Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT SEPTMBER 2015

september1 september2 september3september4

Hej alla! Tänk att September är slut och att vi är en vecka in i Oktober. Tiden går så galet snabbt! Igår var jag ledig och promenerade runt och åt lunch i West Village med Felicia, så himla mysig dag. Ni som följer mig på snapshat (@fannystaaf) kanske såg? Idag ska vi hem till en stor skådespelerska och fixa lite landscaping, det är ett tag till vårt nästa bröllop så vi har tid med lite sidoprojekt nu! Hoppas ni alla får en fin dag ♥

Hello everyone! It’s crazy that September is gone and that we’re already one week into October. Time really flies by! Yesterday I had the day off so Felicia and I went to West Village to have lunch and just walk around and enjoy the weather. Those of you who follow me on snapshat (@fannystaaf) might have seen some pictures there? Now I’m off to work, hope you’ll have an amazing day ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind