NOVEMBER 3

IMG_15062 Outfits November 2015 IMG_14762 Outfits November 20151

Knit: Romwe (here), Jeans: TopShop, Bag: Zara, Boots: Report

Godmorgon! Detta hade jag på mig igår, ganska basic nu på hösten men jag älskar färgen på tröjan! Idag ska vi ha kontorsdag på jobbet och mest jobba från våra datorer vilket ska bli skönt efter helgens spring och fläng på bröllopet! För övrigt så är det 22 grader och sol här idag igen, det är verkligen omöjligt att hänga med i vädersvängarna. Det är som att någon inte riktigt kan bestämma sig! Haha. Inte mig emot, med tanke på att jag fortfarande inte har några vinterkläder här så passar det mig väldigt bra!

Good morning! This is what I was wearing yesterday, pretty basic now during fall but I love the color of the knit! Today we’re going to have a office day at work which will be nice after all the running around we did for the wedding last week. It’s sunny and 22 degrees out again by the way, it’s impossible to follow this weather. It’s like someone up there can’t really make up his mind! Haha. Well well, it’s fine with me since I still don’t have any clothes for winter here so it suits my wardrobe pretty well! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!