ADVENTSTÄVLING: VINN $120 ATT SHOPPA FÖR HOS SHEIN

shein

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

VINN ETT PRESENTKORT PÅ $120 (ca 1050 kr) HOS SHEIN

För att delta: 
1. Registrera dig på Shein HÄR. 
2. Ge mig lite feedback i kommentarsfältet! Jag skulle vilja veta vad du tycker mest om här på bloggen och vad du skulle vilja se mer av! Glöm inte att fylla i samma email som du registrerar dig med. 

Andra adventstävlingen blir i samarbete med en av mina favoriter, Shein! Jag tycker att de har fått in så himla mycket fint till vintern så som kappor, stickade tröjor och långärmade klänningar. Jag tyckte även att det var dags för lite feedback igen också så att jag har bättre koll på vad ni uppskattar och vill se mer av, det blir perfekt nu när det snart är nytt år och blir nya tag här på lilla bloggisen. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer
 • Hej!
  Jag har ganska nyligen börjat läsa din blogg men älskar den redan!

  De inlägg som jag tycker mest om är de när du tipsar om något eller lägger upp inspirerande bilder. Jag gillar extra mycket när du tipsar om olika outfits och klädesplagg och hur man ska bära de. Det jag hade velat se lite mer av är inlägg där man lär känna dig lite bättre och där du skriver dina åsikter om det du skriver om:)

  Hoppas verkligen att jag vinner nu då shein har så fina saker<3

  Tack för en jättebra blogg!
  Kram

  Kajsa 2015-12-13 01:16:38
  Svara
 • Hej! Måste börja med att säga att din blogg är min absoluta favorit, just för att den är så varierande! Jag tycker det är fantastiskt hur du blandar ihop och skriver om så många olika områden! Matlagning, recept, filmtips, kläder, inredning, resor, vardagsliv, ja du erbjuder det mesta! Det gör att det hela tiden blir intressant att komma tillbaka hit, eftersom det inte bara är samma sak hela tiden. Något jag skulle vilja se mer av är ”how to match”/”what to wear”/”how to wear” inläggen du gör ibland för olika klädesplagg eller olika specifika tillfällen, då de är några av mina favoritinlägg! Ibland är det svårt att veta hur man ska klä sig och inspirationen ligger på noll och då är det väldigt roligt att kunna hämta inspiration från andra, något jag gärna gör från dig då jag älskar din klädstil. Därför är även dina outfitinlägg några av mina favoriter! Tack för en underbar blogg 🙂

  Anna 2015-12-11 17:42:48
  Svara
 • Vill börja med att säga att jag tycker verkligen om din blogg och alla dina fina bilder!! Uppskattar alla dina härliga tips, allt från present, mat, filmtips & guider. Som läsare tror jag att man uppskattar blogg som har så varierande inlägg, vilket jag tycker din blogg har. Det vore roligt att kanske få lite spartips, budgettips.. Det jag saknar mest är kanske texter om åsikter och tankar om saker & ting.. det känns som man lär känna bloggaren mer på ett personligt plan, då det är ovanligt i bloggvärlden!

  Kram

  Mina 2015-12-10 23:16:53
  Svara
 • Haallllåååe

  Jag tycker väldigt mycket om inläggen med tips på olika saker så som pyssel, inredning men främst bakinlägg med inspiration. Tycker även om inblickar i ditt liv där man få se vad du gör och vilka du umgås med 😉 😉

  xoxo Paula-girl

  Paula 2015-12-10 21:51:31
  Svara
 • Hej! Jag älskar din blogg för att den har lite av varje, men allra bäst tycker jag om bak-recepten och filmtipsen! De bakverk jag har testat från din blogg är de absolut bästa och godaste recepten, de blir liksom alltid bra! Och dina filmtips passar mig så bra, vi verkar ha samma filmsmak 🙂

  Lovisa 2015-12-10 19:51:21
  Svara
 • Heej!
  Såå kul och inspirerande blogg att läsa, jag gillar din stil och variationen på inläggen 🙂 Jag har precis köpt mig min första lägenhet och skulle gärna vilja se lite inredningstips 😀

  Malin 2015-12-09 21:26:25
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag har följt många bloggar genom åren och tappat intresse för de flesta till och från, men din blogg har jag faktiskt följt hela tiden sen jag börja läsa den. Kan inte sätta fingret på vad de är med just din blogg men det är nog variationen på mode, livet, resor, texter, fina bilder, mat och heminredning. Det sistnämnda, heminredning, är något jag saknar ganska mycket i bloggen. Tror de beror på att jag har samma smak som dig och blev sjukt inspirerad av just de inläggen! Förstår att de inte blir samma sak nu när du inte bor kvar i Sverige, men en del av bilderna kom från typ Pinterest m.m. så jag hoppas verkligen att du vill ta upp de lite mer igen.
  Du har iallafall en fantastisk blogg och det är roligt att följa dig och dina äventyr. De inlägg jag gillar mest just nu är ”On my instagram lately” med jättefina bilder och dina outfit bilderna, speciellt de lite mer uppklädda. Alltid inspirerande! Tack!

  Stephanie 2015-12-09 14:01:34
  Svara
 • Hej Fanny

  Det som jag tycker om allra mest om på din blogg är dina mattips.
  Då jag har testat ett flertal och vill gärna prova fler.
  Vilket skulle vara kul att få se fler av!

  En sak som fler skulle tycka om är om du hade haft träffar med dina läsare.
  Det är egentligen svårt att säga vad man gillar mest men allting är väldigt bra och att man längtar hela tiden efter mer.

  Massa kramar till dig 😀

  Sofia 2015-12-09 11:24:03
  Svara
 • har läst din blogg i flera år nu, och måste säga att det är väldigt svårt att sätta fingret på vad det är så är så bra. Hela bloggen är bara så inspirerande och jag blir bara full av kreativitet när jag läser den. Men efter en del funderande så kom jag fram till att det är dina fina bilder, välskrivna texter (man märker att du lägger ner mycket tid) och varierande
  inlägg som gör det. Mina favoriter är dina tips och listor!! Ääälskar listor. Vad jag vill se mer av är inredning. Förstår att det kanske inte är samma sak i Australien som i Sverige (är själv down under och jag lägger iaf inte energi eller pengar på inredning här), men lite tips på saker eller möbler att köpa hade varit kul. Ni hade det ju superfint i sverigelägenheten! Hade också varit kul att se mer bilder från din vardag, är ju mest din outfit som kommer upp! Veckoinläggen om din vardag i Australien var super!! 🙂
  Tack för en inspirerande och bra blogg! Önskar man kunde ge något tillbaka, du ger en hel del till oss läsare!

  Isabell 2015-12-08 12:27:05
  Svara
 • Jag tycker att det är väldigt roligt att se mode blandat med olika recept här på din blogg. Mode är ju lite mer ”standard” än recept eller vad man ska säga, så mer av roliga och mysiga recept! Du tar dessutom så fina bilder så det så mysigt och mer inspirerande att kika igenom alla recept då 🙂

  Min registrerade mailadress är [email protected]

  Elin 2015-12-08 11:46:57 http://www.elinsundgren.se
  Svara
 • Åh vad kul!
  Kan väl börja med att säga att jag är så glad att jag hittade din härliga blogg för några år sedan, blir alltid så glad när jag kikar in här! Och variationen av inläggen gör att man aldrig tröttnar!
  ”Fanny matchar” var en storfavorit, och dina wedding planner-collage för en inblick i ett yrke jag inte ens visste existerade för något år sedan.
  Sen kan jag ju inte vänta tills du kommer tillbaka till Australien för outfitbilder som stämmer överens med vad jag kan ha på mig ”over here” 🙂
  Hoppas du får en underbar jul!

  Emma 2015-12-08 01:34:10
  Svara
 • Kul tävling! Jag går ofta in på din blogg för att få inspiration till trender och shopping. Tycker du har väldigt fin smak och skulle gärna se mer av ”kollage” likt detta där man får tips på lite fina och prisvärda kläder, skor och kanske även lite hemdekoration!
  Håller tummarna för vinst, för jag vill ha typ ALLT du lade upp på detta inlägg (speciellt kappan). 🙂

  Jonna K 2015-12-07 20:11:17
  Svara
 • Hej, jag har följt din blogg ungefär lika länge som du bloggat och tycker att den är underbar. Så mysig att läsa! Jag klickar in minst en gång per dag. Det jag vill se mest av och det som jag främst följer din blogg för är dina dagens outfit och recept. Du får allt lagar och bakar att se så himla gott ut. Det jag först fastnade för var din stil och det är därför också det jag fortfarande vill se mest av. Jag skulle vilja se mer utav ”Fanny matchar” och style guides. En större guide om hur man ska klä sig efter sin kroppsform för att framhäva det finaste av en skulle uppskattas. Allmänt alla modetips som du snappar ut och sitter inne på vill jag läsa om. Kram på dig!

  Sofia 2015-12-07 19:53:47
  Svara
 • Hej! Bara älskar din blogg följt den länge 😀 Dina filmtips är riktigt bra, då man ofta inte har någon koll när man väl ska ha filmkväll. Men något jag saknar är fler DIY och inredningstips.

  Emma 2015-12-07 19:13:51
  Svara
 • Hej!
  Jag efterlyser mer tips på resor! Inte bara underbara och udda resmål, det gör du så fantastiskt bra redan, utan mer hur du planerar resorna utifrån vem du reser med. Det hade jag verkligen uppskattat!
  Jag och min syster är riktiga små jul-freaks så det är en lycka för oss att läsa igenom alla dina jul-tips. Så det får du aldrig sluta med! Och något annat jag gillar är att man får följa dig med så mycket bilder, vad du än har för dig. Men det absolut bästa med din blogg är att det känns som att jag känner Dig och att det faktiskt finns ögonblick i en bloggerskas liv också då allt inte bara är solsken. Så tror jag faktiskt många som följer dig tycker och känner.
  Många uppmuntrande och tacksamma kramar!

  Anna 2015-12-07 17:38:06
  Svara
 • Hej! Har Allid gillat din blogg. Har läst den sen jag vet inte hur länge, flera år iallafall. Är tycärr en bloggläsare som i princip aldrig kommenterar utan bara läser. Kommer ihåg att ja hittAde din blogg via en youtube film du hade lagt upp. På hur du fixar ditt hår när det var blött eller nåt sånt tror jag det var haha. 🙂 och sen blev jAg kvar! Tycker du har ett bättre innehåll i din blogg än många andra stora bloggare. Jag tycker du kunde ha lite mer youtube filmer! Tex hur du sminkar dig, eller när du bakar något, när dju lagar något av dina recept, frågestund som du svarar på i en video.. Videos är roliga!! Finns mycket man kan göra! Älskar när du lägger upp tips på olika grejer! Fortsätt som du gör tjejen! /Angelika 23 år från södra Småland 🙂

  Angelika morris 2015-12-07 15:46:20
  Svara
 • Hej! Vilken rolig och bra tävling! Roligaste va att i inlägget ovan så tänkte jag att åh vilken fin kofta, kollade och såg att den va ifrån shein, bläddrade sedan ner för att läsa nästa inlägg och såg där att man kunde vinna ett presentkort från shein, perfekt tänkte jag haha, lite lustigt med va det :D. Jag gillar verkligen dina filmtips, älskar själv att titta på film och alltid roligt att få nya att se, speciellt när jag upptäckt att vi har ganska lika smak när det gäller filmer. Det som jag skulle vilja se mer utav är mer vardagliga inlägg, typ som det här gör jag just nu, eller det här har jag gjort idag, lite svårt att förklara men hoppas du förstår lite av hur jag menar ändå..Annars gillade jag dina receptinlägg mycket så önskar att du fortsätter med dom sedan när du har mer tillgång till kök och så. Kram på dig och god jul!

  Sandra 2015-12-07 11:41:17
  Svara
 • Jag läser inte många bloggar längre men du är en av dem som jag kollar in på lite titt som tätt, framförallt för dina fina bilder och din julkalender varje år! Tycker det är så mysigt! Sen gillar jag verkligen när du tipsar om olika saker i butik just nu och jag älskar dina recept så keep ’em coming 🙂 Gillar också dina collage och bröllopsbilderna! Kram

  Sarah 2015-12-07 06:37:47
  Svara
 • Är registrerad hos SheIn 🙂
  Det jag gillar mest är absolut alla tips-inlägg! Får så otroligt mycket inspiration av dessa och blir alltid lika glad när du publicerar dem!
  Något som jag saknar, men som absolut är väldigt känsligt och personligt och det kanske är därför det inte har blivit något sådant, är inlägg med åsikter om ”viktiga saker”. Med allt som händer i världen just nu så tycker jag det är roligt att läsa om folks åsikter, men som sagt det är otroligt personligt och det kan ju kännas väldigt läskigt, det förstår jag verkligen! Men som sagt, någon gång skulle det vara kul att läsa sådant 🙂
  Kramar i massor!

  Linnéa Johansson 2015-12-06 23:22:04
  Svara
 • Det jag tycker om som mest med din blogg är att se ditt vardagliga liv samt det du sysslar med på ditt jobb. Varför jag läser din blogg så frekvent som jag faktiskt gör är för att du är en sån stark tjej som bla flyttat utomlands för jobb. Du låter inte inga rädslor ta över vad du vill göra. Det är SÅ INSPIRERANDE!
  Jag ser väldigt mycket fram emot att få följa dig nu när du flyttar tillbaka till Australien!
  TACK!

  Linn 2015-12-06 23:05:35 http://-
  Svara
 • Det jag gillar mest med din blogg är variationen av inlägg! Mode, inredning, recept, inspiration, du har i princip allt vilket gör det mycket roligare att klicka in sig hit varje dag (flera gånger dagligen). Är det något jag saknat lite på sistone så måste det vara dina härlig DIY inlägg som gett mig mycket inspiration och idéer att prova själv! Kram

  Malin 2015-12-06 22:25:08 http://malinskoogs.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny! Det bästa på din blogg är helt klart dina outfits eftersom du verkligen har min drömgarderob. Och filmtipsen har räddat mitt fredagsmys otaliga gånger. Jag skulle vilja se mera inredning på din blogg! Inspo-bilder, inredning du önskar dig och hur det ser ut hos dig. Kram på dig!

  Ida 2015-12-06 22:19:29 http://idasoderback.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Jag är registrerad på Shein, vilken fantastiskt tävling!!
  Jag ÄLSKAR dina DIY- inlägg då de är så inspirerande! Sen uppskattar jag filmtipsen då jag oftast väljer ut en av filmerna och tittar på varje vecka! 😀
  Det jag ser fram emot i din blogg 2016 är definitivt outfit-bilder samt vardagsbilder från Australien. De bilderna är så fantastiska!
  Tack för en inspirerande blogg!

  Elin 2015-12-06 22:19:04
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg & just blandning på din blogg, men sak jag säga något så kanske mer skönhet hade varit kul 😀

  My 2015-12-06 22:12:59 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • hade varit kul med mer smink och kanske lite blogg videos annars gillar jag din blogg jättemycket redan 🙂

  isabelle 2015-12-06 21:50:56
  Svara
 • Tycker verkligen om det mesta i din blogg, men det som fick mig att börja följa dig var dina recept. Har testat väldigt många av dem och varit supernöjd varje gång 😀

  frida 2015-12-06 21:28:23 http://fridahagstrom.blogg.se
  Svara
 • Wow hoppas jag vinner!
  Åh jag tycker redan om din blogg så mycket, väldigt kreativ, inspirerande och ärlig. Som Mode-freak kan jag inte få nog av dagens-outfit men även fler smink och hår-tutorials hade varit kul!
  God jul Fanny 🙂

  Felicia 2015-12-06 21:18:48
  Svara
 • Vilken supertävling! Jag älskar att du har så mycket spridning i bloggen. Från baktips till bröllopsinspiration! Du har fantastiska bilder och man ser att du lägger ner engagemang och energi på bloggen. Jag tycker däremot att vissa inlägg är lite för långa som exempelvis när du besvarar våra frågor. Det är lite synd. En idé är att du delar upp svaren och tar de lite oftare istället för man vill verkligen läsa alla 🙂

  Hoppas du tycker feedbacken gav någonting! Många kramar!

  Lisa 2015-12-06 21:06:06
  Svara
 • Jag älskar bakrecepten och fotona, ibland bläddrar jag igenom bloggen och bara tittar på bilderna, för att sedan komma tillbaka och läsa mer noggrant. Sen älskar jag dina collage, både med kläder eller annat.

