5 THINGS

IMG_95292(2)

Har ni sett den nya serien ”Quantico”? Jag har sett 3 avsnitt och är helt fast, helt klart en ny favorit! Den kallas en blandning mellan Grey’s Anatomy och Homeland och det kan jag hålla med om, riktigt spännande och det händer grejer hela tiden. Rekommenderas!

Have you seen the new Abc series ”Quantico”? I’ve seen 3 episodes and I love it, a new favorite! It’s called a mix of Grey’s Anatomy and Homeland and I can agree with that, things happen all the time and I really like the characters. I warmly recommend it!

IMG_95452

Nya favoritväskan, ni hittar den här. 

New favorite bag, you can find it here.

IMG_95502

Det är många som har frågat hur jag bor här i NY! Jag hyr ett rum i Midtown West/Uppe West Side från en supergullig tjej som heter Sile. Det är ganska litet och rymmer inte mer än en säng och garderob så sängen blir kontor, matplats, soffa och sovplats men eftersom att det bara är några månader så går det bra och jag älskar läget, bara 10 minuters promenad till Central Park, 15 minuters promenad till 5th Avenue, 20 minuter till Times Square osv.

Many of you have asked about my living situation here in NY! I’m renting a room in Midtown West/Upper West Side from a girl names Sile. It’s pretty small and I only have a bed and a closet so the bed is my office, kitchen table, couch and place to sleep but since it’s only for a few months its okay and I love the location with only 10 minutes walk to Central Park, 15 minutes to 5th Avenue etc. 

IMG_95322(2)

Den mest använda appen i min telefon just nu är ”Dreamdays” om är en nedräkningsapp. Har nedräkningar till julafton, tills min familj och mina vänner kommer hit och hälsar på men klickar mig givetvis in varje dag mestadels för att se hur många dagar det är kvar tills jag får pussa på min älskling igen.

My favorite app in my phone right now is called ”Dreamdays” and is an app for countdowns. I have countdowns for christmas, for when my family and friends will come here to visit but most importantly to see how many days are left until I’m back with my love. 

IMG_95712

Sist men inte minst dessa ursnygga koppar som jag fick av Chris här om dagen! Dessa kommer användas både till varm choklad med grädde i vinter och sedan med kalla drycker när jag är tillbaka i Australien.

Last but not least, these awesome cups that Chris gave me the other day, thank you! I will use them for hot chocolate with whipped cream during winter and cold drinks when I’m back in Australia. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!