STORYBOARD FOR AUTUMN WEDDING

autumn-wedding-1 autumn-wedding-2 autumn-wedding-3 autumn-wedding-4 autumn-wedding-5 autumn-wedding-6

Jag gjorde en storyboard för ett Oktoberbröllop mest på skoj idag, de kan ju göras så himla vackra och mysiga alltså så jag kunde helt enkelt inte låta bli att planera ett i stora drag. Det känns helt overkligt att jag nu bara är en enda assignment från att få mitt diplom! Om bara några dagar kommer jag officiellt att vara en certifierad wedding planner och designer. Can’t wait! Men, tillbaka till årstiderna. Oktoberbröllop skulle vara så mysigt med allt i storyboarden ovan, men drömmer även om ett Augustibröllop vid vattnet med allt som hör sommaren till eller kanske ett Decemberbröllop med lite jultema, stora brasor, granris och snö. Varför kan man inte få allt, haha. Vilken månad vill ni gifta er? 

I created a storyboard mostly for fun today, October weddings can be so beautiful so I just could’t help myself. It feels unreal that I’m just an assignment away from getting my Diploma now. In only a few days I will officially be a certified wedding planner and designer. Can’t wait! But, back to the seasons. October wedding would be so amazing with everything in the storyboard above but I’m also dreaming about a August wedding by the water with everything that goes with summer or a December wedding with open fires, christmas trees and snow. What month would you like to get married? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Åh, vad fin inspiration!

  Anna ML Holm 2015-09-07 11:11:16 http://annamarialouiseholm.blogg.se
  Svara
 • Vilken härlig storyboard! Så mysigt. Kan du inte skriva ett inlägg om din utbildning nu när du befinner dig i slutet? Hur allt började, vad som krävdes och förberedas, hur utbildningen har varit uppbyggd, känslor och tankar, positivt och negativt, några ord såhär i slutet/efter utbildningen? 🙂 Skulle vara så intressant att höra. Kram!

  Tina 2015-09-07 07:45:24
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Hejsan! Jag ska se om jag kan fixa ett sådant inlägg, en del av dina frågor finns det dock svar på här: http://fannystaaf.metromode.se/2015/02/08/becoming-a-wedding-planner-designer-everything-about-my-education/

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-09-10 05:40:20
   Svara
 • Åh, om jag någon gång gifter mig så är det här mitt drömbröllop. Jag nästan dör så vackert och underbart!

  Ida 2015-09-06 22:07:23 http://iidasandin.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åhh vad roligt att höra att det finns någon mer som älskar hösten! Allt är ju så himla vackert då 🙂

   Fanny Staaf 2015-09-10 05:41:33
   Svara
 • Hade verkligen inte sagt nej till att låta dig planera mitt bröllop om jag någon dag i framtiden kommer gifta mig. Du har verkligen känsla, talang och en enorm kunskap för det här. Blir något enormt inspirerad 🙂

  emelie 2015-09-06 19:25:14
  Svara
 • jag gifte mig nu i augusti, helt underbart var det med klarblå himmel nere vid en sjö 🙂 men höstbröllop ser inte heller fel ut!

  Lovisa 2015-09-06 08:38:45
  Svara
 • Så härlig inspo! Även om jag antagligen inte kommer gifta mig på ett par år men 😉 Jag kan ju alltid drömma mig bort 🙂

  Linnea 2015-09-05 23:22:19 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Du har verkligen talang för det här! Hoppas du fortsätter med liknande inlägg även i framtiden 🙂

  Siri - livet i stavanger 2015-09-05 18:37:46 http://nouw.com/siri
  Svara
 • Ser ju helt underbart ut! Och vilka bra idéer med att använda höstlöven som dekorationer. Du kommer helt klart bli en fantastisk bröllopsplanerare! 😀 Eftersom jag älskar våren skulle nog maj vara den ultimata bröllopsmånaden för mig, men man vet ju aldrig, hösten kan ju vara rätt mysig den också!

  Jenny 2015-09-05 18:10:02
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Vad glad jag blir att du gillar det! Ja Maj är ju sååå vackert när allt är grönt och blommar. Jag får göra en storyboard för ett sådant också sen! 😉

   Fanny Staaf 2015-09-10 05:45:27
   Svara
 • every fall post I see I get more and more excited!

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-09-05 17:08:42 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Åh såååå himla fin storyboard!! Kan inte bestämma vilken månad, antingen i slutet på maj när det är som grönast, eller i oktober när färgerna är som vackrast! 🙂

  maria 2015-09-05 16:40:03 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Vad roligt att du tycker om den, tack! 😀 Jag håller helt med dig om båda månaderna, det är verkligen då naturen är som vackrast!

   Fanny Staaf 2015-09-10 05:47:40
   Svara
 • Älskar dessa inlägg, du är verkligen duktig på detta! Helt övertygad om att du kommer bli en fantastisk wedding planner 🙂

  moa 2015-09-05 16:23:31
  Svara
 • Ja, jag har ju alltid tänkt maj… Men efter att ha sett din storyboard så känns ju helt plötsligt oktober som den ultimata bröllopsmånaden

  Helle 2015-09-05 10:19:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!