VECKANS FILMTIPS V.37

filmtips

Rock of Ages – 8/10
Genre: Comedy/Drama/Musical
IMDB Rating: 5.9
Watch if you liked: Mamma Mia

Åh, älskade denna! Gillar man kärlek, gamla klassiker och musikal så är detta något för dig! Fullspäckat med kända skådespelare och Julianne Hough är en av mina all time favorites. Många bra låtar att sjunga med i!

Ohhh, loved this one! If you like love, old classics and musicals this is a movie for you! Full with familiar faces and Julianne Hough is one of my all time favorites. Lots of great song to sing along to as well!

The Rebound – 6/10
Genre: Comedy/Romance
IMDB Rating: 6.4
Watch if you liked: No Reservations

Jag har tänkt se denna många gånger men det har inte blivit av för än nu! Inget speciellt men en mysig, väldigt typisk romantisk komedi. Perfekt för en fredagskväll med tjejkompisen eller kanske mamma!

I’ve been meaning to watch this many times but I haven’t really got around to it before now! Nothing special but a cozy, pretty typical comedy. Perfect for a Friday night with your girlfriend or maybe mom!

Coherence – 7/10
Genre: Sci-Fi/Thriller
IMDB Rating: 7.1
Watch if you liked:

Jag tyckte denna var riktigt obehaglig på ett sånt där ”krypande” sätt. Ingen skräckfilm så man skriker och hoppar till utan med psykiskt obehaglig, haha. Oväntad story och även fast det inte är en kvalitetsfilm så är det absolut sevärd och underhållande!

I thought this one was really unpleasant in a scary kind of way. Not like a horror movie but more mentally scary and twisted, haha. Unexpected story that kept my full attention all way through. Not a quality movie but worth seeing and very entertaining!

filmtips2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!