BLOGCAST BY FANNY & FELICIA #1

Nu är klockan 02.00 här i NY, jag och Felicia sitter i soffan och har äntligen blivit klara med denna video som vi har jobbat på hela dagen! Phuu. Som vi berättar i videon så planerar vi att starta en liten videoserie som vi kallar ”Blogcast”, vi tänkte ta upp olika ämnen i varje video. Önskemål? Skicka iväg en kommentar! Jag hoppas att ni kommer gilla det, jag är så taggad på att komma gång och dela lite mer personliga inslag här i bloggen! Nu måste jag springa hem bums och sova, vi hörs när jag vaknar igen finisar ♥

Now it’s 2 AM here in NY, Felicia and I just finished this video that we’ve been working on all day! Phew. We’re planning on starting a video blog series / blogcast, unfortunately it’s all in Swedish but you can look at all the shots of New York! Do you have any suggestions for themes for future videos? Leave us a comment and please subscribe to our channel if you would like to watch more videos! Now I have to go home and get some sleep, I’ll write when I wake up again loves ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! Gud vad kul!! Skulle vara jätte kul om ni kunde berätta om en perfekt dag i new york, vad man inte får missa om man åker dit och lite klipp ifrån tex central park!
  Sen gör prata lite om hur det är att bo utomlands ifrån sina kära och för och nackdelar med Australien och New York! Kram 🙂

  tilda 2015-10-28 08:25:22
  Svara
  • Svar på tildas kommentar.

   Hejsan! Tack för iden 🙂 En video om hur det är att bo utomlands har vi redan pratat om att fixa så det kommer absolut bli av 🙂 Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-10-28 17:34:51
   Svara
 • Hej Fanny! Detta låter ju helt underbart. Ska bli väldigt roligt att få följa er! 🙂
  Jag har en fråga som ni möjligtvis kan ta upp i någon video. Jag gillar mode och håller mig ofta uppdaterad om vad som är trendigt. Men mitt problem är att jag tycker om många stilar och har inte riktigt hittat min personliga stil.. Har väldigt blandade stilar på mina kläder… Har ni något tips på hur jag finner min personliga klädstil?
  Hoppas att ni får det så bra sålänge! 🙂

  Elin 2015-10-20 00:03:33
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Tack för din kommentar 🙂 Jag ska ta upp detta med Felicia och se om vi kan göra något av det 😀 Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-10-20 23:36:16
   Svara
 • Men gud va roligt, såå taggad!!

  Caroline 2015-10-19 09:57:44
  Svara
 • Men åh vad kul ! Ska bli så spännande att följa !

  Minna 2015-10-18 23:26:54
  Svara
 • Åh vad roligt! 😀

  Hanna 2015-10-18 14:50:00
  Svara
 • Hej Fanny! Hoppas du trivs i staden som aldrig sover. Tänkte bara fråga lite nyfiket hur du och Felicia kom att känna varandra? Har följt hennes blogg i flera år sedan hon gick på gymnasiet och var så kul att se att ni umgås!

  Jenny 2015-10-18 14:17:03
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny!

   Jag trivs super, tackar som frågar 🙂 Vi hade både läst varandras bloggar ett tag (utan att vi visste om det, haha) och jag hade tänkt kontakta henne när jag kom hit men så skrev hon till mig innan och frågade om jag ville ses! Superkul 🙂

   Fanny Staaf 2015-10-20 23:40:08
   Svara
 • Åh detta ser jag fram emot 😀

  Carro 2015-10-18 09:40:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!