Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BY CHLOE

IMG_00362-001IMG_00712IMG_00942IMG_00812

Hejsan! Idag jobbade jag med Chris några timmar på förmiddagen och sedan mötte jag upp Felicia på ”By Chloe” i Greenwich Village för en sen men väldigt mysig lunch. Stället var så himla fint och 100% vegan, jag åt en supergod bön och quinoa burgare med guacamole och sötpotatis fries. Efteråt tog jag tag i några jobbrelaterade ärenden, vi fotade lite och sedan åkte jag hem och somnade bums vilket inte alls var meningen, tur att Emelie ringde och väckte mig efter ett tag. Vill verkligen bli av med denna hemska jetlag NU, så himla trött på att knappt kunna hålla ögonen öppna på kvällarna och sedan vakna och inte kunna sova 03.00 på morgonen. Nu är det i alla fall bara 20 min tills jag får lägga mig, läääängtar hahaha.

Hello! Today I worked with Chris for a few hours before lunch and then I met Felicia at ”By Chloe” in Greenwich Village where we had a late but super cozy lunch. The place was great and 100% vegan, I had a great bean and quinoa burger with sweet potato fries. After lunch I ran a few errands for work, took some pictures and went home and fell asleap which was not really planned. I’m so tired of this jetlag! Lucky Emelie called me and woke me up, otherwise I’d still be sleeping.. hahaha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind