MITT OKTOBER 2015 + CONFESSIONS

mittoktober1 mittoktober2 mittoktober3

Blandade bilder från månaden som gått! Jag tänkte även passa på att skriva något lite mer personligt här. Jag vet att många av er har märkt det och skrivit supergulliga kommentarer om det men jag ville ändå skriva lite själv och berätta. De senaste månaderna har jag inte mått 100. Jag älskar New York, jag älskar mitt jobb här och har superkul men jag känner mig väldigt ensam hela tiden, saknar min familj och Jesper så det nästan gör ont och känner dessutom att bloggen hamnar i kläm vilket gör mig extremt stressad, frustrerad och ledsen då det är min lilla bebis. Jag känner att jag tappar ert intresse och jag ville bara skriva lite kort att det inte kommer vara såhär för alltid, utan bara för nu. Jag känner själv att bloggen känns väldigt blek och halvdan just nu pga en flertal anledningar som tidsbrist, har en väldigt liten del av min garderob här, inte så många som kan hjälpa mig att fota, ingenstans att sitta och verkligen jobba osv och jag ville bara säga att så fort jag går tillbaka till mitt vanliga liv på hemmaplan (Sverige, Australien) så kommer allt som ni säger att ni (och jag) saknar så som filmtips, recept, mer matiga inlägg så som guider och tips och bara glada Fanny tillbaka helt enkelt. Jag saknar min blogg när den är så men just nu går det bara inte ihop. Jag ville helt enkelt bara förklara för er att jag mått/mår lite dåligt och det är svårt att få ihop allt men jag hoppas att ni fortfarande är här när allt blir som vanligt igen (: Så länge ska jag bjuda på så mycket NY som jag bara kan. Love you guys!

Mixed pictures from October, such a great month!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Hoppas du mår bättre snart! New york är ett av mina drömresmål så uppskattar så klart dessa inlägg 🙂 – men förstår att det måste vara ensamt att vara långtifrån familj och sin partner! Ta hand om dig! //Karin

  Karin 2015-11-13 18:40:27
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Det hoppas jag med! Vad roligt att du uppskattar inläggen härifrån i alla fall, det gör mig glad 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-11-24 20:25:18
   Svara
 • Hej!
  Ta det lugnt och fokusera på att försöka må bättre, vi finns alltid kvar 🙂
  Vad hände med din kompis Emelie föressten? Bodde inte hon också i New York när du kom dit?

  Ebba 2015-11-10 17:00:38
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hejsan! Ja jag ska göra det 🙂

   Ja men hon åkte hem till Sverige några månader, men nu kom hon precis tillbaka 🙂

   Fanny Staaf 2015-11-24 20:28:44
   Svara
 • Massor av kramar! Det kommer att lösa sig till slut 🙂 Tycker fortfarande att bloggen är inspirerande och kul att läsa!

  Astrid 2015-11-07 13:57:58
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   Det kommer det absolut, och vad skönt att höra att du fortfarande gillar att läsa! Massa kramar tillbaka 🙂

   Fanny Staaf 2015-11-08 19:52:19
   Svara
 • Hej Fanny!
  Jag tror jag har skrivit det här förut, men jag skriver det igen: här på bloggen (när du mår 100) skriver du och lägger upp bilder på ett sätt som får läsaren att känna ”fan, jag var där! Är jag kompis med Fanny nu?” haha, och det är just den egenskapen som gör att jag har läst din blogg i 6 år.
  Därför gör det ingenting att bloggen inte alltid är på top, du är ju bara människa. Jag och tusentals andra finns kvar här när ”vår kompis” (eller ska jag kanske skriva vår fantastiska inspirationskälla) är tillbaka på banan igen!

  Kramar!

  / Elina

  Elina 2015-11-04 10:52:09
  Svara
 • Hej Fanny

  Jag förstår dig fullt och jag vill skicka massa kramar till dig o jag hoppas att tiden går snabbare för dig att få träffa Jesper + familj.

  Bamsekramar
  Sofia 🙂

  Sofia 2015-11-04 01:22:48
  Svara
 • Jag har faktiskt saknat dina recept lite men du har ju världens arkiv att ta av ! Sen tror jag att man som bloggerska dömer sig hårdare än någon annan gör, tycker att du bloggar på bra nu också 🙂 Hoppas att du inte känner att du tappar inspirationen helt utan att den kommer tillbaka senare. Kram

  Siri i Stavanger 2015-11-03 23:24:10 http://nouw.com/siri
  Svara
  • Svar på Siri i Stavangers kommentar.

