GOLDEN LINING

IMG_96772

Dress: SaboSkirt, Sneakers: Stan Smith

Hejsan finisar! Sista dagen i Australien idag, sååå mycket blandade känslor. Jag har hållt mig sysselsatt hela dagen för att inte hinna tänka så mycket så jag och Ava har hängt vid poolen, fotat outfitbilderna nedan och fixat lite sista minuten-ärenden. Nu ska vi iväg och äta lite hejdåmiddag med hela gänget, bästa sushin på Is Donburi blir det, yuuum! Jag åker inte för än på kvällen imorgon så jag ska göra större delen av packningen och sådant då. Hoppas ni gillar outfiten! Blev lite sugen på att fota något nytt med denna klänning efter att jag skrev om den i måndags. Vi hörs imorgon, då gäller det!!

Hello darlings! Last day in Australia today, I have such mixed feelings. I’ve kept busy all day so that I didn’t have time to think too much so Ava and I hung out by the pool, took these outfit pictures and ran a few last minute errands. Now we’re going out for a goodbye dinner with the whole group, we’re having sushi at Is Donburi, YUM! I’m not leaving until late tomorrow so I’ll have time to do some packing then. I hope you’ll like this outfit! After writing about this dress earlier this week I felt that I just had to wear it today. Let’s talk tomorrow, the day with a big D! 

Outfits September 20152 IMG_97032(2) Outfits September 20153 IMG_96162 outfit IMG_95742(2)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!