CROSBY

IMG_36102(2)

Knit: Romwe (here), Pants: Nelly (here), Sneakers: Stan Smith

Hej alla! Det kändes verkligen som att det var 100 år sedan jag tog outfitbilder när vi tog dessa, vet inte vad som hände med mig förra veckan! Detta är i alla fall min nya favoritoutfit. Jag skäms lite över att säga det men jag har nog haft på mig detta minst varannan dag de senaste två veckorna, haha. Skööönaste outfiten någonsin, det känns verkligen som att gå runt i mjukiskläder. Idag har vi i alla fall flängt runt på stan och jag har inhandlat ett par glittriga byxor till julafton, tänkte bryta traditionen med röd klänning som jag alltid annars har! Nu ska vi ut och dricka lite vin och fira att det är lördag, ni kan följa mig på Snapchat @fannystaaf! Hoppas att ni alla har en superfin helg!

Hey everyone! It really feels like it’s been years since my last outfit post, I don’t know what’s up with me lately! Anyway, this is my new favorite outfit. I’m a bit ashamed of this but I’ve been wearing this at least every other day for the last couple of weeks, haha. I can’t help myself, it’s just so comfy! Today we’ve been shopping and I bought a pair of sparkly pants for Christmas Eve, feels nice with something different since I usually always wear a little red dress. Now it’s time for some wine to celebrate that it’s Saturday, you can follow me on Snapchat @fannystaaf!

IMG_35622 IMG_36252(2) IMG_36162 Outfits November 20158 IMG_36422 IMG_35822

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Du är alltid så sjukt fin!!

  Ingrid 2015-11-23 12:23:11 http://nouw.com/ingridabrahamsson
  Svara
 • men det är ju en perfeeeekt outfit, mysig MEN snygg <3

  ISA 2015-11-22 23:08:48 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Måste bara säga att jag har kollat igenom ditt arkiv från förra december och att jag hoppas att det snart blir lite juligt i dom nya inläggen, trots new york! SÅ mysigt! Har du förresten tips på vart man kan se julfilmer om man inte laddar ner? Brukar vara lite svåra att få tag i..

  Sen undrar jag också om du har tips på hur man kan julpynta en ganska liten lägenhet riktigt julig utan att behöva köpa massa nya dyra saker?

  Och att sluta med så får du en julfilm som du måste se, once upon a christmas, den är lite charmig 😉 God jul!

  amanda 2015-11-22 18:21:15
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Hej Amanda!

   Vad glad jag blir att du gillade mina julinlägg förra året, hoppas att du kommer gilla årets med! 🙂 Första December sätter jag igång med julinläggen på riktigt men kommer nog lite annat innan också. Längtar tills jag kommer till Sverige en vecka in i December för jag tror att det blir lite lättare med julen därifrån!

   Ang. julfilmer så har jag lite dålig koll, jag har några på DVD och sedan finns det massor här Netflix här i USA men vet inte hur det ser ut på svenska Netflix? Annars kan man nog alltid hyra via TV’n eller googla och hitta någonstans där du kan streama 🙂

   Mitt bästa pynttips är ljusslingor! Det plus julblommor var nästan allt jag använde i min lilla lägenhet i Stockholm och det blev så mysigt.

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-11-24 20:08:39
   Svara
 • Love those type of pants!
  You can just wear your thick ugly winter socks and nobody will see haha.. 🙂
  Kisses from Sweden,
  Esmee

  http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

  esmee 2015-11-22 16:17:03 http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!