INSTA LATELY

instagram instagra

Hejsan! Idag har jag spenderat dagen hos tandläkaren, blev en akuttid bokad imorse. Sooom jag saknade svenska tandläkare, här handlade allt bara om att sälja på så mycket som möjligt och jag kände inte att jag kunde lita på att det hon rekommenderade verkligen var något jag behövde. Hon pushade t ex. flera gånger för att vi skulle ta röntgenbilder som skulle kosta mig flera hundra dollar fast jag var extremt tydlig med att om det skulle komma till att dra ut tanden så tänker jag göra det i Sverige, så vad skulle vi med bilderna till? Det hade hon inget svar på utan föreslog det bara igen. Det hela slutade med galet många bedövningssprutor, en rejäl rengöring av tanden och en penicillinkur. Håller tummar och tår för att det ska bli bra innan jag reser nu! Sådär, nu är ni fullt uppdaterade på min tands mående (; Hoppas att alla ni mår bra och har haft en fantastisk start på veckan ♥

Hello! I spent the day at the dentist, I had to book an emergency appointment this morning since I still can’t eat and am in a lot of pain. How I miss Swedish dentists! I felt like this one I had today only tried to trick me into paying more then I should. Anyway, I got it cleaned out and some antibiotics so now I hope I will feel much better soon! S0, now that you’re fully updated on my tooth’s health I would you like to wish you all a fabulous week, haha ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så är läkarna här i Kina också, tack och lov har vi en heltäckande försäkring som företaget betalar så det är bara att följa läkarens råd!

  Escaping Reality-ett nytt liv 2015-09-17 05:33:59 http://escapingreality.spotlife.se/
  Svara
 • Hoppas verkligen att det hjälper så du slipper ha så ont! 🙁
  Jag såg att du skulle iväg till New york, vilket verkar helt galet coolt men såg också att du skrev att distansförhållande-tips uppskattades så här kommer mina. Min pojkvän kom hem från usa i maj i år efter att ha varit iväg i ett år. Jag åkte fram och tillbaka dit några gånger men vi var ifrån varandra ganska många veckor i mellanåt. Men här kommer mina tankar och tips om det! 🙂 Kramar

  http://nouw.com/elvirall/om-att-vara-7000-km-ifran-varandra-17103267

  Elvira 2015-09-16 11:20:02 http://www.elvirall.se
  Svara
 • Hej Fanny! Vill börja med att säga att jag har följt din blogg sedan jag var 17 år och gick på gymnasiet, vilket nu är hela 5 år sedan! Du har alltid varit en stor inspirationskälla som fått mig att fokusera på mina mål, våga mer i livet samt klä mig snyggare! Utan din blogg skulle jag helt enkelt inte fungera. Samtidigt som du berättade att du skulle på praktik i NY så fick jag reda på att jag fått praktik inom min utbildning i ett annat land i Europa. Jag skulle verkligen uppskatta om du ville, efter du vart i NY ett tag, ge lite praktik tips till oss som ska ut och är lite nervösa. Praktik är ju en speciellt erfarenhet i sig. Tack på förhand och stort lycka till i USA!

  Jenny 2015-09-15 20:36:33
  Svara
 • so inspiring

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-09-14 18:03:58 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!