick köpa ett nytt (sååå tråkigt att lägga så mycket pengar på något man ”redan har”) så har min helg varit super! På bilderna ser ni min väldigt bekväma outfit som jag bar igår när Felicia och jag var och söndagsbrunchade i Soho. Idag kommer min fina Paulis hit, längtar! Det innebär också att jag bara har två dagar kvar här då Paula och jag åker tillsammans hem till Sverige på onsdag. Längtar så mycket samtidigt som det känns himla konstigt att jag ska lämna New York! Senare idag så kommer mitt fjärde jultipsinlägg så håll utkik efter det. Så länge, ha en underbar måndag!

Good morning! I hope you all had a great weekend? Except for when my camera lens broke so that I had to go and buy a new one my weekend was great. On the pictures you can see what I was wearing yesterday when Felicia and I went to SoHo for a Sunday Brunch. Today my friend Paula will come to visit, can’t wait! That also means that I only have 2 days left here in New York because we go to Sweden together on Wednesday. I long for a few weeks in Sweden but it still feels weird that I’ll leave New York. Later today I will publish my fourth post in the christmas series, so stay tuned. For now, have an awesome Monday! 

Outfits December 20151 IMG_43262 IMG_43902 Outfits December 2015 IMG_43182(2) IMG_44162 IMG_43202

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hey Fanny, my week end was super studious as I’m preparing my final exams of the semester those days…
  I love your cardigan which looks more like a trendy jacket in fact 🙂 Chic and comfy is always the best option 🙂

  Elise 2015-12-07 21:41:13
  Svara
  • Svar på Elises kommentar.

   Hey! Oh, I hope everything went well 🙂

   The cardigan is sooo comfy and works with everything!

   Fanny Staaf 2015-12-11 21:22:19
   Svara
 • Skull vara kul om du gör en summering av NY när du ä hemma i Sverige. Om var det enligt förväntningarna, jobbet, hur gick distansförhållandet, lite ris/ros 🙂

  Diana 2015-12-07 20:33:16
  Svara
 • Skönt att du snart åker hem! 🙂
  Men det betyder också att bloggcasten är över ?

  Carro 2015-12-07 07:58:51
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Jag det var riktigt skönt! 🙂

   Ja tyvärr så ser det ut så för nu, det blir så komplicerat att försöka klippa ihop material när vi bor på olika kontinenter 🙁 Ska försöka börja filma mer själv dock, så det är inte slut med videosar 🙂

   Fanny Staaf 2015-12-11 21:24:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!