TRUFFLE

IMG_63072(2) IMG_63912 IMG_63512 Outfits Augusti 20153

 Jumpsuit: Beginning Boutique (here), Hat: Old, Sandals: Mango

Idag har jag verkligen suttit från att jag vaknade tills nu när det är dags för middag på en stol och bara skrivit, skrivit och skrivit på mitt arbete. Jag glömde till och med att äta lunch! Det är sååå stort med många delar så jag har lite svårt att få struktur på det men jag tror att jag är så gott som klar nu, det behöver bara kontrolläsas ett par gånger. På bilderna ovanför ser ni i alla fall det perfekta plagget för Australiensk vinter, playsuit med långa ärmar och shorts, passar utmärkt till 17 grader och sol! Lite tråkig outfit kanske men sååå skön.

Phuu. Today I’ve been sitting on the same chair since I woke up until now when it’s time for dinner and just been writing, writing and writing on my assignment. I even forgot to have lunch! There are so many parts so I have a hard time finding a good structure on it but I think that I’m nearly finished now, I just have to read through it a few times. Anyway, in the pictures above you can see the perfect garment for Australian winter, playsuit with long sleeves and shorts, perfect for 17 degrees and sun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!