DO YOU HAVE A FAVORITE FROM OCTOBER?

outfitoktober

survey solution

Man kan rösta på flera alternativ men bara en gång så se till att du klickat i alla dina val innan du klickar ”vote”. Om du inte för upp rösningsrutan, klicka här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vilka härliga bilder du lägger upp från NY – din blogg har fått mig att uppskatta hösten mycket mer, förr var den regnig och tråkig men nu är den underbar med alla dess färger 🙂 nu när jag ändå slänger in en kommentar måste jag bara fråga en fråga av ren nyfikenhet – som du absolut inte behöver svara på – är inte du och Emelie vänner längre? man ser henne sällan i din blogg längre och trodde det skulle bli en del nu när ni bor i samma stad. Tack i alla fall för en superblogg!

  Tessan 2015-11-07 08:21:22
  Svara
  • Svar på Tessans kommentar.

   Åhh vad roligt att du säger det! Älskar ju själv hösten så riktigt kul att jag kan dela med mig av känslan 🙂 Mycket hände precis när jag kom hit som slutade med att Emelie åkte hem till Sverige bara någon vecka efter att jag kom, därför träffar jag henne inte! Hon flyttar dock tillbaka snart. Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-11-08 19:54:35
   Svara
 • Hej!
  Jag undrar om den här smyckestavlan som ni hade som UF företag finns att köpa på blomsterriket fortfarande? Om den inte finns någonstans.. Har du nåt tips vart man kan hitta något liknande annars? Vore så tacksam för svar! Kramar!

  Moa 2015-11-06 11:56:54
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hejsan! De finns inte framme men på lagret, säg att Fanny sa att fråga efter Matilda eller Ulrika så hjälper de dig att hitta en 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-11-08 19:55:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!