KINGS PARK

IMG_93142 IMG_93522 AU Vardagsbilder höst 20152 IMG_93582 IMG_93462

Idag bjöd Perth på 31 grader och sol så på eftermiddagen köpte Jesper och jag med oss picknick och åkte till Kings Park för att fira. Vad firade vi då måntro? Jo, jag blev klar med min utbildning idag! Så underbart! Det har varit extremt roligt, lärorikt, spännande osv men jag är så himla redo för nästa steg nu. Det ska bli sååå skönt att vara ledig en vecka också innan jag börjar jobba, kommer inte ens ihåg sist jag vaknade en morgon och undrade vad jag skulle hitta på, haha. Fysiskt mår jag ganska dåligt med tandvärk som satt sig från örat och hela vägen ner i halsen, munsår och mensvärk men vad gör väl det när man är CERTIFIERAD WEDDING PLANNER liksom! Haha. Vi hörs imorgon alla fina, då dyker en nyhet upp här på bloggen!

Today Perth gave us 31 degrees and sun so Jesper and I bought picnic and went to Kings Park during the afternoon to celebrate. So, what were we celebrating? Well, I finished my course today! So wonderful! It’s been extremely fun, educational and exciting but I’m ready for the next step now. It’s going to be soo nice with a short vacation for a week now before I start working, I can’t even remember the last time I woke up without anything planned. Physically I feel really bad with toothache all the way from my ear to my throat, coldsores on my mouth and belly cramps but what does that matter when I am a CERTIFIED WEDDING PLANNER! Haha. Let’s talk tomorrow again, that I will introduce something new here on the blog!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Men guuud vad roligt, stort Grattis!!!

  Amanda 2015-09-13 11:30:12 http://nouw.com/amandamaria
  Svara
 • Grattis till utbildningen! Vilket drömyrke alltså! 😀

  Julia 2015-09-10 22:38:32 http://www.frusmetana.blogg.se
  Svara
 • Hej! Din jeanskjol är så fin! Varifrån är den? 🙂

  Lind 2015-09-10 16:50:20
  Svara
 • Hejsan! 🙂
  Vad är det för utbildning du har gått?:)
  Och grattis!

  Emm 2015-09-10 00:38:40 http://sunseasalt.bigcartel.com
  Svara
 • Grattis!!! Bra gjort.

  Sandra 2015-09-09 21:15:56
  Svara
 • Åh grattis!!

  nathalie 2015-09-09 18:50:46
  Svara
 • GRATTIS FINA DU!!! Så roligt att du är klar 🙂 Och ett lycka till i New York 🙂 Du kommer gå hur långt som helst. Kram

  Marja 2015-09-09 17:10:31
  Svara
 • seems like such a cute fun picnic

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-09-09 16:49:04 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Grattis! Vad roligt att du är klar.
  Det skulle vara jätteroligt att få höra vad du tyckte om kursen så här i efterhand. Vad var bra/mindre bra? Var det som du förväntade dig? Skulle du rekommendera att läsa den? Var det något som förvånade dig?

  Är sugen på att läsa en distans utbildning själv och din verkar ha varit väldigt rolig, men skulle vara kul att få hörs lite mer 🙂

  Emma 2015-09-09 13:38:09
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack!

   Kursen var verkligen fantastiskt bra och givande, men den är ju väldigt ”smal” och bara något jag rekommenderar att läsa om man verkligen vill bli just wedding planner. Det bästa är att allt är uppbyggt av superduktiga personer med många, många års erfarenhet och det som är mindre bra är ju givetvis att allt är online så att man inte får någon riktigt connection med sina lärare.

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-09-10 05:35:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!