FILMTIPS V.33

filmtips

The Age Of Adaline – 8/10
Genre: Drama/Romance
Watch if you liked: About Time

Som jag har längtat efter att se denna, finally! Bra skådespelare och supermysig film. Den kändes lite kort på något sätt men ändå väldigt bra och lite annorlunda från hur det ofta annars är i den här genren. Bra-mys!

Oh, I’ve waited to watch this one for so long, finally! Great actors and such a cozy movie. It felt kind of short tough but still very good and a bit different from other movies in this genre. Quality-coziness!

This Is 40 – 6/10
Genre: Comedy
Watch if you liked: Knocked Up

Denna var exakt som jag trodde att den skulle vara, men inte på ett negativt sätt. Ibland behöver man bara en typisk amerikansk komedi om en familj i förorten och denna är som sagt precis som den ska. Skönt avbrott när man vill vila hjärnan lite! För er som gillar ”På Smällen” så är detta samma karaktärer, bara några år senare!

This was exactly how I thought it would be, but not in a negative way. Some times you just need a typical american comedy about a family in the suburbs and this is just how it’s supposed to be. Nice break when you want to rest your brain but still watch a movie!

Disconnect – 9/10
Genre: Drama/Thriller
Watch this if you liked: What Maisie Knew

Hade inte förväntningar alls på denna men oj så mycket jag tyckte om den! Det är ingen peppig film direkt utan snarare väldigt mörk men jag blev så himla berörd på ett sätt jag inte blivit av en film på många år, speciellt 2 av de 3 historierna som filmen handlade om. Förvänta er inga fina slut och lyckliga människor, men en kvalitetsfilm som är väldigt sevärd är det absolut!

I didn’t have any expectations on this one but wow, I really liked it! It’s not happy at all, really dark actually but I was really touched in a way I haven’t been by a movie in years, especially by 2 of the 3 stories the move was about. Don’t expect any happy endings or happy people but a good quality movie that is very worth seeing!

filmtipss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så härlig blogg. Kommer verkligen kolla in en eller annan film

  Linnea 2015-08-14 21:55:50 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Så bra med dessa filmtips. Disconnect ska bli kvällens film. Såg intressant ut på trailern 🙂
  har du sett now you see mee? Om inte så är den väldigt bra tycker jag 🙂 Trevlig helg. kram

  Caroline 2015-08-14 14:28:08
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Vad kul, hoppas du gillar den! 🙂 Ja jag har sett den och gillade den också, men tack för tipset ändå! 😀 Kram

   Fanny Staaf 2015-08-18 06:41:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!