THE HAMPTONS

IMG_24962 IMG_29872 IMG_29762 IMG_29952 IMG_30012 IMG_25392 IMG_30272

Hej alla! Här är lite blandade bilder från vår dagstur till Hamptons förra veckan, vi hade lite otur med vädret men det var ändå så himla mysigt och höstigt. Vi åkte till olika stränder, tittade på fyren i Montauk, åt god mat och åkte runt och kollade på områderna med hundratals stora mansions på rad. Jag vill verkligen komma tillbaka hit på sommaren någon gång när allt är öppet och turisterna är här. Hur som helst, idag kom min fina Matilda hit!! Det känns så overkligt att hon är här, det är dessutom första gången hon är utanför Europa så jag ska verkligen sälja in New York till max (; Nu ska vi ha en lugn kväll inne och ladda för morgondagen!

Hello everybody! Here are some pictures from when we went to The Hamptons last week, the weather was really bad but we had a great day anyway! We saw the beaches, all the mansions and the lighthouse. It was great to get out of the city for a day! I really want to go back during summer sometime and really se it ”in actions”. Anyway, my friend Matilda just got here from Sweden! It almost feels unreal that she is here and it’s her first time outside of Europe so I will really do my best to make her love New York (; Now we’re going to have a girls night in and get ready for tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Fanny ! The Hamptons look great. Have fun with your friend 🙂

    Elise 2015-11-21 08:41:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!