SUNDAY MORNINGS BE LIKE

IMG_94142(2) IMG_94362

Hello everyone! Idag är en sådan där underbar dag som jag spenderar helt och hållet på att bara vara kär. Jag har spenderat varenda minut med Jesper och bara kramats, pussats, ätit nybakade scones i sängen, sett på film och pratat om allt möjligt. Samtidigt som jag njuter av varje sekund så kan jag inte låta bli att känna mig ledsen över att detta är den sista söndagen som denna på många, många månader men jag försöker att inte tänka allt för mycket på det nu. Imorgon ska resväskan dammas av och då blir allt så himla verkligt ändå. Nu ska vi äta kyckling med klyfpotatis och titta på Friday Night Lights!

Hello everyone! Today is one of those day’s I’ve spent on just being in love. I’ve spent every minute with Jesper and we have been cuddling, kissing, having scones in bed, watched a movie and just been talking about everything. I enjoy every second of it but at the same time I can’t stop feeling sad since I know this is the last Sunday I’ll be spending like this in many, many months. But I’m trying not to think about it too much, tomorrow I’ll get my suitcase and then everything will become too real anyway. Now we’re going to have grilled chicken with oven baked potatoes and watch Friday Night Lights!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Men föööör mys! era gullisar <3

  ISA 2015-09-13 23:00:53 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • LÅter som en fin dag ändå <3

  Carro 2015-09-13 20:04:00
  Svara
 • älskar verkligen din blogg! Är inne dagligen på den för man får så mycket inspiration! Förstår inte hur du lyckas ta så fina bilder? Hade varit jätte kul med en liten tutorial hur du gör när du redigerar dina bilder både på instagram men också bloggen!:)

  Julia 2015-09-13 16:20:41
  Svara
 • Åh vad härligt!! Ska bli otroligt roligt att följa dig i New York! <3

  Eira 2015-09-13 14:15:10 http://www.eiramattsson.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!