THE RED ONE

IMG_77352

Dress: Shein (here), Sandals: Mango, Bag: Åhléns, Bracelets: The Peach Box

Okej, så jag förstår om ni är lite trötta på dehär sandalerna och den här väskan, haha. Men de är riktiga storfavoriter just nu! Nu sitter jag hemma hos Ava och pluggar lite och snart ska jag springa hem till Jesper och äta middag. Älskar att alla bor i typ samma korsning nu så att vi bara kan springa över till varandra. Här kommer klänningen jag hade på mig igår kväll, har blivit helt kär i rött!

Okey, so I understand if you’re a bit tired of these sandals and this bag, haha. But they really are my favorites right now! I’m at Avas place right now studying and soon I’ll go home and have some dinner with Jesper. I love that we all live on the same block right now so that we can just hang out whenever. Here are some pictures of the dress I was wearing last night, love red!

IMG_79042Outfits Augusti 20159IMG_78352IMG_79422

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så snyggt! Skorna och väskan är ju så snygga såå snygga så det gör inget om du visar upp dem 🙂

  Linnea 2015-08-27 12:50:40 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har läst din blogg i många år, och det har alltid varit en av mina favoriter. På senare tid tycker jag dock att det är väldigt tråkigt att det har blivit så långa gap mellan inläggen. Jag menar, för ett antal år sedan hade du uppdaterat med något nytt varje gång man gick in. Förstår att det måste vara svårt, men tycker samtidigt att du måste ha hur stor möjlighet till inspiration som helst numera, eller?
  Kram från en trogen följare

  Linnea 2015-08-25 19:47:01
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hejsan Linnea, vad tråkigt att du tycker det!

   Anledningen är enkel, under hela våren då jag bodde här jobbade jag nästan heltid och pluggade halvtid, vilket blev 150% och då räknar jag inte ens in bloggen som vanligtvis är nästan ett heltidsjobb. Det är väldigt tidskrävande, speciellt när jag försöker hålla kvalitet på inläggen också. Om jag hade haft möjlighet att jobba med bloggen på heltid eller helt enkelt inte haft några krav på kvaliten och lagt upp mobilbilder och liknande hade jag kunnat uppdatera mer. Nu när jag åker till NY och kommer jobba heltid tror jag dock att jag får dra ner kvaliten lite och lägga upp lite mer vardagsbilder och kanske outfits med bara 2-3 bilder, hoppas jag lyckas uppdatera mer då men vågar som sagt inte lova något då jag kommer sitta på ett kontor alla dagsljustimmar!

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-08-30 05:41:24
   Svara
 • love this red on you

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-08-24 16:27:58 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!