ADVENTSTÄVLING: VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

add9dfe0d1d6d7cccd1293262e8467da_980x0_c_85_s_v4

Min egendesignade almanacka för 2015

Som jag skrev förut så kommer det dyka upp en tävling här varje advent, jag vet ju att många av er gillar det! Idag har två av er möjligheten att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Jag har beställt mina kalendrar därifrån så länge jag kan minnas och ni har haft möjligheten att vinna en egen i många tidigare julkalendrar. En riktig stammis här bland mina julinlägg med andra ord! Allt ni behöver göra är att skriva en liten motivering nere i kommentarsfältet där du förklarar varför just du ska vinna en egendesignad almanacka och sedan hålla tummarna. Klara, färdiga, gå!

Unfortunately this is a giveaway for Swedish readers only. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
94kommentarer
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge en sånhär almanacka till min mamma i julklapp. Hon har precis fått ett nytt jobb och har hela sitt schema på en internetsida vilket kan vara lite klurigt ibland. Hade varit enklare om hon hade en liten bok tillhands där hon kan skriva in alla sina jobbtider och andra viktiga saker. Och det är något jag verkligen skulle vilja ge henne. Och den här känns också extra personlig då jag kan designa den i hennes smak. Får hålla tummarna 🙂

  Mvh Natalia

  Natalia 2015-12-07 12:30:49
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna kalender då jag äntligen börjar komma igång med att jobba igen. Har varit sjuk i min tarmsjukdom fööör länge nu och tyvärr har jobbet fått blivit lidande, och ungefär hela gymnasiet. Men eftersom jag äntligen kan börja jobba lite igen känner jag att en egendesignad kalender skulle vara ohyggligt roligt att ha nu när jag kan skriva i alla mina jobbtillfällen, samt alla läkarbesök och allt annat roligt som händer! Jag är beroende av min nuvarande kalender, men tyvärr är det nog den mest slitnaste kalendern jag sett. Haha! Det skulle bli ett roligt startskott och en VÄLBEHÖVLIG julklapp till mig själv 😀

  Kramar!

  Anna 2015-12-07 00:42:02 http://www.aannaberggren.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar almanackorna från personlig almanacka och har använt dom i flera år nu. Den jag har nu tar slut vid årsskiftet och jag vill verkligen inte vara utan en nästa år! Nu i slutet av det här året har jag startat eget företag, så nu har jag mer än någonsin att planera in och hålla koll på men mindre pengar än någonsin att spendera. Så jag håller verkligen alla tummar ja har för att det blir jag som har turen på min sida den här gången 🙂

  Therese 2015-12-04 17:28:37 http://www.Theresewiksten.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka eftersom att jag har väldigt mycket att hålla reda på inför det kommande året. Studerar till idrottscoach på universitet och jobbar extra som gruppträninginstruktör och ska börja träna ett fotbollslag på hög nivå. Med andra ord är det många tider och möten att hålla koll på och en bra almanacka skulle därför hjälpa mig med min karriär. Och eftersom att man kan designa layouten i almanackan skulle det underlätta mer för mig eftersom att jag då kan välja exakt hur den ska se ut för att få ordning på allt 🙂

  Frida 2015-12-03 07:29:19 http://[email protected]
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna till min käraste Mor i julklapp som är helt utbränd och även väntar just nu på om hon har en bra eller dålig cancer i kroppen. Att kunna styra upp sina dagar lite bättre men en snygg almanacka är alltid uppskattat! Det hade helt klart blivit en design med hela familjen på. Men även det att jag själv knappt har råd att köpa några julklappar i år, pga att även jag har varit sjukskriven så skulle det vara en stor hjälp och julklapp även till mig!

  Ha det fint, kram på dig!

  Amanda 2015-12-03 00:43:44 http://nouw.com/amandamaria
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna den här almanackan för att min liv helt enkelt inte går ihop utan en kalender. Min nuvarande kalender tar slut nu vid årsskiftet så en ny är behövlig. Jag skulle verkligen vilja vinna den här just för att jag är beroende av att kunna designa allt själv, to do lists, en egen design osv. Jag håller tummarna! 😀

  lisa 2015-12-02 21:31:31
  Svara
 • Jag hade velat vinna en till mig själv! Jag har haft ett riktigt fullspäckat år på både bra och dåliga sätt. Jag har vart gravid, fortsatt med skola, jobb och praktik. Köpt hus och renoverat. Min pappa har vart sjuk och tyvärr gått bort. Jag har fått en liten dotter. Nu varvar jag hemmamys med henne med att skriva C-uppsats. Ja du förstår! Crazy år!!

  Nu vill jag lämna det här galet intensiva året bakom mig och se framåt. Det hade vart en liten morot med en fin almanacka för att styra upp mitt mammalediga familjeliv i vår och hitta mig själv så smått igen 🙂 Hoppas att jag har turen med mig!

  Tack för en så himla mysig blogg! Älskar julen och den här årstiden lika mycket som dig 🙂 <3

  Jennifer 2015-12-02 20:38:37
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en almanacka till min pojkvän. Han driver eget företag redan som 20-åring och skulle behöva hjälp att styra upp sin tid! En snygg och praktisk kalender skulle vara perfekt. Styra upp allt jobb, privatliv och alla dejter jag ska bjuda honom på!!!!

  Vendela Asplund 2015-12-02 17:32:42 http://vendelaasplund.se
  Svara
 • Har sedan gymnasiet alltid använt en kalender. Så praktiskt men har alltid köpt en vanlig almenacka, så skulle vara så kul att få göra sin egen.

  Isabelle Edström 2015-12-02 00:23:17 http://Isabelleedstrom.nouw.se
  Svara
 • åh! Jag har funderat superlänge på att beställa hem en sådan almenacka, men har aldrig riktigt tagit tag i det. Här kommer ett litet rim om varför jag verkligen skulle vilja vinna detta pris:
  Kanske detta pris skulle ge mig lite eld i baken.
  Så mitt proppfulla huvud inte om natten håller mig vaken.
  Jag älskar att planera och organisera.
  Så inte huvudet en dag ska explodera.
  Att hitta en fin almenacka som är personlig.
  Är väldigt svårt, eftersom de färdiga i butik är väldigt oresonlig.
  Om man då detta pris fick.
  Skulle designen sitta mitt i prick.
  Tummarna kommer jag nu hålla.
  Att min unika kalender jag kommer få erhålla.
  God jul på dig.
  Du inspirerande och goa tjej!

  /Sofia
  [email protected]

  Sofia L 2015-12-01 22:22:30
  Svara
 • Jag är en riktig planerare och går aldrig utan min kalender! Utan den skulle inte min tid gå till rätt saker. Jag har sett din egendesignade kalender och många andras under flera år men inte tagit tag i det och köpt en egen för det är sällan jag har de pengarna över, att vinna skulle alltså vara helt underbart!

  Emelie Idh 2015-12-01 19:43:02
  Svara
 • Älskar att planera och ha koll men lyckas aldrig hitta en tillräckligt perfekt kalender. Skulle gärna vilja designa min egna på personligalmanacka.se för att få den sådär perfekt som jag drömmer om. Kram!

  Fanny 2015-12-01 19:15:37
  Svara
 • Hej!
  måste bara börja med att säga att det är jättekul att följa ditt liv i NY nu och även i Australien! Har följt dig i så många år och det är alltid lika roligt att ”titta” in här på din blogg 😀
  Ska börja plugga till sjuksköterska nu i vår och även flytta hemifrån för första gången, hade vart perfekt att vinna en kalender för att ha koll på allt det nya som är på väg att hända nu framöver, att dessutom få designa den på egen hand är ju inget minus direkt, roligt att ha en personlig almanacka!
  Kram på dig och hoppas din längtan efter familj och vänner försvinner snart.

  Sandra 2015-12-01 18:04:11
  Svara
 • Jag har nyligen köpt en kalender för att lyckas hålla ordning på allt som jag har att göra. Jag är tränare till tre lag (fyra gånger i veckan), går 2:an på gymnasiet, har en blogg och en pojkvän i en annan stad. Det är svårt att få tiden att gå ihop till det jag vill, men med en kalender funkar det nästan. Dock blev min kalender som ska gälla för 2016 vattenskadad så den är inte alls lika fin och bra längre:( Därför vore det perfekt att vinna en ny i denna tävling<3

  Ingrid 2015-12-01 17:26:27 http://nouw.com/ingridabrahamsson
  Svara
 • Det är stressigt att plugga men något jag gillar att göra, är alltid beroende av en kalender att luta mig tillbaka mot för att slippa hålla allt i huvudet, nästa år händer även många spännande saker och skulle vara både skönt och kul att få skriva ned dem på papper så man sedan bara kan sitta och räkna ned dagarna, är kalendern dessutom snygg och fyller den funktion man själv önskar är ju inte det ett minus!

  Felicia 2015-12-01 16:49:12
  Svara
 • Med 1,5 år kvar av studier och därefter ett kreativt jobb runt i världen (förhoppningsvis) krävs planering för att nå mina mål. Struktur är dessutom a och o när man försöker balansera plugg med extrajobb och trevliga händelser med nära och kära. Att dessutom studera design gör en fin almanacka till ett måste!

  fanny larsson 2015-12-01 13:08:47 http://byfanny.se
  Svara
 • Nästa år kommer bli ett händelsefullt år för mig. Ett gymnasiearbete ska vara klart, min första resa med pojkvännen, bal, student och dessutom flyttar jag 150 mil hemifrån (har aldrig flyttat förut). För att hålla reda på alla dagar behöver jag nu en ny almanacka för att inte missa en av alla viktiga dagar. Minnet är bra men kort, som man säger.

  Elin 2015-12-01 12:12:10 http://ewphoto.blogg.se
  Svara
 • Åhh, vad kul med tävlingar!
  Jag hade gärna velat vinna den här kalendern då jag helt enkelt inte klarar mig utan kalender! Ett måste i min vardag då jag använder kalendern dagligen för att kunna skriva in mitt schema som består av jobb, plugg, träning, matcher, umgänge med familj och vänner. Hur mycket mina vänner än pikar mig för att använda mobiltelefonen så fungerar jag bäst när schemat finns på papper. 😉

  Linda 2015-12-01 11:58:40 http://Lindaph.blogg.se
  Svara
 • Hej! 😀 Det är så roligt att följa dig och din resa och det är alltid så roligt nu när julen närmar sig och det blir mer aktivitet på bloggarna 🙂 Jag är faktiskt i behov av en almanacka inför nästa år. Jag har i alla år haft en pappersalmanacka och från början brukade jag även skapa min egen framsida till dem. Men så kom telefonen och jag blev precis som många andra digitaliserade, och så även min almanacka. Jag saknar dock känslan av att bläddra och ha allting tydligt framför mig och jag vill försöka vänja mig av med mitt telefonberoende lite grann då min telefon är döende och när den väl slocknar då försvinner min almanacka med allt sitt innehåll. Att få ha en personlig almanacka hade varit en perfekt julklapp till mig och den hade nyttjats flitigt och med kärlek! 😀 <3

  Ha det bra!
  Kram!

  Therez 2015-12-01 10:13:49 http://www.passionbeyondreason.blogg.se
  Svara
 • Va kul att adventstävlingarna börjar igen! 😀
  Jag älskar att ha ordning och planera ihop allt i min vardag i kalendrar, just på grund utav att jag har så himla mycket på min fritid. Jag dansar, har kurser, går sista året i skolan, pojkvän, kompisar, skilda föräldrar, you name it! Så att kunna ha min alldeles egen designade kalender hade gjort det hela lite ytterligare roligare samt lite finare att gå runt med istället för den ständiga mobilkalendern eller någon enkel tråkig man hittar i vanliga affärer 🙂
  Kram

  Mikaela Carlsson 2015-12-01 09:38:57
  Svara
 • Åh jag är jättegärna med och tävlar!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling eftersom mitt nyårslöfte faktiskt kommer att vara att bli mer organiserad och få mer struktur i min vardag. En egendesignad almanacka skulle vara en perfekt knuff för mig att verkligen ta tag i mitt löfte.
  kram<3

  Shabnam 2015-11-30 23:08:21
  Svara
 • Hej Fanny!! hoppas allt är bra i the big apple!! <3
  jag är med och tävlar då jag saknar en almanacka (no shit hha) och är verkligen i behov av en för att ha ordning. Jag skulle säga att jag är väldigt ordningsam då jag är en person som, hur sorgligt det än låter: planerar varje dag. Minsta lilla och speciellt om det är skola. Jag har mitt gamla anteckningsblock som jag antecknar i men det blir så rörigt och opersonligt på ett sätt. Att vinna en egen personlig almanacka, tillverkade av mig själv skulle vara GULD plus att jag slipper skriva ner vad jag ska göra för vardera vecka i mitt f.d matte anteckningsblock haha.

  Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!!
  kram kram,
  Agnesa <3

  Agnesa Rama 2015-11-30 22:48:17 http://ramaagnesa.tumblr.com
  Svara
 • Kan verka snålt att inte vilja prioritera en bra almanacka när som jag är student och pluggar på heltid. Men sanningen är att jag VILL om något ha en riktigt fin och bra en som ger mig inspiration och struktur, men är man fattig student så är man… Inte alltid lätt att få ihop ekonomin och det är dom där småsakerna som blir stora till slut. Just därför hade det passat mig såå bra med att vinna en fin almanacka, hade gjort mycket för både plånboken, minnet och framförallt studierna! KRAM!!

  Anna Nilsson 2015-11-30 21:50:46
  Svara
 • Jag har pluggat i ett och ett halvt år och har ett och ett halvt år kvar på min utbildning. Har lärt mig mycket under denna tid men har fortfarande inte lärt mig någonting om struktur och detta är något jag behöver hjälp med. En fin almanacka att skriva upp viktigt skolarbete och andra ärenden i vore guld värt! Förhoppningsvis kunde det hjälpa en virrig student.

  Camilla 2015-11-30 21:04:25
  Svara
 • Hej Fanny! Vet inte om man fortfarande kan tävla, men jag skriver en kommentar! Tack för himla mysig blogg i alla fall!
  Jag skulle så gärna vilja vinna en personlig almanacka helt enkelt för att jag har svårt att hitta den perfekta! Antingen är de för stora, för tunga, för små, för dyra, inte i min smak… En personlig kalender vore perfekt för att fylla i träffar med nära&kära, kreativa idéer, planer och andra bollar-i-luften som jag har. Jag är en sån där person som är både virrig och organiserad samtidigt. Som gillar att ha koll men är kreativ & drömsk på samma gång. Ibland glömmer jag sånt som känns mindre spännande så en kalender som passar mig är viktig för husfridens skull 😉 God jul!

  Marika 2015-11-30 20:52:30
  Svara
 • Efter tre år med iPhone-kalendern börjar jag väl inse att den kanske inte räcker till längre, när dagarna blir allt längre och måstena allt fler. En almanacka gör ju livet så mycket enklare! Att dessutom få designa den själv och släppa lös min kreativitet och se ett resultat i form av en fysisk produkt är väl ett plus utöver det vanliga. På framsidan? En egentagen bild från the big apple of course!
  Mail: [email protected]

  Maja H 2015-11-30 20:37:21 http://bymaja.devote.se
  Svara
 • Jag ska börja plugga i början av nästa år, en distanskurs. En personlig almanacka hade inte suttit dumt till. Ett finfint hjälpmedel till att hålla reda på både det ena och det andra. Tack för möjligheten att få vinna en. Kram!

  Linda 2015-11-30 19:01:09
  Svara
 • Precis som namnet avslöjar så heter jag sara och om stress hade haft ett ID-kort så hade det varit mitt ansikte som prydde det. Jag är en stressig/orolig person och mår ganska kasst på grund av min stress och oro. Det enda som funkar för att lugna ner mig själv och hjälpa mig leva ett normalt liv trots att huvudet är stoppat med bomull är planering och organisering. Köper därav alltid kalender , använder de några veckor men sen så slutar jag. Varför? För att de inte är anpassade efter hur jag vill och behöver ha det. En spalt för skola, en spalt för övrigt, lite lagom extra utrymme för inköpslistor och saker som måste göras – ungefär så skulle min egengjorda kalender se ut. Och kanske kan min 2016 kalender även se ut så, för nu håller jag tummarna för att just jag ska vinna, så att jag kanske kan börja 2016 med ett lite mindre stressigt huvud !

  sara stressen själv 2015-11-30 18:06:53
  Svara
 • Hej! Jag vinner gärna en personlig almanacka då jag går andra året på gymnasiet och jobbar varannan helg, använder just nu mobil-kalenderna men skulle vara underbart att få ha en i handen istället 🙂

  Johanna 2015-11-30 16:36:02
  Svara
 • Jag brukar alltid starta året med en tro att jag inte behöver en almanacka, men varje år inser jag mitt misstag, jag behöver en!
  Jag planerar in saker, skriver upp det på mobilen och så glömmer jag bort det lika fort igen och inte kommer jag ihåg vart på mobilen jag skrev upp det heller.
  Så att få vinna detta skulle underlätta enormt för mig och starten på det nya året, då skulle jag slippa göra samma misstag igen och att då själv få designa den skulle vara kanon, då skulle jag gladligen bära med mig den i handväskan vart jag än gick!

  Emelie 2015-11-30 14:02:14
  Svara
 • Hej
  Jag skulle vilja vinna en kalender då jag nu är väldigt beroende av att planera och använda min kalender då jag är timvikarie och behöver hålla koll på alla timmar och vart jag ska! Och min nuvarande kalender kommer att ta slut i januari så skulle vara bra att få en nya nu när alla julklappar ska införskaffas och älskar verkligen hur personlig almanackas almanackor är! Så hoppas hoppas nu!
  Kram

  Hilda 2015-11-30 12:49:00
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här fantastiska priset. Själv har jag nämligen alltid något nytt på gång och många bollar i luften, och för att saker och ting ska fungera och gå ihop sig är en snygg, smidig och personlig almanacka något som verkligen behövs.

  Inför 2016 kommer jag förutom att vara mamma med allt vad det innebär som kvartssamtal, föräldramöten och möten med andra föräldrar då jag i årskurs 2 som dottern nu går i är klassförälder, även växla i mellan tre olika arbeten. Jag kommer förutom det även studera på heltid i skolan, ha fullt upp med bloggrelaterade projekt och försöka få i gång mitt företag en gång för alla. Det innebär att 2016 verkligen kommer bestå av hårt arbete och för det krävs ordentlig och bra planering, så att få vinna detta fantastiska pris vore guldvärt.

  Kram Sanna

  Sanna 2015-11-30 12:07:45 http://mammasvardag.se
  Svara
 • Det var längesedan jag hade en riktig kalender, skriver upp det mesta i mobilen. Men nästa år kommer vara ett riktigt bra år med massa spännande som händer för mig så då vill jag ha någonstans att skriva upp allt så att jag kan få en bättre överblick av året. Håller tummarna för att vinsten faller på mig 🙂
  Hälsningar Mia

  Mia Haapaharju 2015-11-30 08:33:46
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna då jag ofta vill använda mina saker som inredningsdetaljer. Detta vore ett fiffigt sätt att få en extra snygg almanacka som det inte gör något om den ligger framme på tvrummsbordet.

  felicia 2015-11-30 00:36:35
  Svara
 • Jag pluggar civilingenjör samtidigt som jag satsar fullt på skidor och ibland är det svårt att få allt att gå ihop. Hinna träna, plugga, vänner, familj ja livet helt enkelt! Då hade en personligalmenacka gjort det roligare och enkelt att planera allt.

  Sarah 2015-11-29 23:06:03 http://SarahHale.blogg.se
  Svara
 • I augusti började jag mitt första år på gymnasiet, och alla vet ju att på gymnasiet så är det ingen annan som säger åt dig vad du ska göra. Jag har alltid varit en dålig planerare och sitter sista dagen innan prov eller inlämning och panikgråter samtidigt som jag försöker plugga haha, därför skulle en almanacka (som jag dessutom får möjlighet att designa helt själv) underlätta för mig och förhoppningsvis blir jag då en bättre planerare, vilket kanske resulterar i bättre betyg i skolan. Kram och tack för en underbar blogg! 🙂

  Linnéa Johansson 2015-11-29 23:00:38
  Svara
 • Hej! Är med 🙂

  Denna ensamstående mamma har mycket att hålla i huvudet, så en personlig (och himlans snygg!) almanacka skulle gärna få flytta in här, istället för en ny man haha, och underlätta vardagen för mig och kidsen!

  Hoppas på tur 🙂 Kram Matilda

  Matilda Pettersson 2015-11-29 22:53:07 http://www.matildasusanna.blogg.se
  Svara
 • Jesus fick guld, rökelse och myrra
  – jag fick världens virrigaste syrra.
  Hon glömmer bort platser och tider,
  jag står alltid och väntar och lider.
  Fick hon en Personlig Almanacka
  så kan hon få bot på sin tidpassar-svacka!

  Malin J med virrig syrra :) 2015-11-29 22:50:26
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att jag är en person som inte kan hålla koll på saker om jag inte får skriva ned dem i en kalender. Så detta skullr vara en supersak eftersom det nya året närmar sig med stormsteg vilket betyder att det ska inskaffas en ny kalender. 😀 håller tummarna!

  Erika 2015-11-29 22:30:08 http://eerikaceciliaa.blogg.se
  Svara
 • För jag vill ha en personlig almanacka som inte finns hos varenda människa

  Anna Lundqvist 2015-11-29 22:21:28
  Svara
 • Hej! Jag hade supergärna designat min egna kalender av den enkla anledning att jag älskar att organisera och planera i vardagen, och med en snygg kalender blir det klyschigt nog roligare haha! Så det hade varit roligt att testa 🙂 Kram

  Emma 2015-11-29 22:15:47
  Svara
 • Jag ska äntligen försöka komma ur min svacka och börja plugga till våren. Att få, som detta kontrollfreak jag är, planera min nystart i en fin kalender hade varit härligt och peppande – så självklart är jag med och tävlar. Kram

  Ebba 2015-11-29 21:26:34
  Svara
 • En egendesignad almanacka hade varit toppen inför nästa år! Jag behöver strukturera upp mitt liv eftersom jag kommer ha många bollar i luften då. Både skola, jobb, resor, student, inlämningsuppgifter, prov, födelsedagar och andra grejer måste jag skriva ner för att inte glömma bort. Att allt blir roligare att hålla reda på i en fin almanacka är ett stort plus 🙂

  Amanda Holmkvist 2015-11-29 20:49:54
  Svara
 • Jag skulle verkligen ha behövt en almanacka i mitt liv! En snygg dessutom 😉 Med plugg, jobb, välgörenhetsaktiviteter, föreningsliv, vänner och familj – i kombination med en kärlek till planering, skulle en almanacka underlätta det kommande året! Håller tummarna.

  Nathalie 2015-11-29 20:28:26
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle behöva en almanacka pga att 2016 kommer bli ett otroligt händelserikt år. Har skrivit almenacka i fler år och älskar det. Men då köper jag den alltid på bokhandeln, skulle vara så roligt att få designa en själv. Nu är det också så att jag är gravid i v.12 och ska gifta mig till våren. Därför är det tusen saker att hålla reda på. Skulle bli jätteglad om jag fick designa min almenacka själv. Med tanke på att graviditet/bröllopsplanering och universitetsstudier ska kombineras så är en almenacka räddningen. /Emelie

  Emelie 2015-11-29 20:19:38
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna almanackan eftersom jag alltid har många bollar i luften då jag dels pluggar på högskola, är engagerad i flera föreningar utanför studierna och driver även ett litet fotoföretag! Jag älskar almanackor eftersom man kan fylla dom med fina färgpennor och bilder, jag är dessutom alldeles för oldfashion för att använda almanackan i mobilen! Papper o skrift är en konst!

  Matilda Kälström 2015-11-29 20:15:49
  Svara
 • Hej och tack för en inspirerande blogg! Blir så pepp på att åka tillbaka till både Australien och NY:) Varför behöver jag en almanacka? Jo jag lämnar ÄNTLIGEN skolbänken för arbetslivet och skulle behöva en partner in crime för att hålla ordning på alla möten och hållpunkter. Extra kul att få sätta min egen design på den.

  Cat 2015-11-29 20:09:59
  Svara
 • En fördel med egendesignen är att adress- och telefonlistan kan flyttas med år från år – oj vad smidigt och en sådan tidsbesparing!

  Helena i Uppsala 2015-11-29 19:19:42
  Svara
 • Nästa år kommer vara lite kaos men vad kan man göra?
  Med ny kraft och nya tag, nu vi ska köra.
  Får att få alla mina planer att gå som en dans, går jag nu med i denna tävling för att lite struktur kunna få en chans.
  Att dessutom designa planerna mina, kommer planering förhoppningsvis inte bli en pina!

  Josefine Ericsson 2015-11-29 19:15:51 http://josefineericsson.spotlife.se/
  Svara
 • Skulle vara en naturarestetares dröm med egen designad almanacka! Går naturestet bild vilket innebär proppfulla dagar så att sällskapas av en estetiskt glädjande almanacka är goals!
  Kram på dig Fanny

  Alicia 2015-11-29 18:51:31
  Svara
 • Jag använder min kalender dagligen och bär med mig den nästan vart jag än går. Jag har dock inte hittat den perfekta kalendern för mig än. Det skulle vara så roligt och häftigt att få designa en egen almanacka med bilder och annat som passar just mig och har det jag vill ha i en almanacka. De flesta kalendrar är ju ganska tråkiga och opersonliga så att göra sin egen hade ju varit perfekt och det hade blivit så mycket roligare att använda den.
  Kram och glad första advent!

  Elsa 2015-11-29 18:47:31
  Svara
 • Jag har aldrig varit en almenackeälskare, men sedan jag började plugga och har föreläsningar i olika salar och olika byggnader har jag insett att en almenacka skulle rädda min vardag. Tänkte ha som nyårslöfte att börja hålla bättre koll på mitt schema och därför vore detta ett ypperligt tillfälle att vinna! 🙂

  Emelie 2015-11-29 18:08:22 http://movefromhome.tumblr.com
  Svara
 • Hej!
  Nästa termin blir min sista termin i 9:an vilket innebär väääldigt mycket plugg och massa nationella prov. Hade varit grymt kul att vinna då jag antagligen kommer få det mycket lättare att hålla koll på alla prov och bli mer motiverad med en snygg almanacka!
  Kram!

  Kajsa 2015-11-29 17:55:34
  Svara
 • Jag älskar att fylla i kalendrar.
  Det skulle därför vara en dröm för mig att få designa min egen från scratch! Att kunna lägga in egna peppande bilder som påminner en om fina minnen och som peppar under tider av året man vet är jobbiga. Personliga saker är ju bara bäst!

  Glad första advent!

  Josefina Vilhelmina 2015-11-29 17:26:56
  Svara
 • Att flytta till ett nytt land, eller bara en ny stad, kan göra det rörigt i huvudet, som du säkert vet. Det blir svårt att hålla ordning på livet och tankarna. Efter sex månader i London känner jag fortfarande att jag behöver något som kan göra mitt liv mer organiserat. Något som kan innehålla allt från helgplaner och jobbscheman till skrividéer och framtidsplaner. Och det skadar ju verkligen inte om detta något har en fin och personlig touch.

  Joanna Emelia 2015-11-29 17:10:17 http://joannaemelia.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag hade jättegärna velat vinna en almanacka till min pojkvän som efter 2 år har bestämt sig för att börja plugga igen och läsa upp sina gymnasiebetyg för att sedan kunna skaffa sig en högskoleutbildning. Tycker det är så duktigt av honom och detta hade varit perfekt för honom för att kunna hålla koll på sina skoluppgifter!:)

  Isa 2015-11-29 17:08:47
  Svara
 • Åh!!!
  Jag är en sådan hopplös människa som inte har koll på något utan en kalender. Tyvärr är alla de vanliga i butikerna rätt tråkiga. Med en sådan här så skulle man piggas upp direkt vid bara åsynen och det skulle vara så mycket enklare att se till och ha den med i väskan. En superfin och galet praktisk accessoar helt enket.

  Elin B 2015-11-29 16:58:35
  Svara
 • I mina vänskapskretsar, både i min hemstad Malmö, och här i Göteborg där jag pluggar till min kandidatexamen, är jag känd för att vara kontrollfreaket. En titel jag älskar och lever upp till! Mina två första terminer på universitetet här (HT14 och VT15) var jag fast besluten att göra allt digitalt, en undanflykt då jag visste att den enda kalendern jag ville ha, var en lyx jag inte kunde unna mig. Därför så hoppas jag verkligen att jag vinner den här kalender, för jag vill återigen börja skriva upp mina to-do lists i en fin kalender, med en penna och göra allt för hand. Det hade varit en stor motvationboost till en student där motivationen för tillfället tryter.

  Jessica 2015-11-29 15:41:22
  Svara
 • 2015 var året jag gick in i väggen och hela min vardag slutade fungera.
  2016 blir förhoppningsvis året då jag kommer igen. Får ordning på min hälsa och blir stark igen, gör ett bra jobb på min nya arbetsplats och lyckas med min kandidatexamen i miljövetenskap.
  Det är mycket att hålla ordning på, och min hjärna klarar inte det. Än. Förhoppningsvis hjälper en fin almanacka med motivation, inspiration och ordning.

  Kram, och tack för en fin blogg!

  Nike 2015-11-29 15:19:28 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Jag älskar att planera och tycker det är så skönt att skriva ner vad jag ska göra istället för att ha det i huvudet. Brukar dock inte ta med min almanacka till t.ex skolan då den inte är den finaste så brukar därför vara tvungen att hålla reda på saker i huvudet. Vill gärna ha mer koll och planera mera under 2016 så jag slipper stressa så en egen designad (och fin) almanacka skulle vara super!

  Prietha 2015-11-29 15:06:42 http://prietha.se
  Svara
 • Eftersom planering är A och O för att få mitt liv att gå ihop skulle detta vara den perfekta julklappen! Med en almanacka skulle jag kunna få ordning på allt som ska göras, dessutom går den att göras till den snyggaste kalender jag någonsin sett! Perfekt med andra ord:)

  Clara 2015-11-29 15:01:48
  Svara
 • Jag vill vinna eftersom jag imorgon kommer flytta hemifrån, till en ny stad där jag pluggar till civilekonom. Studentlivet är inte helt lätt och jag behöver verkligen en almanacka att skriva upp allt i, annars är det kaos i min vardag. Särskilt nu när jag flyttar hemifrån och kommer bo själv för första gången någonsin kommer en almanacka komma väl till hands 🙂

  Mejva 2015-11-29 14:59:34 http://www.nouw.com/mejva
  Svara
 • Hejsan,
  Om jag ska vara ärlig så är almanackor något jag gärna lägger lite mer pengar på då det är nästan det enda som håller mitt liv i ordning, om jag glömmer min almanacka hemma någon dag så är jag ganska lost, med universitets uppgifter och nya föreläsningssalar varje dag, jobb tider på det, och roliga aktiviteter med kompisar, det är mycket att hålla koll på. En egen smyckad almanacka hade definitivt varit kul att prova på. Ha en trevlig första advent, och ville bara säga att jag vet hur jobbigt det är utan bl.a. familjen, jag bor I Stockholm, men min familj är i Göteborg och jag har inte sett dem på fyra månader, men om 19 dagar ska jag åka hem 🙂 Hoppas att du har en trevlig jul i USA, de vet iallafall hur man pyntar… 🙂

  Zorica 2015-11-29 14:59:25
  Svara
 • Nytt år, nya tag – Klyschigt jag vet! Men jag längtar så tills jag får lämna 2015 bakom mig. Det här året har inte varit roligt och det ska bli så skönt att få vända blad. Att då göra det med en helt ny almenacka, där jag kommer kunna fylla dagarna med ett nytt jobb, en ny stad och nya vanor. Det hade gjort mig väldigt glad.

  Hoppas du har en fin första advent! <3

  Linda 2015-11-29 14:13:03
  Svara
 • Nästa år kommer bli ett händelserikt år för mig. Jag ska bl.a. ta studenten, resa, gå på konserter, vara au-pair och göra utflykter med min nyfunna pojkvän. Såklart kommer det bli mycket planerande kring detta, men jag kommer också skriva en kort kommentar efter varje dag, så det blir dessutom nästan som en liten dagbok.
  För mig skulle det alltså bli mer än bara en almanacka. Det skulle bli ett minne att spara. Med tanke på att den förhoppningsvis kommer bli fylld med roliga och stora händelser i mitt liv, ska jag spara den för att i framtiden kunna titta tillbaka på mitt händelserika och underbara 2016.

  Frida 2015-11-29 14:00:46
  Svara
 • Jag förtjänar att vinna för att 2015 har varit ett skitår och jag är fast besluten att göra 2016 till mitt allra bästa. Då krävs en almanacka med möjligheten att planera träning, klocka jobbet, klottra, planera möten och föra in elevers resultat och kontakter. Ingen almanacka utom en personlig kan erbjuda allt det i samma bok, så jag håller verkligen tummarna för att jag ska få chansen att vinna och göra 2016 till ett ljuvligt ord.

  Julia Müller-Sandvik 2015-11-29 13:23:04 http://juliamullersandvik.se
  Svara
 • Eftersom 2016 kommer innebära såväl jobb på kontoret som ute hos kunder, arbete med vårt välgörenhetsprojekt och starta eget företag så skulle det underlätta att hålla ordning på allt. Ska ju inte glömma träningar, dotterns aktiviteter mm som också ska planeras. Sen blir det ju givetvis otroligt mycket roligare att planera i en kalender som inte är lik någon annans 😀

  Cherie 2015-11-29 13:16:01 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
 • åh, härlig tävling!
  Har aldrig använt almanacka tidigare men har under senaste halvåret blivit sjuk och behöver därför hålla reda på behandlingar, mediciner mm. Skulle därför inte klara mig utan almanacka längre. Hade varit läge att kunna lyxa till det med en snygg personlig som man blir glad av att se.

  Elin 2015-11-29 12:48:22
  Svara
 • Hej, vill börja med att skriva att jag alltid blir så himla inspirerad av att läsa din blogg. Vill bara pyssla, göra mysigt i hemmet, baka och även planera! Jag har nyligen flyttat hemifrån och alla de saker man tar för givet såsom mat och tvättning hemma är plötsligt något man ska hålla koll på själv. Är därför i desperat behov av en kalender för att behålla kontrollen över mitt nu aningen kaosartade liv! Vore ju underbart att få göra det i en snygg kalender dessutom.
  Kram

  Annie 2015-11-29 12:36:09
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag är beroende av att jämnt ha en almanacka med mig 😉 haha! Är en av dessa mnkiskor som vill ha det i pappersform, och har alltid med mig min almanacka, men snart byter vi ju till ett nytt år! Efter nyår börjar andra året av mina universitetsstudier, så jag har alltid grejer som jag måste komma ihåg och hålla koll på.

  Linda 2015-11-29 12:31:06
  Svara
 • Jag började plugga på universitetet nu i höst. Jag är en sån som brukar köpa kalendrar men som sen ändå tillslut har allt i huvudet, så de sista åren har jag gett upp. Nu känner jag dock att det är lite för mycket att hålla i huvudet så en kalender hade suttit perfekt 🙂

  Isabelle 2015-11-29 12:18:23 http://bellerina.blogg.se/
  Svara
 • 2016 vill jag komma back on track med skolan! Har varit extremt omotiverad och skoltrött den senaste tiden, så jag känner att jag måste börja organisera mitt liv bättre. Jag känner att en egendesignad kalender är ett steg i rätt riktning i alla fall 🙂

  Sandra D 2015-11-29 11:56:21
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en personlig almenacka för att jag inte kan leva utan en kalender, mitt liv skulle rasa samman om jag inte kan skriva ner vad jag ska göra,när och vilka dagar. Självklart finns det ju på mobilen men den metoden funkar inte hos mig, jag måste ha det på svart o vitt med en penna brevid 🙂 och att man får designa kalendern själv är ju rena drömmen!

  Thaipinnen 2015-11-29 11:53:03 http://Thaipinnen.se
  Svara
 • För att livet har blivit kaos efter att jag glömde min ex-almanacka på tåget. Oj vad jag saknar den. Men, som Miriam Bryant sa igår: ”Man sitter inte och lipar över en karl (eller almanacka.. hehe), man går ut och hittar en annan, bättre.” Och här ser jag ju något riktigt lovande! Puss

  Amanda 2015-11-29 11:47:15
  Svara
 • Jag älskar att planera. Men det är bara det att jag är otroligt bra på själva planerandet och otroligt dålig på utförandet av min egen planering – kanske skulle det hjälpa att testa en almanacka igen och se om jag kan få gjort det jag behöver göra!?

  Beatrice 2015-11-29 11:29:00 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • ååh vad kul det hade vart att vinna! ÄLSKAR att sitta och fylla i & planera i förväg, och att dessutom få designa almanackan helt själv!! dröm!! går tvåan i gymnasiet vilket betyder väldigt mkt plugg så att få vinna en almanacka skulle vara väldigt hjälpsamt tror jag för att strukturera och planera in mitt studerande bättre. Dessutom, allt blir ju roligare med en fint design!? håller tummarna! Ha en mysig advent, kram!

  Hilda 2015-11-29 11:09:01 http://Ek
  Svara
 • Är gärna med & tävlar, har alltid en papperskalender för att hålla koll på allt jag ska göra! litar inte på att bara ha allt i mobilen! För ett välplanerat liv även 2016 hoppas jag att jag får vinna!

  My Thulin 2015-11-29 11:06:51 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • Mina barn dom kan snacka,
  jag behöver mig en almanacka.
  Mest för att komma ihåg viktiga möten och tider,
  men även mina små hjärtans fyndiga kommentarer och tankar.
  I dessa ljuva juletider,
  går jag bara hemma längtar och vankar.

  Sussi 2015-11-29 10:48:37
  Svara
 • Är ett riktigt almanacks-freak haha, tycker det är oförskämt roligt att sitta och anteckna allting jag har att göra i den med min finaste handstil och kollar i den flera gånger om dagen.
  Sen känns det så viktigt för mig att allting är fint, pluggar liksom bättre om skrivbordet är vitt, anteckningsböckerna och pennskrinet svarta och almanackan i marmormönster med mitt namn på haha. Så de senaste två åren har jag använt de här almanackorna som man kan stoppa i en egen framsida i en plastficka i du vet, men skulle så gärna vilja ha en ”riktig” egendesignad almanacka inför 2016 då jag både tar studenten och förhoppningsvis börjar plugga till läkare. De från personlig almanacka är ju så himla fina även inuti dessutom samt älskar kvalitén och hur de känns i handen, min mamma har en som jag varit så avundsjuk på.
  Hoppas du har en fin första advent!

  Amanda 2015-11-29 10:35:18
  Svara
 • Jag jobbar med hästar nere i Tyskland just nu, men till hösten funderar jag på att antingen åka hem till Sverige & ha ett ”vanligt” jobb, eller börja läsa något med management i Florida. Oavsett mitt val så behövs en ny almanacka. Jag älskar att skriva ner allt jag gör, eller allt som ska göras. Jag är en person som måste ha ordning & reda.

  Linda 2015-11-29 10:24:30
  Svara
 • Hej!
  Att börja studera på högskolan till mitt drömyrke var det bästa jag gjort, men att börja komma ihåg allt, det kommer jag aldrig kunna göra utan en almanacka, och vad är inte bättre än en egendesignad kalender? Jag är en sådan person som måste skriva ner allt för att inte glömma bort något. Ha en go första advent och så hoppas jag på en egendesignad kalender. Kram!

  Sara 2015-11-29 10:08:11
  Svara
 • Jag älskar att planera! Det minsta lilla som händer i min vardag antecknar jag i min almanacka. Vare sig det gäller ett läkarbesök, en dejt med bästa kompisen eller hur många minusgrader det var just den 15 december – det skrivs ned! Min kalender är mer än en kalender för mig – det är en dagbok i kalenderformat. Jag sparar alltid mina kalendrar och har gjort det från när jag var i tioårsåldern. Jag hatar att glömma bort och min största rädsla är att tappa minnet eller glömma bort de småsaker som ger livet en guldkant. Därför antecknar jag allt, så att när jag vill kan jag gå tillbaks i mina kalendrar och läsa om vad jag gjorde en random helg för tre år sen eller på nyårsdagen för tio år sen. Därför skulle jag bli superglad om jag vann denna tävling och får en fin kalender som jag kan plocka fram om ett par år och minnas mina ungdomsår!

  Malin 2015-11-29 10:00:11
  Svara
 • Jag och du är nog ganska lika när det kommer till att ha kontroll haha. Så kontrollfreak som man är hade denna varit perfekt när jag börja studera i vår. Jag ska dessutom jobba vid sidan om så det är mycket som ska hinnas med. Hoppas du njuter av new york in i det sista. Kram 🙂

  Fanny 2015-11-29 09:51:17
  Svara
 • Hej Fanny!
  Vilken rolig tävling, ska ge den ett försök eftersom kalendrar verkligen är min grej, kontrollfreak som jag är. 🙂

  Tvåtusensexton ska bli ett nytt spännande år,
  du får följa med vinter, sommar, höst och vår.
  Hålla koll på mina planer, vanor, minnen.
  Du är något för alla mina sinnen.
  Doft av nytryckt papper, en design som är så fin,
  släta sidor under mina fingrar och du är bara min.
  Att skriva på papper och inte min mobil,
  så rofyllt att du ska få följa mig varenda mil.
  Min alldeles egendesignade kalender,
  allt är möjligt med dig i mina händer.

  Jonna 2015-11-29 09:36:42
  Svara
 • Glad första advent!
  Jag är och har alltid varit ett planeringsfreak. Jag använder kalendrar flitigt och hade inte klarar mig utan en kalender. Jag antecknar minsta lilla grej i min kalender och blir så skönt avslappnad när jag bara kan öppna kalendern och titta istället för att hålla koll på saker i huvudet. Jag läser sista året på en samhällsinternationell linje på gymnasiet och med planering av studenten och allt som hör till väntandes runt hörnet behöver jag en kalender mer än någonsin. Tack! 🙂

  Ida 2015-11-29 09:34:52
  Svara
 • Hej! Jag blir färdig lärare nu i januari, och ska då börja jobba! Är så pirrig och nervös men det ska samtidigt bli sjukt kul! Däremot har jag ingen ordentlig almanacka, vilken verkligen behövs som lärare, där i kan jag skriva in alla mina planerade lektioner, möten osv. Det vore guld att vinna denna för att fylla med spännande saker under året!

  Lovisa 2015-11-29 09:28:14
  Svara
 • I ett fullspäckat liv krävs både struktur och planering.
  Vad vore då bättre än en personlig almanacka som hantering?
  Att minska den dagliga pressen, skulle vara guld för stressen.
  En önskan om att få äga denna almanacka, och jag skulle dig evigt tacka!

  Ida Funeland 2015-11-29 09:20:27
  Svara
 • Jag har alltid varit ett kontrollfreak och älskar att ha en översikt på saker och ting. Kalendern på mobilen har jag aldrig tyckt om, utan att skriva för hand har alltid mer varit MIN grej. Satsar och hoppas starkt på att 2016 ska bli det bästa året hittills i mitt liv. Jag ska börja gymnasiet och kan tänka mig att det kan behövas en bra, ny och fräsch kalender att använda sig av för att organisera upp vardagen. För att hitta en balans mellan skola, vänner, blogg och allt annat som måste göras. Att kalendern är egendesignad gör inte saken värre. Många kalendrar är så opersonliga.

  Filippa 2015-11-29 08:57:23 http://www.thisisfilippa.devote.se
  Svara
 • Jag går just nu sista året på grundskolan och mitt huvud är kaos, det är så mycket prov, inlämningar och redovisningar man behöver hålla koll på hela tiden. Därför skulle det underlätta väldigt mycket med en egen almanacka så jag kan skriva ner allting där.

  Maja björklund 2015-11-29 08:56:05
  Svara
 • Jag börjar mitt andra år på universitetet snart och under mitt första år har min almanacka varit min bästa vän. Nu kan jag inte leva utan den och skriver upp allt som händer i min närvaro. Almanackans sidor börjar gå mot sitt slut, och som en fattig student skulle ju detta vara perfekt! Och att man för designa den själv är ju bara ett super stort plus!!

  Ellinor 2015-11-29 08:55:44
  Svara
 • Å vilken bra tävling! Jag är beroende av en almanacka då det är svårt att komma ihåg allt då jag både jobbar mycket, pluggar 100% och ska ta ett körkort på det. Mycket tider och annat att hålla i huvudet!! 🙂

  Nicole 2015-11-29 08:53:06
  Svara
 • Något av det bästa jag vet är att sätta pennan i en ny kalender, jag brukar börja med alla födelsedagar och och sen fyller man på med allt efterhand. Känslan av att skriva det finaste jag kan, den är speciell. Jag är just nu gravid med första barnet som väntas i april nästa år, det kommer vara ett helt nytt liv och jag skulle verkligen uppskatta en fin kalender att få skriva in alla händelser i, att få skriva små anteckningar om barnets första år som ”idag kröp ….. för första gången”, för mig är inte en kalender bara en kalender utan lika mycket en dagbok där man skriver ner speciella notiser som händer i livets alla dagar.

  Therese 2015-11-29 08:49:42
  Svara
 • Jag hade totalt glömt bort det här med ”Black Friday”. Jag behöver verkligen en kalender att skriva upp det i inför nästa år!

  Anneli 2015-11-29 08:40:17
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna en egendesignad almanacka för att jag har alltid så himla svårt att komma ihåg planerade saker såsom läxor, träffa kompisar, släktträffar osv. så det skulle göra min vardag mycket enklare!

  maja 2015-11-29 08:30:39 http://majasl.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!