FANNY’S JULTIPS DEL 3 AV 12- STÄMNINGSBOMB

christmas-inspo jul-inspo julinspo

Detta är väl inte ett tips egentligen utan mer som inspiration och stämningshöjare! Det finns få saker som får mig så mycket i julstämning som att sitta och scrolla igenom julbilder på WeHeartIt, Tumblr och Pinterest. Med en kopp te/glögg/varm choklad/kaffe i handen och julmusik i bakgrunden så är det ultimat! Sedan vill jag även önska er alla en trevlig helg och andra advent imorgon, håll ukik efter den nya adventstävlingen!

English translation: This isn’t really a tip but more of a inspiration board to really get into the christmas feeling! I love scrolling through christmassy pictures at WeHeartIt, Tumblr and Pinterest. With a cup of tea/glogg/hot chocolate in my hand and some christmas music playing in the background it’s totally perfect!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny! Tack för en underbar blogg, har följt den i över sju år nu (herregud vad länge märkte jag nu haha) och jag älskar dina ’inspirationsinlägg’ som detta, kan du inte länka till dina konton på de hemsidor där du hittar bilderna? Tänkte typ om du har kollage på weheartit så kan man följa dom?

  Linnéa 2015-12-07 15:33:52
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea! Vad glad jag blir, tack!

   Tyvärr så har jag inga sidor utan söker bara upp bilder och sparar ner på datorn när jag gör kollagen som dessa, men om jag startar något lovar jag att länka 🙂 Kram

   Fanny Staaf 2015-12-11 21:23:42
   Svara
 • I can’t wait to be home with my family for Christmas. Definitely the best time of the year ! 🙂

  Elise 2015-12-05 20:52:24
  Svara
 • Hej fina du!
  Jag har precis blivit premiumbloggare hos Bloggerfy. Hade varit kul om du ville kika in och kanske lämna en kommentar 🙂
  Kram till dig och dina läsare!
  http://goteborgsmamman.se

  Göteborgsmamman 2015-12-05 10:52:11 http://goteborgsmamman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!