SUEDE & KNIT

Outfits Augusti 20155 IMG_66452(2) IMG_66132 IMG_66512

Top: Beginning Boutique (here), Skirt: Nelly (here)

Igår var en helt galen dag, förlåt för dålig uppis! Solen sken hela dagen och temperaturen steg 10 grader så hela dagen, kvällen och natten spenderades utomhus. Idag är jag superdupertrött och ska nog unna mig en hel eftermiddag i soffan. Imorgon ska jag börja med en ny Section i skolan så då går det inte att lata sig! Jag är sugen på att se om Gossip Girl, kanska sätter igång med det projektet idag! Vad ska ni göra av er Söndag? (:

Yesterday was a crazy day, sorry for bad update! The sun was shining all day and the temperature rised 10 degrees so we spent all day and night outside. Today I’m super tired and I think I’m going to treat myself with an entire afternoon on the couch. Tomorrow I’m going to start a new Section in school so then there will be no time for laziness. I really want to watch all seasons of Gossip Girl again so I might start that project today! What are you going to do with your Sunday? (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!