VECKANS FILMTIPS V.47

filmtips

Peace, Love & Misunderstanding – 7/10
Genre: Comedy/Drama/Music
IMDB Rating: 5,9
Watch if you liked: Wanderlust

Äntligen har jag fått ihop ett filmtips-inlägg åt er! Jag har ju inte hunnit se så många sedan jag flyttade hit men nu blir det lite påfyllning i kategorin. Denna var precis som jag trodde att den skulle vara, mysigt och lite mer genomarbetad än de typiska lite ytliga romantiska komedierna. Perfekt för en söndagsmorgon eller kanske en spontan filmkväll mitt i veckan.

Finally a new movie post! I haven’t had time to watch that many movies since I moved here but now I finally have 3 to recommend. This is just like I thought it would be, cozy and more thought through than many other similar movies. Perfect for a Sunday morning or a spontaneous movie night on a weeknight. 

A Royal Affair – 9/10
Genre: Biography/Drama/History
IMDB Rating: 7,6
Watch if you liked: Testament Of Youth

Den här filmen var sååå mycket bättre än jag förväntade mig, jag blev verkligen rörd och grät flera gånger. Det är danskt tal och jag hade engelsk text så det blev lite förvirrande ibland så ett tips är att försöka få svensk text. Filmen är baserad på händelser som faktiskt skett och personer som levde på den här tiden. Väldigt rörande och fantastiskt skådespeleri!

This movie was sooo much better that I thought it would be. They speak danish so subtitles is a must but I got really movies by the story and it’s based on real people and events. The acting is outstanding too! 

Brooklyn – 7/10
Genre: Drama/Romance
IMDB Rating: 7,9
Watch if you liked: The Age of Adaline

Denna såg jag på bio i veckan! Jag tyckte att hela filmen var väldigt fint filmad, älskade att den utspelar sig på 50-talet, gillade karaktärerna och historien. Mycket gilla med andra ord! Inte värsta wow-filmen kanske men absolut sevärd!

I went to the movies to watch this a couple of days ago, I loved that it’s set in the 50ties, I liked the characters and the story too. Lots to like in other words! Maybe not a wow wow-movie but definitely with seeing!

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!