Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE MALL – CENTRAL PARK

IMG_37842

Coat: GAP, Pants: Nelly (here), Sneakers: Stan Smith (here), Scarf: Acne

Dessa bilder var de första på nästan ett år som var sådär riktigt jobbiga att ta, jag hade blivit riktigt bortskämd med Australiens väder och den evighetslånga sommaren här i New York men när vi tog dessa blåste det iskallt och allt kändes blekt och tråkigt plus att det knappt gick att göra ett ansiktsuttryck för att jag frös så mycket, precis som varje gång man tar outfitbilder på vintern men jag hade på något sätt lyckas förtränga det! Haha. Hur som helst, igår satt jag heeeela dagen från tidig morgon till långt efter det blivit mörkt och jobbade med bloggen, jag glömde till och med att äta lunch! Jag hade sådana dagar lite då och då förut men jag har inte haft en enda sedan jag flyttade till New York då jag har haft svårt att jobba ifrån vår lägenhet osv, så det kändes helt underbart! Fick alla julinlägg planerade och påbörjade en massa inlägg för veckan, första julinlägget smygstartar jag med imorgon så håll utkik!

PS. Jag har svarat på alla era kommentarer från de senaste två veckorna också, sorry att jag varit lite seg med det det senaste! Bättring utlovas! 

It was soooo cold when we took these pictures, first time this year when I didn’t like being a blogger very much, like every time we take outfit pictures during the cold winter months, haha. Anyway! I had such a great blogging day yesterday, I worked non stop from morning til night and I even forgot to eat! I haven’t had a day like that since I moved to New York so it felt really great. I planned out all my Christmas posts and started working on some things that I will publish this week. First Christmas post will be up tomorrow, so stay tuned!

IMG_38472 Outfits November 201510 IMG_38132 Outfits November 20159 IMG_37922

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding