Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUNDAY SESSION

IMG_84792 IMG_84632 IMG_85052 IMG_84702 IMG_84812 IMG_85242

Godkväll alla! Hoppas ni haft en underbar helg? Efter att ha gått igenom kontrakt och plugg hela dagen så dök solen helt plötsligt upp på eftermiddagen så jag och Ava tog en spontan promenad till Aviary’s rooftop för lite Sunday Session med drinkar, pommes och tjejsnack. Perfekt avslut på helgen! Imorgon ska jag köra stenhårt, måste verkligen försöka hinna klart med utbildningen innan NY för som det ser ut nu kommer jag inte ha en sekund över där om jag ska hinna jobba heltid, uppdatera bloggen och samtidigt försöka uppleva staden! Lite blogginlägg ska jag jobba med också imorgon, en höstspecial är på G!

Hello everyone! I hope you had a wonderful weekend? After going through contracts and studying all day the sun suddenly came out during the afternoon so Ava and I took a spontaneous walk to Aviary’s rooftop for some Sunday Session with drinks, fries and girl talk. Perfect ending to the weekend! Tomorrow I’m going to work real hard, I really have to finish my course before NY because there I won’t have second over if I’m going to work full-time, update the blog and still try to experience the city. I’m going to make an autumn special for you guys too, let’s talk tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson