ON INSTAGRAM LATELY

Mobilbilder 23 instagra

God kväll! Jag har verkligen så mycket att tänka på nu för tiden. Det finns så många vägar att ta och helt plötsligt är jag vuxen och står här och måste välja. Det finns ingen obligatorisk skola att gå till, inga föräldrar som bestämmer vad jag ska göra. Det är bara jag, mina möjligheter och mina beslut kvar. Fantastiskt härligt men också så himla läskigt, speciellt nu när jag är i korsningar i nästan varenda del av mitt liv. Jag vet inte ens vart jag kommer vara om 4 veckor vilket skrämmer mig… Hur som helst, nog om det! Nu ska vi äta mumsig middag och sedan ska jag jobba mig igenom mailen innan läggdags. Tänk att det redan är onsdag imorgon, tiden går så himla snabbt! Känns som att det precis var Söndag…

Good afternoon! I have so much to think about these days. Suddenly I’m all grown up and have to choose everything. No obligatory school or parents who decide what you can and can’t do. Just me, my opportunities and my choices. So awesome but also very scary, especially now that I’m in crossroads in almost every part of my life. I don’t even know where I’m going to be in 4 weeks which is super scary. Anyway, enough about that! Now I’m going to have some dinner and then work though my inbox. It’s crazy that it’s Wednesday already tomorrow, felt like it was just Sunday …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Såå fin instagram!! Hur får du de marginalerna runt dina bilder? Kram

  Emma 2015-08-19 09:45:04
  Svara
 • your instagram is one of my favs! you should follow me @thelizlauren

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-08-18 20:44:56 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!