FAVORITE KNITS FOR AUTUMN

sweater-autumn

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. 

Höst betyder stickade tröjor, gärna i ett flertal olika färger, material och modeller! Här är mina favoriter den här säsongen, jag är riktigt sugen på en mörkgrön som nummer 2 och en snygg, beige. HÄR kan ni läsa mitt inlägg där jag tipsar om 6 sätt att matcha din stickade tröja.

Autumn means knitted sweaters, preferably in several different colors, materials and models! Here are my favorites this season, I really want a green one like number 2 or a beige one. HERE you can read a post where I’m presenting 6 different ways to wear your knitted sweater. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I love the look of turtlenecks but I can’t wear them! all these are so cute

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-09-18 17:08:10 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du har något tips på en bra kamer? Jag har sett att du reser en del så du vet ju själv hur det är. Den där stora systemen är ju grym, men vad plats den tar! Jag undrar helt enkelt om du har något bra tips? Jag ska resa till Nya Zeeland, Bali och Filippinerna nu i höst/vinter! Jag själv älskar att fota men är inte så insatt i alla tusen modeller, så tänkte om du ville tipsa

  Emelie 2015-09-18 17:04:54
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hejsan! Enligt min åsikt så går det inte att få lika bra bilder med en mindre kamera som med systemkamera så jag släpar faktiskt med mig min överallt för att jag tycker att det är värt det 🙂 Men googla det! Finns en massa forum och liknande med tips!

   Fanny Staaf 2015-09-23 19:57:56
   Svara
 • Supersnygga tröjor!

  Förresten, jag har sett att du har beställt en del ifrån sheinside och jag undrar vilken storlek du brukar beställa? Har hört att de kan vara små i storlekarna. Kan det vara klokt att gå upp en storlek?

  Kram!

  Julia 2015-09-18 13:36:02 http://www.frusmetana.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!