Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT AUGUSTI 2015

mitt-augusti-1 mitt-augusti-3 mitt-augusti-2

Hej alla och glad fredag! Idag har jag fått så mycket plugg gjort så jag känner mig riktigt nöjd med mig själv, det börjar äntligen se ut som att jag kommer hinna klart innan NY. Även fast jag älskar utbildningen så ska det ändå bli så klart att bli färdig med den och kunna ta nästa ”steg i livet”. Ikväll ska vi bara ha en lugn kväll då det blir utgång imorgon, jag ska se på det sista avsnittet av Mistresses (buuhuu) och äta Ben & Jerry’s! Såg förresten att jag tillsammans med 7 andra svenska bloggare blivit hyllade i ELLE Canada, blev så himla glad! Ni kan läsa om det här. Jag önskar er alla en underbar fredagskväll!

Hello everyone and happy Friday! I have gotten a lot done today so I feel really good about myself, haha. I’m almost finished with my course now! Even tough I love it it’s going to be nice finishing it and taking the next step in my life. Tonight is going to be a quite night since we’re going to a party tomorrow, I’ll watch the last episode of Mistresses (buuhuuu) in the company of Ben & Jerry! By the way, I saw that ELLE Canada such nice things about me and 7 other Swedish bloggers, I’m so grateful and happy! You can read about it here. Hope you’ll all have a wonderful Friday night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind