EVERYDAY SNAPSHOTS

IMG_64362

Rainy morning at the Flower Market

Tjenare! Idag har jag skapat tillfälligt kontor på närmaste Starbuck’s. Jag älskar lägenheten jag bor i men det finns verkligen ingenstans att sitta i den. Ingen soffa, inget matbord eller något och när jag ska sitta och blogga och skriva ordentliga inlägg i flera timmar så kan jag helt enkelt inte koncentrera mig när jag ligger i sängen, därav beslutade jag mig för att spendera dagen här! Lite mysigt ändå, speciellt när man har en cinnamon chai latte i höger hand. Vad har hänt annars? Jag har dragit på mig en hemsk förkylning, förmodligen orsakat av förra veckans sömnbrist, kyla och långa arbetsdagar, hoppas den försvinner snabbt som sjutton! Nej, nu ska jag börja planera nästa veckas inlägg, har ni önskemål är det bara att kommentera som vanligt! Här har ni lite mixade vardagsbilder från den senaste tiden ♥

Hey there! Today I have my office at my closest Starbuck’s. I love our apartment but there is absolutely no place to sit (no sofa, no dining tables) and when I have to work for several hours on my computer I can’t concentrate when I’m in bed, hence my Starbucks office! It’s cozy though, especially with a cinnamon chai latte as company. What more? I’ve got a really bad cold, probably tanks to last weeks lack of sleep and the cold temperatures in Upstate, I hope it will go away quickly. Nope, time to plan for next weeks blog posts, here are some random snapshots from my everyday life, hope you’ll like them 

IMG_64612

Här är en installation vi gjorde för restaurangen och nattklubben Catch i Meatpacking förra veckan. Som jag nämt tidigare så är Chris ansvarig för all design där så när de ville ha något som skulle klara vintern utanför entrén blev detta resultatet! Jag älskar det!

This is an installation that we created for Catch last week! As I’ve mentioned before Chris is responsible for all the design and landscaping there so when they wanted something for the entrance that would survive the winter this is what he came up with! I love it! 

IMG_76502

Igår åkte vi för att kolla in lokalen där vårt nästa bröllop kommer vara och jag blev sååå kääär, en helt underbar byggnad ute i Queens! Jag vill också gifta mig här! Haha. Jag tog en massa bilder så jag får nästan lägga upp ett inlägg endast om detta, allt var så himla perfekt.

Yesterday we went to check out the venue where our next wedding will take place and I fell in love with it, such a beautiful building in Queens! I want to get married here too! Haha. I took lots of pictures so I’m thinking of creating a post about this visit only, everything was stunning!

IMG_70912

Färgerna i West Village

The colors of West Village

IMG_70282

Måndagsbrunch på ”Jack’s Wife Freda”

Monday brunch at ”Jack’s Wife Freda”

IMG_70592

… med Felicia!

…. with Felicia!

IMG_66902

På bilturen upp till Upstate stannade vi på en äppelfarm och Chris sa att jag var tvungen att smaka ”Apple Cider Doughnuts” som tydligen är en specialitet för Upstate New York. Inga ord. SÅ gott!

During the drive Upstate we stopped at an apple farm to get ”Apple Cider Doughnuts” that apparently is a big thing during autumn in New York. Oh my god, no words. SO good!

IMG_73702

Försökte fota outfits här men det var så himla svårt då det var turister som kom och stannade till här heeela tiden. Tillslut vände vi oss om och upptäckte att vi stod precis framför restaurangen i ”No Reservations” (en av mina favoritfilmer) som även är byggnaden i ”Vänner”, ahaaaaaa! Har hört att restaurangen ska vara väldigt bra också så vill absolut prova på att äta här snart!

Tried to take outfit pictures here but there were to many tourists, finally we realized that we were standing in front of the restaurant in ”No Reservations” (one of my favorite movies) and also the building in ”Friends”, ahaaaa!

IMG_64952IMG_66042

Meningen ”I love garden roses” hör jag typ 7 gånger om dagen ur denna killes mun, här ser ni hur glad han blev när vi äntligen kom ut till en farm och fick plocka på oss några till vårt Upstate-bröllop!

This is how happy we are when we get to harvest garden roses out at Cedar Farm, so beautiful! 

IMG_65552

Lite Dahlior fick det bli också

Some Dahlias too

IMG_76012

En väldigt enkel outfit som jag bar här om dagen

A very simple outfit that I wore the other day

IMG_73822

Ett besök på ”Sockerbit” i West Village för att köpa lite lösgodis! Här kan man även köpa kaviar, nyponsoppa, pärlsocker, knäckebröd, sill och en massa andra typiska svenska grejer.

A visit to ”Sockerbit” in West Village to buy some Swedish candy! They also had lots of different Swedish foods that I miss so much! Have to go back here soon and buy some caviar spread and rosehip soup, yum. 

IMG_64462

Försöker fynda på loppisar i Brooklyn! Tyckte det var en lite rolig idé att de sålde gamla foton. Vet inte vem som skulle betala för dem men det var kul att kolla igenom!

Trying to find cheap, old and unique things in Brooklyn

IMG_75562

Jag är så glad att man fortfarande kan gå barbent här i New York! Har gärna några fler veckor av detta och sedan är jag redo för fluffiga tröjor, höga stövlar och svängande kappor.

I’m so glad I can still wear my summer clothes here in New York! I need a few more weeks of this before I’m ready for fluffy sweaters, high boots and coats. 

IMG_66812

Avslutar med en sååå typisk amerikansk bild just nu, det är pumpor precis överallt!

Ending this post with a typical american picture right now, I see pumpkins everywhere!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ååå ska till new york om några veckor, längtar verkligen nu!!

  Julia 2015-10-09 17:57:56 http://juliasan.devote.se
  Svara
 • Men vad sjukt!! Jag och min kille var i new york i början av sommaren och var och åt på Little Owl (dem har btw VÄRLDENS godaste hamburgare, du bara måste prova äta den där!!) och när vi satt där inne så tyckte vi att det var så konstigt för de var så himla många som fotade mot restaurangen utanför. Hade ingen aning varför dem gjorde de men nu vet jag, så kul att få veta anledningen 😀

  Sara 2015-10-09 14:48:29 http://www.asmallpinchofsalt.se
  Svara
 • HERRE vilka bilder! åh vad jag vill till NYC nu. mer än nånsin haha

  ISA 2015-10-08 23:42:47 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Det ser helt underbart ut! Jag har ett önskemål: du kan väl berätta om hur det kom sig att du flyttade till New York, hur du fick jobbet du har nu och lägenheten som ni hyr! Det verkar så sjukt spännande att byta miljö, bo i New York i tre månader och jobba med bröllop. Det känns som att allt hände väldigt fort, hängde inte riktigt med på hur du lyckades norpa det här jobbet och vad det är du kommer att syssla med nu i höst. Blir så nyfiken 🙂

  Agnes 2015-10-08 22:41:09
  Svara
 • Kan inte annat än bli smått avis på dig 😛

  Cherie 2015-10-08 20:08:19 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Cheries kommentar.

   Haha, ja det är verkligen så härligt här 🙂 Kommer bli avis på mig själv när jag flyttar tillbaka!

   Fanny Staaf 2015-10-20 23:55:29
   Svara
 • great photos

  Ray-Ban Giveaway on blog

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-10-08 19:01:59 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!