VECKANS FILMTIPS V.40

filmtips

Vacation – 7/10
Genre: Comedy/Family
IMDB Rating: 6.2
Watch if you liked: We’re the Millers

Gillar man ”We’re the Millers” och ”Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day” så kommer detta vara något för dig! En film med sådär lite galen humor som man ibland skrattar ihjäl sig till och ibland knappt klarar att att kolla på för att det blir så pinsamt. Härlig och lättsam film, jag gillade den!

If you like ”We’re the Millers” and ”Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day” this is definitely going to be something for you! A funny movie with crazy and sometimes even embarrassing humor that is very easy to watched, I like this one!

The Intern – 9/10
Genre: Comedy
IMDB Rating: 7.6
Watch if you liked:

Jag och Felicia såg denna på bio förra veckan, den var sååå högt över mina förväntningar! Jag älskade den! Karaktärerna var underbara och den var väldigt rolig och mysig samtidigt som den inte blev fjantig. Filmen gjorde mig liksom varm på något sätt. Jag tycker att alla borde se denna!

Felicia and I saw this last week, it was so much better than I expected! I loved it! The characters were great and it was really funny and cozy at the same time without becoming almost ridiculous as so many other movies these days. It felt warm and this is a movie that I think everyone should see!

Far From The Madding Crowd – 7/10
Genre: Drama/Romance
IMDB Rating: 7.2
Watch if you liked: Pride and Prejudice

Denna såg jag på flyget och den var ungefär som jag förväntade mig. Gillar man kärleksfilmer som utspelar sig under denna tiden kommer man förmodligen att gilla den! Jag tyckte om den men stod kanske inte och hoppade av excitement. Den är värd att se men jag kommer nog inte se om den.

I watched this one on the flight here and it was just as I expected. If you like love stories that is set in this time you’ll probably like this one too! I liked it but was not like jumping with excitement. It’s worth seeing but I will probably not see it twice (which is something I always do with the best movies, haha)

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hohoh saknar nytt filmtips :))

  amanda 2015-10-20 11:15:38
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Haha sorry! Om sanningen ska fram så har jag helt enkelt inte tid att se på film när jag är här. När jag kommer tillbaka till Australien igen blir det filmtips varje vecka men nu blir det tyvärr lite färre. Ska försöka få till ett snart dock 🙂

   Fanny Staaf 2015-10-20 23:34:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!