MITT SEPTMBER 2015

september1 september2 september3september4

Hej alla! Tänk att September är slut och att vi är en vecka in i Oktober. Tiden går så galet snabbt! Igår var jag ledig och promenerade runt och åt lunch i West Village med Felicia, så himla mysig dag. Ni som följer mig på snapshat (@fannystaaf) kanske såg? Idag ska vi hem till en stor skådespelerska och fixa lite landscaping, det är ett tag till vårt nästa bröllop så vi har tid med lite sidoprojekt nu! Hoppas ni alla får en fin dag ♥

Hello everyone! It’s crazy that September is gone and that we’re already one week into October. Time really flies by! Yesterday I had the day off so Felicia and I went to West Village to have lunch and just walk around and enjoy the weather. Those of you who follow me on snapshat (@fannystaaf) might have seen some pictures there? Now I’m off to work, hope you’ll have an amazing day ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!