DENIM & COPPER

IMG_90132

Cami: TopShop, Skirt: Shein (here), Sandals: Mango, Bag: Åhléns

Tjena lördagsfolket! Har ni några roliga/mysiga planer för kvällen? Själv ska jag ha lite graduation/goodbye party här i lägenheten då det är min sista kväll här i Australien på ett tag. Jag har fortfarande så hiiimla ont i munnen men jag ska försöka ha roligt ändå! Här ser ni outfiten som jag hade på mig i onsdags, fick många frågor om kjolen så här får ni en direktlänk till den! Jag har använt den mycket i sommar men av någon anledning så har den inte fastnat på bild för än nu!

Hey there Saturday people! I hope you have some fun/cozy plans for tonight? I’m going to have a graduation/going away party here in the apartment since it’s my last weekend here in Australia this year. My tooth still hurts like crazy but I’m going to try and have a good time anyway. This is the outfit that I was wearing last Wednesday, I got a lot of questions about the skirt so here you have a link to wher you can buy it. It’s one of my summer favorites!

IMG_91402 Outfits September 20151 IMG_92552(2) Collage25 IMG_90192

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!