MOSS

IMG_01342

Knit: Forever21, Jeans: TopShop, Boots: Report, Bag: Accessorize 

Idag är det gråaste dagen eveeer här i New York! Massa regn och dis. Tur att jag är ledig och kan spendera precis hela dagen inomhus! Jag har haft långa telefondater med mamma, Jesper och mormor på förmiddagen och bokat om min flygbiljett till Sverige så att jag kommer hem en vecka tidigare av lite olika anledningar. Nu sitter jag och *trumvirvel* planerar December-inlägg! Allt från julklappstips och julrecept till bästa julfilmerna och upplägg på det hela planerar jag idag. Som de flesta av er vet så älskar jag att blogga i December och går all in på julinspirationen!

Today it’s sooo gray here in NY so I’m spending the day inside planning for all my December blog posts! Everything Christmas is planned today and I’m super excited. As some of you may know, Christmas is my favorite time of year for blogging and I always go all in with gift ideas, recipes, the best movies and so on. This year will not be a exception! 

IMG_01782 Outfits Oktober 20157 IMG_02132(2) IMG_01932 IMG_01422

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åååh vad jag längtar !! Är lika jul-galan som du, älskar verkligen din dina december inlägg <3 massa kramar!

  Hanna 2015-11-01 20:06:40
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Haha åååh vad roligt att höra! Både att jag har någon som är lika crazy som jag och att du gillar inläggen 🙂 Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-11-02 23:55:41
   Svara
 • Gillar tröjan!

  Emilia 2015-10-29 13:04:03 http://meremilia.devote.se
  Svara
 • Åh, ser verkligen fram emot din adventskalender !!! Bästa julinspot !

  Minna 2015-10-29 09:34:26
  Svara
 • love this green sweater

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-10-29 00:05:20 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Hej Fanny! Jag älskar din blogg och tycker att du verkar som en superhärlig tjej! Du får ursäkta mig om jag har fel, men jag tycker att det känns som om att du inte riktigt trivs till 100% i New York och att du inte mår tipptopp. Är det så så tycker jag bara att du ska veta att du är grym, sjukt inspirerande, härlig och att du förtjänar bättre än att bli behandlad på ett dåligt sätt, om det nu är så. Skickar några kramar till dig och hoppas att jag har fel! Annars kommer allt bli bra ska du se.

  Emelie 2015-10-28 18:38:58
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Tack fina Emelie för din kommentar! Det är precis som du säger, jag mår verkligen inte 100 och känner mig väldigt ensam, stressad och saknar mina nära och kära hela tiden. Det påverkar både bloggen och mitt beteende men jag vet att det bara är tillfälligt och jobbdelen när jag är här är så himla fantastiskt så för 3 månader så blir det värt det, hade dock inte velat stanna längre och som jag skrev i inlägget så har jag bokat om min biljett så att jag kommer hem lite tidigare vilket känns skönt.

   Tack igen för din kommentar och dina fina ord, är så himla lyckligt lottad som har läsare som dig!

   Fanny Staaf 2015-11-03 00:02:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!