FANNY’S JULTIPS – DEL 4 AV 12

I December har man oftast dubbelt så många tillfällen att klä upp sig till som övriga månader och då brukar jag alltid investera i minst 2 nya plagg till garderoben, ett till julafton och ett till nyårsafton. I år har jag hittills beställt den första klänningen i raden med ”Sparkly Black” till julafton. Jag tycker att den ser helt perfekt ut och det är även en klänning som kan användas till andra tillfällen. Här har ni andra förslag på vad man kan ha på sig på julafton/julfesten/julbordet:

// English translation: In December I always have so many more occasions to dress up for than I usually do so I usually buy at least two new garments for my closet, one for Christmas Eve and one for New Years Eve. This year I’ve ordered the first dress in the ”Sparkly Black”-row for Christmas Eve. It looks perfect, very comfy and will also work for other occasions as well. Here are some of my suggestions of what to wear for Christmas parties and the Christmas weekend: 

red-dress

THE LITTLE RED DRESS

1. / 2. / 3. / 4. 

sparkles

SPARKLY BLACK

1. / 2. / 3. / 4. 

guld

GOLD

1. / 2. / 3. / 4. 

lbd

LITTLE BLACK DRESS

1. / 2. / 3. / 4.

maxi

MAXI DRESS

1. / 2. / 3. / 4. 

comfy

COMFY CHRISTMAS

1. / 2. / 3. / 4.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh! Älskar alltihop..!

  Michelle Mariolina 2015-12-08 18:25:03 http://www.michellemariolina.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag har mailat dig angående mitt gymnasiearbete där jag frågade fall du skulle ha lust att svara på 5 till 6 frågor angående modebranschen och Fast Fashion. Jag vet inte fall du har fått det mailet, så därför lägger jag en kommentar här till dig. Hade verkligen varit jätte snäll av dig isåfall 🙂 Kram Jenny

  jenny 2015-12-08 14:14:46
  Svara
 • I love the second one in the Gold row. I don’t know yet what I’ll be wearing but it will probably have sequins or lace 🙂

  Elise 2015-12-07 21:45:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!