DAGEN MED STORT D

b5ae2a907bc424752d8ee146a314d77a_980x0_c_85_s_v4

Jaha, då var den här! Dagen då jag flyttar till NYC. Jag har packat och fixat hela dagen och även varit iväg till IKEA och köpt lösgodis. Jag har en lååång resa framför mig med först ett flyg på 12 timmar till Doha och sedan ytterligare 15 timmars flyg till New York, phu! Helt ensam också. Jag har laddat upp med en oläst bok, podcasts, jobb som måste göras och en massa serier. Nu ska jag njuta av varenda sekund jag har kvar med Jesper här men jag har tidsinställt inlägg som kommer upp ikväll och de kommande dagarna och ni får gärna följa mig på Snapchat (@fannystaaf) för live-uppdateringar från resan och när jag kommer fram! Puss!

Well, today is the day. The day I’m moving to NYC! I have been packing all day and I also went to IKEA to buy some swedish candy. I have a long trip ahead of me with first a 12 hour flight to Doha and then a 15 hour flight to New York, and I’ll be all alone! I have a new book, podcasts, lots of work to do and 10 episodes of ”Jane the virgin” to keep me company. Now I’m going to enjoy every second I have left with Jesper but I have timed posts for tonight and the coming days when I’ll be traveling but you can follow me on Snapchat (@fannystaaf) for live updates from the trip and when I arrive! Lots of love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!