  Petra 2015-12-06 20:37:06 https://crumblesandkaleblog.wordpress.com
  Svara
 • Du är så kreativ och ger inspiration på alla plan – bakning, inredning, blommor, mode etc. Jag ska till exempel göra liknande julkort som du gjorde förra året men fast med mistel då buxbom är för svårt att få tag på i stan. Jag önskar mer av din kreativitet med olika DIY-tips. Sedan tycker jag även att dina bröllopscollage är så vackra och genomtänkta. Tack för fantastiska bilder och tips och fortsätt gärna dela med dig av din kreativa sida. Vill även passa på att önska dig en riktigt god jul! 🙂

  Mia Welén 2015-12-06 20:29:28
  Svara
 • Åh perfekta vinsten nu när jag har nytt jobb och behöver uppdatera garderoben 🙂

  Jag gillar dina outfit inlägg, kanske för att jag själv inte är jätte intresserad av mode mm men tycker det är kul att få inspiration från dig då jag gillar stilen du har 🙂 Gillar även de olika tips inläggen och recepten 🙂 Gillar i stort sett hela din blogg och innehåll då det alltid är kul att titta in här och läsa samt inspireras 🙂

  Cherie 2015-12-06 20:22:06 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
 • Älskar alla dina recept, brukar kika in där när jag inte har inspiration på middag. En riktigt bra hjälp i vardagen, så mer sånt 🙂

  Moa 2015-12-06 19:51:03 http://www.nouw.se/moabrunnstedt
  Svara
 • Åh! Jag älskar inläggen där du tipsar om olika fynd från ebay och shein. Har flera gånger efter att du tipsat om saker beställt dem – mycket på grund av dina bra recensioner av grejerna och hemsidorna. Mitt senaste köp var två stycken shaggy jackor som jag, liksom du, ÄLSKAR! Synd att det blåser storm bara, annars hade jag inte tvekat en sekund på att bära dem nu 😉 Tack för alla bra inlägg, fortsätt som du gör (Y)

  Jenny 2015-12-06 19:38:32
  Svara
 • Hejsan,
  jag älskar DIY-inläggen samt olika bakningsrecept, tycker det är supermysigt att läsa. Även dina filminlägg, vilket jag tycker du är unik med att skriva om. Alltid lika skönt att gå igenom dina film rekomendationer inför helgmyset!
  Kramar!

  louise 2015-12-06 19:33:08
  Svara
 • Gillar din blogg skarpt då den inte är nischad utan innehållet flera olika ämnen,en riktigt feelgood blogg 🙂 Personligen gillar jag alla former av tips så en slipper dammsuga nätet själv. Allt från Pinterest inspo till filmer, kläder och recept. Blir alltid på bra humör när jag loggar in på din blogg då du alltid har en lättsam personlig touch på fina inlägg.

  Frida Andersson 2015-12-06 19:03:36
  Svara
 • Jag tycker verkligen om dina inlägg med recept och skulle därför väldigt gärna se mer av det. Sedan skulle jag också tycka det var kul att se mer av dig i video-format! (Lite som förr i tiden) Vore jättekul om du skulle vilja vlogga lite och dela med dig av ditt fantastiska vardagsliv, exempelvis hur en typisk dag ser ut för dig i USA. (Om du hinner dvs innan du lämnar haha)
  Puss och kram!!

  Clara 2015-12-06 18:43:31
  Svara
 • Jag verkligen uppskattar dina inlägg där du tipsar om saker; som filmer, prylar, kläder, presenter. Du har ett gott öga för detaljer och jag gillar verkligen att kunna komma in på din blogg och läsa om saker som du har i fokus just nu. Något som jag alltid uppskattar är boktips också, alternativt bloggtips. Så jag hoppas du fortsätter med det!

  Lisa Forsgren 2015-12-06 17:52:16
  Svara
 • hej fanny! jag har följt din blogg i två år nu tror jag och blir alltid så inspirerad! dina bilder är alltid jättefina och det märks att du lägger ner mycket tid till både dina texter och bilder. din blogg är dock som bäst nu innan jul med alla fina ”jul-inspo-collage”, recept, tips på fint pynt, mysiga filmer, julklappsidéer osv 😀 du varierar dina inlägg mycket också så det är alltid kul att läsa. jag skulle gärna vilja läsa mer om dina åsikter på olika saker, tex om allt hemskt som pågår nu i syrien och allt sådant, vad du tycker är ”rätt” och ”fel” när det gäller förhållanden, vänskap och vad du tycker om rasism och mer väldigt viktiga saker också. hade varit kul om du bloggade när du kanske haft en ”fuldag” eller när det hänt nåt/när du känner nåt negativt om dig själv (för de flesta ser nog dig som en go, jättesöt och framgångsrik tjej som ser det mesta positivt hela tiden, vilket är bra!) så vi kan relatera osv 🙂 you go girl!!

  julia 2015-12-06 17:40:31
  Svara
 • Ååh dröm tävlingen!! Älskar din blogg så himla mycket för det får mig att drömma om new york och att åka utåt. Jag tycker redan du har den perfekta bloggen men om jag skulle vilja se mer av något så är det mer vad du gör om dagarna, mer tips om vart man kan gå och dina smultronställen. Tycker även om dina outfitbilder för du är ju drömmen och lever drömmen as well.
  KRAM OCH TA HAND OM DIG!
  [email protected]

  Emelie 2015-12-06 17:22:53 http://emeliii.forme.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag älskar din blogg och framförallt dina tips samt listor av olika slag. Väldigt kul att läsa! Du har en väldigt varierad blogg och alla inlägg känns så välplanerade och fina. Det märks verkligen både i bild och text vad du håller på att utbilda dig till. Mycket bilder och outfits är alltid kul men det skulle också vara roligt med lite fler ”tänkvärda” inlägg -såsom att ta upp viktiga och mer personliga ämnen. Annars, fortsätt bara som du gör! Du är grym!
  Kram

  Filippa 2015-12-06 17:18:42 http://www.thisisfilippa.devote.se
  Svara
 • Efter att ha följt dig i många år måste jag säga att jag gillar det mesta… Jag hade gärna sett mer bilder från dina föräldrars butik!

  Julia 2015-12-06 17:18:11
  Svara
 • Jag skulle vilja se mer matinlägg med recept och tips på typ kläder och smink! Sen älskar jag julinläggen just nu! Skulle vara ännu bättre om det var varje dag! 🙂 Kramar

  maja 2015-12-06 17:09:02 http://majasl.webblogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag önskar mer personliga inlägg – berätta lite hur det känns att vara så långt borta från familj och pojkvän. Vad du gör för att hålla allt igång. Sedan så älskar jag dina outfit-bilder och ”önskelistor”… Och allt annat du lägger upp.. Haha!
  Kram!

  Frida 2015-12-06 15:57:44
  Svara
 • Hej! Älskar verkligen din blogg! Bäst tycker jag om filmtipsen och alla DIYs och recept! Jag skulle önska lite mindre ”perfekta” bilder och lite mer vardags.. Men tack för all inspiration du ger!
  Kram

  Maja rosenlind 2015-12-06 15:09:40
  Svara
 • [email protected]

  Jag älskar inläggen med tips på hur man matchar , t.ex boyfriendjeansen. Sen är jag en sucker för outfitinläggen, jag får väldigt mycket inspiration från dig så uppskattar dom väldigt mycket.

  Hoppas du får en mysig andra advent med mycket tända ljus och en bra bok 🙂
  kram!

  Amanda 2015-12-06 14:58:56
  Svara
 • Jag har presic hittat till din blogg men den verkar väldigt bra med bra tips och jätte fina bilder. Jag ska helt klart börja läsa din blogg.

  Matilda 2015-12-06 14:58:44
  Svara
 • Jag gillar hur mycket jobb du lägger ner på dina olika guider, de känns alltid välarbetade och relevanta! Annars gillar jag hur stor blandning det är på inläggen, mycket variation som täcker olika ämnesområden, vilket gör att man inte tröttnar på bloggen. Hade varit kul om du hade kunnat gör ”Get the look for less” av olika stilikoner, kändisar osv. Tror det skulle vara uppskattat, då man kanske inte alltid har råd med de dyrare märkena! Sen kanske mer inlägg om skönhet? Smink, hudvård, hårvård.. you name it!

  Tack för bra läsning på bloggen i alla fall, har följt dig i ett par år nu 🙂

  Sandra D 2015-12-06 14:37:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!