SUPER EASY, SUPER HEALTHY BROCCOLI & SPINACH SOUP WITH FETA MIX

IMG_69242  broccoli-soppa ingredienser broccoli-spenat instruktioner broccoli-soup    IMG_69222

Alltså, när jag gjorde denna soppan stod jag verkligen beredd med buljongtärningar och grädde i högsta hugg för jag trodde aldrig att ENDAST nyttiga ingredienser kunde bli så här gott men oj så fel jag hade! Denna soppa gör du på bara några minuter och det är den perfekta lunchmaten året om. Fetaröran till är dessutom löjligt god både i soppan och på mackan. Perfekt vegetarisk, eller utan fetan vegan (tror jag??) alternativ!

Well, when I made this I was totally ready with the stock and full cream because I never thought that ONLY healthy ingredients could be tasty, but I was so wrong! This soup only takes a few minutes to prepare and it perfect for lunch all year round. The feta mix is amazing both in the soup and on bread! Perfect vegetarian or (without the feta) vegan alternative. Email me at [email protected] for recipe in english! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fanny!! Hjälp!! Jag bor också i Australien och undrar vad du använder för substitut till gräddfil? Tycker dom jag hittat är mer som en ännu gräddigare version av typ creme fraiche även om man tar light.
  Puss och tack tack för så fin blogg <3

  Amanda 2015-08-20 15:41:58
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hejsan! Jag gillar läget och kör bara på ”sour cream”, använder sällan gräddfil förutom till såser så det fungerar bra. Hoppas du hittar något snart! Kram

   Fanny Staaf 2015-08-30 05:52:20
   Svara
 • Åh vad gott!!

  sofia 2015-08-18 18:28:03 http://reduxsquad.com
  Svara
 • Detta låter riktigt gott, det måste jag testa! 🙂

  Sara 2015-08-18 15:23:40
  Svara
 • Ser supersmarrigt ut! Gillar dina recept-inlägg, man blir så inspirerad.

  Emilia 2015-08-18 14:08:03 http://zollsgatan.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!