DEAR SANTA…

onskelista

En ny flaska av min favoritparfym från Versace, underkläder, de bleklila Pharrell for Adidas, guldig klocka från Vincent Voltaire, Happy Plugs, mobilskal, guldfärgade bestick, presentkort på upplevelse/spa/frisör, extern hårddisk, matt topplack & nya böcker

________________________________________________________________________

Det är lite knepigt att önska sig saker i år då allt måste få plats i resväskan och kunna följa med mig till Australien sedan igen men jag fick ändå ihop en lista med mindre och lättare önskningar som jag kan maila iväg till tomten! Vad önskar ni er i år?

I had kind of a hard time putting a wishlist together this year since everything have ti fit in my suitcase to come back with me to Australia but I finally got a list together that I can email to Santa! What are you wishing for this year? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • For me it will be the Naked 3 Palette from Urban Decay and my flight to Australia for a six-month internship in Sydney. So excited !!!

  Elise 2015-11-30 18:14:50
  Svara
 • Åhh, underbart mobilskal! Vart är det ifrån?

  Nicki 2015-11-30 10:14:41
  Svara
 • Jag önskar mig en locktång bland annat! Kan du tipsa om någon bra? 🙂

  Isabella 2015-11-30 09:02:15
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hejsan! Eftersom att mitt hår inte går att locka (så irriterande) så har jag tyvärr inga bra tips här 🙁

   Fanny Staaf 2015-12-01 00:29:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!