7 THINGS I’M LOOKING FORWARD TO IN NEW YORK

Heeerreguud, idag är det bara en vecka tills jag åker till New York! EN VECKA! Jag börjar bli riktigt nervös nu men är obeskrivligt förväntansfull och taggad också. Ett nytt kapitel med en massa nya, spännande upplevelser. Här är 7 saker som jag längtar extra mycket efter de kommande månaderna:

Oh my goood, it’s only a week left before I move to New York! ONE WEEK! I’m starting to get really nervous but also super excited. A new chapter with lots of new, exciting experiences. There are 7 things I’m looking forward to the coming months, press the ”Translate” button above for english! 

1. Jobba / Working

Högst på listan är givetvis jobbet! Bröllopsindustrin är verkligen något man behöver lära sig genom erfarenhet så även om jag känner att jag lärt mig helheten i skolan så kan jag knappt bärga mig för att se hur allt fungerar i praktiken och bara ge sig ut där och vara kreativ! Inte i vilken stad som helst heller, utan i staden där branchen är som absolut störst och levande!

2. Träffa nya människor / Meet new people

Det ska bli så kul att träffa och lära känna nya människor och skapa nya kontakter, både privat och inom jobbet. Några av mina nära och kära i Sverige kommer också komma och hälsa på så det kommer bli en härlig mix av nytt och spännande och gamla favoriter som jag saknar ihjäl mig efter ♥

new-york-blogg

3. Blogga /Blogging

Ja, att blogga från New York kan ju helt enkelt inte bli fel? Längtar som en galning efter att dela inlägg med outfits från New Yorks gator, vardagsbilder från vad jag gjort på jobbet och en massa tips på vad man kan göra som turist i staden. Hoppas ni är lika taggade som jag?!

4. Höstpromenader i Central Park / Long walks in Central Park 

Så, enligt mig är Central Park inte det minsta överskattat, det är verkligen någon typ av magi så fort man går in i den. Jag ser fram emot många, långa höstpromenader här med gula löv på träden, sval luft och den där mysiga höstkänslan. Lägenheten vi kollar på just nu och hoppas på ligger bara några minuter ifrån och huuur underbart skulle inte det vara?

5. Vara med Emelie / Be with Emelie

Att jag ska få spendera 3 månader med min bästa vän är ett STORT PLUS. Vi har alltid haft ”distansförhållande” (haha) under hela tiden vi har varit vänner så det ska bli så härligt att inte känna att klockan tickar hela tiden när vi umgås.

new-york-blogg--2

6. Se julen i New York / See Christmas in New York

Ja, och så till det bästa. Jag kommer få uppleva större delen av December i New York! Här satt jag och oroade mig över hur jag skulle lyckas inspirera er med mysiga julinlägg från sandstränder och palmer och sedan bara serveras den perfekta julstaden på ett silverfat. Känner på mig att det kommer bli den bästa December här på bloggen ever med extrem julkänsla! (För er nya läsare: Julen är det bästa jag vet och det har gjort så att December alltid har varit den bästa blogg-månaden för mig, maxat med julinlägg!).

7. Göra en New York-guide / Create a New York Travel Guide

Ni har ju bett mig att göra en New York-guide förut när jag var där för några år sedan men jag har alltid känt att New York är en sådan stad man behöver tid med, så nu ska jag verkligen leta reda på alla de bästa ställena och efter 3 månader hoppas jag på att kunna skriva den ultimata reseguiden till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • MEN ALLTSÅ LÄGG AV!!! Drömlivet. Vill också flytta till New York när jag läser det här 🙁 Är så avundsjuk men så glad för din skull 🙂

  Marja 2015-09-13 16:38:04
  Svara
  • Svar på Marjas kommentar.

   Haha ja det är verkligen en ”dream come true”! Jag lovar att dela så mycket som möjligt av min upplevelse så att du förhoppningsvis kan inspireras till att göra det själv någon gång 🙂

   Fanny Staaf 2015-09-14 06:30:30
   Svara
 • MEN LÄGG AV, jag vill flytta till new york nu när jag läser dethär!!
  Gud vad fantastiskt!

  Amanda 2015-09-13 11:26:52 http://nouw.com/amandamaria
  Svara
 • Men guuud vad underbart det låter!! Can’t wait tills julen och alla dina julinlägg, ahhh vill också till New York!! Du lever drömmen haha! 🙂

  maria 2015-09-12 16:00:26 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Två tips –> Brunch på La bouvette får du inte missa, och cocktails och middag på TAO är också ett måste, där måste du dock boka bord! Hoppas du får det grymt =)

  Kajsa 2015-09-11 01:29:12
  Svara
 • så jäkla mycket roligt du har framför dig! åh så glad för din skull, ett äventyr!<3

  ISA 2015-09-10 23:31:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • http://www.scandichotels.se/templates/Scanweb/Pages/XForm.aspx?id=34385 Du borde ansöka om denna!!!

  moa 2015-09-10 22:24:54
  Svara
 • Ser så himla mycket fram emot att följa ditt liv i NY! Har aldrig egentligen drömt om den staden, men om det är någonstans i USA jag vill, så är det nog ändå dit. Kan också tänka mig att just hösten där är himla, himla fin! Guiden och att se alla små roliga ställen du (förhoppningsvis) kommer hitta ska bli så kul!!

  Beatrice 2015-09-10 21:48:27 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
  • Svar på Beatrices kommentar.

   Såå roligt att höra att du vill se inläggen, jag längtar så himla mycket efter att fota och skriva dem! Alltid roligt att blogga med nya förutsättningar 🙂 Kram och tack för din kommentar!

   Fanny Staaf 2015-09-14 06:35:35
   Svara
 • I found this really interesting! I also love your blogs layout!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Sofia Kontro 2015-09-10 21:13:05
  Svara
 • Åh jag är verkligen jättepepp på att läsa din blogg när du är i New York. Du bjuder ju alltid på kvalitetsinlägg, men har varit lite extra kul att få följa dig när du bott i Perth, och kan tänka mig att det kommer bli minst lika bra nu när du åker till New York. Hoppas verkligen att du kommer ha det jättebra 🙂

  Jasmine 2015-09-10 20:57:44
  Svara
 • have an amazing time

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-09-10 20:41:03 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Åhhh jag ser jättemycket framemot att följa dig under tiden i NY! Min absoluta favoritstad och jag måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk, haha!! Men ska bli så roligt att följa dig!! Lycka till!

  Sanna 2015-09-10 19:47:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!