Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.35

filmtips

Before We Go – 8/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 7.2
Watch if you liked: In Your Eyes

Denna var inte alls den typ av film jag trodde att det skulle vara, men på ett positivt sätt! Det är Chris Evans (som spelar huvudrollen) som har gjort filmen själv, vilket alltid är roligt. En mysig film som utspelar sig under bara en kväll och natt där man får följa två personligheter och en relation som blir till! Gillar filmer där karaktärer är huvudfokus. Har aldrig sett hon som spelar tjejen förut förresten, men gillade henne verkligen!

This was not the kind of movie I thought, but in a good way! It’s Chris Evans (that plays the main character) that wrote the manuscript, which is always fun. A cozy movie that plays out on just one night where we get to follow two personalities and a relationship that grows. I like movies where the characters are the main focus. I have never seen the woman who plays the other main character before, but I really liked her!

Blended – 7/10
Genre: Comedy/Romance
IMDB Rating: 6.5
Watch if you liked: Click

Du har sett omslaget, du har sett skådespelarna och ja, du vet nog ungefär precis hur filmen är, haha. MEN, ibland älskar jag det. Mysig, rolig och lättsam med härliga skådespelarkombinationen från 50 First Dates.

You have seen the cover, you know the actors and you probably already know exactly how this movie will play out, haha. BUT, sometimes I love that. Cozy, funny and light with the great actor combination from 50 First Dates. 

The Best Offer – 9/10
Genre: Crime/Drama/Mystery
IMDB Rating: 7.8
Watch if you liked: Side Effects

Sååå bra film! Älskade den verkligen, även fast jag inte riktigt var helt ombord med kärlekshistorien i den. Spännande och intressant rakt igenom med grymt skådespel! Vill inte skriva så mycket mer om denna då jag inte vill förstöra, men utan tvekan den bästa jag har sett på länge! Måste ses!

Suuuch a good movie! I really loved it, even tough I didn’t feel completely happy about the love story in it. Thrilling and interesting all the way trough with great acting! I don’t want to write much more because I’m afraid I’ll spoil something, but without doubt one of the best movies I’ve seen in a long time!

filmtipss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson