FORGET ME NOT

outfit2

Dress: Shein (here), Pumps: Old, Wallet: Wera

Hej alla! Stort förlåt för min tystnad de senaste dagarna, mitt privatliv har varit lite kaos men nu är jag och allt annat på banan igen, likaså bloggningen! Även fast jag inte skrivit så har jag samlat på mig massa material så både outfits och vardagsbilder från NYC ligger och väntar på att bli publicerade. På bilderna ser ni outfiten jag hade på mig igår kväll när vi var ute, tycker klänningen är så himla söt och jag festade till och med till det med klackar! Händer inte allt för ofta nu för tiden, haha. Imorgon kommer Photo Diary från veckan som gått, håll utkik!

Hello everyone! Sorry for not updating the last couple of days, my private life has been a bit chaotic but now both me and the blog are back on track. I’ve been collecting lots of material so I have both outfits and everyday snapshots from NYC to share with all of you. In these pictures you can see what I wore last night when we went out partying, I think the dress is super cute and I even wore heels which doesn’t happen to much these days, haha. Tomorrow I’ll publish a photo diary from last week, stay posted! 

IMG_57062 IMG_58202 IMG_56602(2) IMG_57912(2) IMG_59202(2) Outfits September 20158

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!