   Hej Siri! Du har ABSOLUT rätt, jag tänker ju på alla små detaljer som de flesta av er inte märker av vilket faktiskt är en tröst. Inspirationen kommer absolut tillbaka, jag älskar ju det här! 🙂 Tack för din kommentar och stor kram

   Fanny Staaf 2015-11-08 20:00:01
   Svara
 • Fanny, jag besöker din blogg mer nu än när du var i Australien. Jag älskar NY! 😀 Vad gäller förhållandet på distans fick min man åka tillbaks till sitt hemland och vänta där för att komma tillbaks hit. Åtta månaders evig väntan och jag höll på att bli galen mellan varven. Ett år sen han kom tillbaks och nu är det nästan glömt. Vi brukar till och med skämta om eländet som var. Trot eller ej. Håll ut och ta vara på dom fina stunderna ni ändå har.

  Anneli 2015-11-03 21:36:35
  Svara
  • Svar på Annelis kommentar.

   Hej Anneli! Vad roligt att höra 🙂 Och roligt att du delar med dig av din egna situation, det är alltid inspirerande att höra om andra som gått igenom samma sak 🙂 Kram

   Fanny Staaf 2015-11-08 20:04:15
   Svara
 • Åh, vad fint att du delar med dig. Det känns det på något sätt skönt att veta det inte alltid är härligt och perfekt, ens i din värld. Det är det ju inte för någon, men det är lätt att glömma. Ensamhet är verkligen en betungande känsla. Särskilt när man förväntas ha jättekul och sitt livs bästa tid, men ändå känner den där tomheten. Tycker verkligen att du verkar vara en fantastiskt fin och duktig person, och jag tycker att du gör ett sånt bra jobb med att inspirera mig!

  Nike 2015-11-03 21:16:31 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
  • Svar på Nikes kommentar.

   Hej! Absolut, håller med dig om att man lätt glömmer det, det gör jag med bloggare jag följer också! Tack för din fina kommenatar, blir så himla glad 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-11-08 20:05:12
   Svara
 • Har läst din blogg i flera år men aldrig kommenterat, så kände att det är dags nu. Tycker du verkar vara en jättefin människa och det är helt rätt att du skriver sånt här. Man får vara deppig, det är inget fel med det. Starkt att du är öppen med det och inte bara lägger upp en lyckofasad som man ofta gör i sociala medier och bloggar. Det är inte alltid rena drömmen att göra en sån här grej, det finns många tuffa stunder (och många underbara med såklart!) och älskar att du är stark nog att erkänna det. Kämpa på! Som alla skriver, vi finns kvar när du känner dig 100 igen.

  Jossan 2015-11-03 13:40:36
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan! Vad glad jag blir att du bestämde dig för att kommentera 🙂 Tusen tack för dina peppande och förstående ord!

   Fanny Staaf 2015-11-03 18:50:45
   Svara
 • Ta hand om dig och njut av New York! Vi finns kvar här! <3

  Louise 2015-11-03 12:53:28
  Svara
 • Fanny, du är en stor inspiration! Jag väntar gladeligen kvar och njuter av alla New york uppdateringar du gör! 🙂 Hoppas du mår bättre snart, att vara ensam i ett nytt land och stad är tufft, riktigt krävande ibland. Men det är bara för en tid, glöm inte det.

  Maria 2015-11-03 12:39:49
  Svara
 • Att vara nere/ledsen är mänskligt. Din blogg är min favvoblogg då de andra bloggerskorna BARA lägger upp bilder som om det vore att bläddra i en Vougetidning. Ta hand om dig:)

  Madeleine 2015-11-03 10:42:54
  Svara
 • Njut så mycket du kan av New York, jobbet & familjen, så kan du tänka på bloggen sen! Vi finns kvar så ta din tid!

  Anonym 2015-11-03 09:32:54
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag ska försöka göra det, men bloggen är en så stor del av mig så vill ändå ha med den i allt 🙂

   Fanny Staaf 2015-11-03 18:53:26
   Svara
 • Vi hänger kvar så stressa inte över bloggen, livet går ju upp och ner för alla 🙂

  Kate 2015-11-03 09:22:26
  Svara
 • snaaaart ska jag komma och göra dig mindre ensam! <3 <3

  ditt gemensamma julfreak 2015-11-03 08:19:19
  Svara
 • Bra att du skriver o berättar! Ta hand om dig. 🙂

  Carro 2015-11-03 08:17:15
  Svara
 • Oroa dig inte, bara ta hand om dig själv!

  Escaping Reality-ett nytt lliv 2015-11-03 07:20:39 http://escapingreality.spotlife.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!