MONDAY KIND OF LOOK

IMG_86212

Top: Romwe (here), Jeans: Asos (old), Sneakers: Bronx

Idag är första vårdagen här i Perth! 24 grader och full sol har vi fått så jag tog en liten pluggpaus och la mig vid poolen en timme tidigare idag. Jag är sååå nära att bli klar med utbildningen nu men jag kämpar med den sista uppgiften som är gigantisk. Jag menar, bara instruktionerna är 24 A4 långt! Mitt mål är att bli klar på onsdag, och efter det slipper ni läsa om mitt pluggtjat som kommer ersättas med massa New York förberedelser istället! På bilderna ser ni i alla fall dagens pluggoutfit, comfy is good!

Today is the first day of spring here in Perth! We got 24 degrees and sun so I took a break from studying and spent an hour by the pool. I’m sooo close with finishing my course now but I’m working on my last assignment that is gigantic. I mean, only the instructions are 24 pages long! My goal is to be finished by Wednesday, after that You won’t need to hear more talk about my studies and more about my New York preparations instead! In the pictures you can see todays study outfit, comfy is good!

IMG_88052 IMG_86852(2) Outfits September 2015 IMG_88632 IMG_86332 IMG_87632

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!