FILMTIPS V.50 (CHRISTMAS EDITION)

filmtips

While You Were Sleeping – 7/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 6.6
Christmas feeling: 6/10

Detta är egentligen inte en julfilm utan mer en ”vanlig” film som utspelar sig under julen. Den är fortfarande himla mysig och om ni som mig älskar Sandra Bullock och romantiska filmer så kommer ni absolut att gilla denna som är både charmig, mysig och rolig.

This isn’t really a Christmas movie but more a ”normal movie” that is set during Christmas. It’s really cozy and if you like Sandra Bullock and romance you will like this for sure. It’s charming, cozy and funny!

The Holiday – 8/10
Genre: Comedy/Romance
IMDB Rating: 6.9
Christmas feeling: 7/10

En riktig klassiker och ett måste för mig varje jul! Delarna som utspelar sig i England med den lilla stugan och all snö är ju bara höjden av mysighet och ger en massa julkänslor och delarna i LA är ju kanske lite mindre juliga men Kate Winslet kompenserar liksom upp för det.

A classic that is a must for me every Christmas! The parts in England with the cottage and all the snow are just soooo christmassy and the parts in LA maybe not as much but Kate Winslet totally makes you forget about that. 

Window Wonderland – 6/10
Genre: Comedy/Family/Romance
IMDB Rating: 6.8
Christmas feeling: 8/10

Detta är en TV-movie vilket ofta betyder att den känns lite B men under julen tycker jag ibland bara att det är ett plus då det känns lite mysigare! Denna handlar om en skyltfönstersdesigner på ett varuhus vilket känns som en ny och rolig vinkel på en julfilm!

This is a TV-movie but during Christmas I almost prefer that, it makes the movie feel cozier and more ”homey”. This movie is about a window designer at a department store which feels like a new angle on a Christmas movie!

filmtips1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!