Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BOKTIPS: VAD JAG LÄSTE I SOMRAS

IMG_85462(2)

Livet Efter Dig/Me Before You av Jojo Moyes
Jag tror att jag hade lite för höga förväntningar på den här. Jag hade ju läst hennes lite nyare, ”Sista brevet från din älskade” precis innan som jag tyckte var sååå bra och jag visste att detta var boken hon blev riktigt känd med så jag blev lite besviken när jag inte tyckte den var lika bra som den första jag läst, men det betyder inte att den inte var bra! Jag skrattade och grät mig igenom den och var inte det minsta beredd på slutet. Är så taggad på när den här filmen släpps i vår!

This book as so much feeling and I laughed and cried all the way through it. Not as great as previous books I’ve read by Jojo Moyes but worth reading! They are making a movie based on this movie right now, can’t wait for it to get published!

The Choice av Nicholas Sparks
Jag kan ju inte skriva boktips utan att ta med något från den här författaren, eller hur? Haha. Mitt senaste projekt är ”The Choice” som är nästa bok som ska bli film. Första halvan av boken var lite halvseg men sedan drog det igång helt plötsligt och jag fick den där riktiga Nicholas Sparks-feelingen. Gillar man hans andra böcker kommer man gilla denna med!

I could never write a post about books without including one of Nicholas Sparks, could I? My latest project is ”The Choice” which is the next one to become a movie. If you like other NS books and movies, you will like this one too!

Fågelburen/The Birdcage av Lisa Jewell 
Precis som alla andra böcker jag läst av Lisa Jewell har denna udda personligheter i fokus och jag tycker det känns så intressant/mysigt/omväxlande att läsa om. Denna bok var väldigt speciell så vet inte om den är för alla men jag själv tyckte väldigt mycket om den och jag fastnade fort! För dig som vill ha något lättläst men fyllt med mening och känslor.

A book about extreme personalities like all other books written by Lisa Jewell. I love it and it feels so fresh! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind